PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 14, 2010 15:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

pomponmama pisze:Sol cukiereczku może będzie dobrze... musisz myśleć pozytywnie. :( wiem że mi sie łatwo mówi, ale przecież to, że Fiona przytula małą nie znaczy jeszcze, że Pippi odchodzi. Trzymam za was kciuki :ok:

Wiem, pomponmamo, wiem... po prostu jakos mnie to pikło, rozwalilo i rozczulilo i... no nic czasami taki gorszy dzien czlowiek ma, zdarza sie...

jak sie udaje sabacik w wersji mini? Kurna chata jakbym wiedziala ze w ten weekend planujecie to bym sie do Was wybrala, babeczki :) bawcie sie dobrze.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lis 14, 2010 15:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Przelotem zaglądam i miotłą przyklepuję!!
Bydgostia dotarło!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lis 14, 2010 15:58 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze:Bydgostia dotarło!!

No i dobrze. Co się przyda to bierz, co nie to na inną okazję :D

Bydgostia

Od: Sob paź 16, 2010 22:31

Post » Nie lis 14, 2010 16:07 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

becia_73 pisze:witam z rana...
Mam pytanie natury praktycznej, czy któraś z sióstr ma lub miala może skórkę na laptopie..
Kciałam se takie cudo sprawić ,ale niewiem czy jak mi się znudzi to można toto bez szwanku dla kompa usunąć?

I witam nową krew. Szylka iście szylkowata. :wink:

skórkę mam.. z czarnego futra i chyba bez szwanku trudno mi ją będzie usunąć, na pewno ugryzie..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie lis 14, 2010 16:32 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

A ja mam znowu doła. Co roku w naiwności swojej głupia mam nadzieję, że mój bardzo były TŻ odwiedzi nasze Dzieci na cmentarzu i zapali Im świeczkę chociaż na Wszystkich Świętych. Nie wspomnę już o jego matce czyli ich babci. Nie wymagam żeby pamiętał o urodzinach datach śmierci czy świętach. Nie mieszka na drugim końcu świata. - bo 40 km , ma samochód. Mój Junior regularnie odwiedza przyrodnie rodzeństwo ze mną , dba o grób. Z tamtej strony też jest przyrodni brat. Jest mi tak przykro . :cry: że siedzę i ryczę jak bóbr. Chociaż Wam się wyżalę.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Czy tak wiele oczekuję???
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lis 14, 2010 16:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Majencjo... :cry:

Przytulam mocno!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lis 14, 2010 17:00 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze:A ja mam znowu doła. Co roku w naiwności swojej głupia mam nadzieję, że mój bardzo były TŻ odwiedzi nasze Dzieci na cmentarzu i zapali Im świeczkę chociaż na Wszystkich Świętych. Nie wspomnę już o jego matce czyli ich babci. Nie wymagam żeby pamiętał o urodzinach datach śmierci czy świętach. Nie mieszka na drugim końcu świata. - bo 40 km , ma samochód. Mój Junior regularnie odwiedza przyrodnie rodzeństwo ze mną , dba o grób. Z tamtej strony też jest przyrodni brat. Jest mi tak przykro . :cry: że siedzę i ryczę jak bóbr. Chociaż Wam się wyżalę.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Czy tak wiele oczekuję???

Majencjo kochana przytulam...
Trudno mi powiedziec cos madrego, bo to taka sytuacja, ze ciezko cokolwiek powiedziec, co by bylo madre. Ale tak sobie mysle ze to nie Twoja naiwnosc tylko potrzeba kobiecego serca, zadna slabosc ani zadna rzecz za ktora sie mozna winic.
Po prostu potrzebujesz zeby Twoj bardzo byly TZ podobnie jak Ty odwiedzal Wasze Dzieci - to jest zupelnie normalne, a to ze tak nie jest... to nie Twoja wina. Nie masz na to wplywu...
Nie chce sie wymadrzac... ale jestem z Toba calym sercem.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lis 14, 2010 17:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Oj, Majencjo, wiem co czujesz. Nie mam jeszcze bardzo bliskich na cmentarzu, ale dziadków mam i często z mam swoją zajeżdżam. Natomiast siostra mojej mamy uważa, że tylko we wszystkich Świętych należy cmentarne ścieżki nawiedza choć nieopodal dziadków leży jej malutka córeczka. Grobek zaniedbany, bez tabliczki, nic :( Jakbym o niego nie dbała, to by już zaginął i zarósł, ponieważ matka świeci tam świeczkę raz w roku.
Ja zostałam tak wychowana, że o zmarłych należy pamiętać, a skoro babcia nie odwiedza grobów, to co mówić o bardzo byłym ojcu To przechodzi na nastepne pokolenie :( Bardzo Ci współczuję.

W bardzo smutnych okolicznościach, ale bardzo gorąco witam też Nową Czarownicę i piękną kociszczę, też iście czarowną.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lis 14, 2010 17:30 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Wiem , że to nie moja wina ale jest mi okropnie przykro . Zapala się świeczki obcym ludziom ,a własnym Dzieciom jest ciężko? Chodzi przecież o zwykłą ludzką pamięć o naszych bliskich Zmarłych
Nie mogę tego ani zrozumieć ani pojąć.
Facet wykształcony- można by oczekiwać od niego ludzkich zachowań. Tak się co roku łudzę, że będzie inaczej...
Obrazek

majencja

Post » Nie lis 14, 2010 17:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

majencja pisze: Facet wykształcony- można by oczekiwać od niego ludzkich zachowań. Tak się co roku łudzę, że będzie inaczej...

To nie ma nic do rzeczy Majko. Albo się ma serce albo się nie ma :roll: Wyraźnie on nie ma.....
Ale współczuję :(
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lis 14, 2010 20:16 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

W ramach polepszania nastroju pojechałam z Poldkiem utoczyć krwi dla maluszków z Warszawy co by surowicę wyprodukować. Mój kocio jest juz honorowym krwiodawca a własciwie surowicodawcą :mrgreen:
Dostał za to polędwicę sopocką :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Nie lis 14, 2010 20:19 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ooooo! To Poldzio koci bohater jest . Ratuje kocie życi, jako jego Kobieta :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lis 14, 2010 20:22 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Świetne wieści :1luvu: Zaglądałam właśnie na wątek maluchów a tu taka wiadomość :1luvu: Maja, jesteś wielka!!! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lis 14, 2010 20:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Brawa dla Poldka i jego dzielnej pańci :kotek:

A ja właśnie wróciłam od Pomponmamy, gdzie nasączyłam się winem w towarzystwie rzeczonej Pomponmamy oraz mamaji. Rozczarowałam się potwornie! Byłam pewna, że mamaja jest wysoka, koścista i ruda a to kobietka kieszonkowa w sam raz do schrupania. Chwała najwyższemu TŻ został był w domu :twisted: Było bardzo, bardzo miło i dostałam fanty na bazarek na rzecz skarpety naszej :kotek:
Mamajo, nie świeci ci tylne światło po stronie kierowcy :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lis 14, 2010 20:31 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Przepraszam,zorientowałam się po powrocie do domu,że dałam hasło do odwrotu,popatrzywszy w czyjś telefon-a tam czas nie był przestawiony :twisted:
Dzięki za info o żarówie :wink:
Miło było...ale jutro poniedziałek :x
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

[poprzednia][następna]