Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Zostawiłabym ją o tyle, że może ktoś usłyszy o jakimś fajnym miejscu dla niej? Albo o kimś, kto podjąłby się oswojenia?
Miałam dziś maila o Mruczusia, wydaje się bardzo ok - państwo chcieliby go odwiedzić za kilka dni.
Liwia_ pisze:Anulko - wielkie dzięki, to ogromna pomoc!
Bardzo mocno trzymam kciuki za Bonifacego![]()
Jeżeli dzikawa nie szuka innego miejsca, to pierwszy raz od długiego czasu tymczasów jest poniżej 20, z widokami na zmniejszenie tej liczby...
Cookie1706 pisze:Witam![]()
Jeżeli chodzi o zdjęcia kotów to mogę się tego podjąć![]()
W schronisku jestem dwa razy w tygodniu, byłam we wtorek i będę najprawdopodobniej w niedzielę rano![]()
Będzie ktoś z Was![]()
Mam kilka pomysłów, chciała bym je z Wami przedyskutować
Cookie1706 pisze:Mam zamiar zbierać pieniążki dla schroniska na różnego rodzaju imprezach na terenie Sosnowca i Dąbrowy (bo akurat tam mam znajomości)
Zorganizuje koszulki z nadrukami logo schroniska,
no i będę robić ogłoszenia dla konkretnych kotów i psiaków i rozwieszać tu i tam.
nie każdy korzysta z internetu.
Czyli w niedzielę będę miała okazję Cię poznać?
justyna8585 pisze:Cookie1706 pisze:Mam zamiar zbierać pieniążki dla schroniska na różnego rodzaju imprezach na terenie Sosnowca i Dąbrowy (bo akurat tam mam znajomości)
Zorganizuje koszulki z nadrukami logo schroniska,
no i będę robić ogłoszenia dla konkretnych kotów i psiaków i rozwieszać tu i tam.
nie każdy korzysta z internetu.
Czyli w niedzielę będę miała okazję Cię poznać?
Super z tym zbieraniem pieniędzy,schronisko ciągle ,że tak powiem "w budowie".Tylko najlepiej wszystko obgadać z Justyną najpierw. Papierowe ogłoszenia to też dobry pomysł.jakieś podstawowe informacje o psach mogłabyś brać z moim ogłoszeń.Gdybyś była w schronisku chociaż raz w tyg. i robiła fotki + opisy kotów,to na bieżąco mogłabym wstawiać je na stronę Schroniska,bo sporo osób tam zagląda i dzwoni o koty.
ja raczej na pewno będę w niedzielę...o której Ty będziesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości