Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:A ja mam dość po wczorajszej łapance. Pierwszy raz na moich oczach zabiło kociaka. Sku****** taką małą uliczką jechał, a z prędkością jak po autostradzieNie mogę tego przeboleć. To był kocurek którego złapaliśmy tylko na kastrację, wsadzając go do auta, były otwarte drzwi, poprawialiśmy transportery by w drodze do weta nic się nie wydarzyło , w końcu totalnie dzikie koty. No i w tym momencie kocurek rozwalił transporter i wyskoczył prosto pod koła auta..........
Kotka którą złapaliśmy była ciężarna. Są tam jeszcze 2 kocice ciężarne.......
Śpij Skarpeciaku [*] Gdybym wiedziała że tak to się skończy nie łapałabym Ciebie
mar_tika pisze:Bylam rano na kociarni po wory do schroniska .Tego dziada Franka zamknęłam w zagraconej wolierz.Rano po kociarni walały się kłeby bialej sierści przypuszczam że znowu Przylepa dostał![]()
Trzeba koniecznie na szybko skończyć remont o oddzielić panów od siebie.
Basia to ta kotka w klacie jest po sterylce?Pytam bo ma ciachnięte ucho
mar_tika pisze:......
Basia co to za ubytki sierści na pyszczku tej kotki?...................
mar_tika pisze:.......A tak na marginesie czy wszystkie dziewczyny wiedzą żeby mu czyścić uszy?
Beasia pisze:Przycupnę cichutko i potrzymam kciuki za powodzenie![]()
![]()
![]()
Jeśli uda mi się zgromadzić jakieś przydatne Wam rzeczy, to się odezwę.
Mam tylko pytanie, czy jakieś duże ręczniki frotowe, miseczki i ewentualnie koszyczki na legowiska są Wam potrzebne już teraz czy dopiero po remoncie?
bubor pisze:Zdobyłem wiklinowy koszyk - budkę dla kociastych , mam nadzieję że się przyda .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 307 gości