iza71koty pisze:ALICJO karma dotarła.Worek Puriny i worek Whiskasa.
Pięknie ,Pięknie Dziekujemy z Całego Serca.
![]()
![]()
![]()
SUUUPER

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Ja z pytaniem jak w moim podpisie - głosowałyście? Jest trudna sytuacja, schronisko w Brzegu zrobiło propagandę i narusza kruchą kocio-psią równowagę, nie wiadomo, czy układ z dogo przetrwa
vega013 pisze:taizu pisze:Ja z pytaniem jak w moim podpisie - głosowałyście? Jest trudna sytuacja, schronisko w Brzegu zrobiło propagandę i narusza kruchą kocio-psią równowagę, nie wiadomo, czy układ z dogo przetrwa
Przecież miało być tak, że w jednym miesiącu pomoc otrzymuje kandydat z miau, w następnym z dogo, potem znowu miau... Teraz jest nasz miesiąc.
Oczywiście, że zagłosowałam.
taizu pisze:vega013 pisze:taizu pisze:Ja z pytaniem jak w moim podpisie - głosowałyście? Jest trudna sytuacja, schronisko w Brzegu zrobiło propagandę i narusza kruchą kocio-psią równowagę, nie wiadomo, czy układ z dogo przetrwa
Przecież miało być tak, że w jednym miesiącu pomoc otrzymuje kandydat z miau, w następnym z dogo, potem znowu miau... Teraz jest nasz miesiąc.
Oczywiście, że zagłosowałam.
No właśnie - miało być. Brzeg złamał umowę i w dodatku pisuje dość wulgarne komentarze, ja zmobilizowałam kilka osób spoza forum, bo inaczej sie nie da
taizu pisze:Ja z pytaniem jak w moim podpisie - głosowałyście? Jest trudna sytuacja, schronisko w Brzegu zrobiło propagandę i narusza kruchą kocio-psią równowagę, nie wiadomo, czy układ z dogo przetrwa
Megana pisze:Zagłosowałam...
Wulgarne komentarze? Na dogo? Tam nie ma moderatorów...?
Eh, te polskie swary głupie...
aglo pisze:Cześć!
Doba się skurczyła.
Antoś zaczyna ząbkować, robi się marudny. 12 września chrzcimy go, więc pora ogarnąć mieszkanie.
Cięzko myc okna z takim maluchemTrochę się 'zapuściliśmy'.
Luna nalała, tym razem do torebki mojej, książeczka ubezpieczeniowa pachnie kocim moczem.
Zasikane prześcieradła nie są już warte wspomnienia.
Pogoda masakryczna, ciemno i pochmurno.
Boguś pojawił się czy znowu zniknął?
Poozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 45 gości