Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 26, 2010 16:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:ALICJO karma dotarła. :D Worek Puriny i worek Whiskasa. :D Pięknie ,Pięknie Dziekujemy z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SUUUPER
Obrazek
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Czw sie 26, 2010 18:20 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ja z pytaniem jak w moim podpisie - głosowałyście? Jest trudna sytuacja, schronisko w Brzegu zrobiło propagandę i narusza kruchą kocio-psią równowagę, nie wiadomo, czy układ z dogo przetrwa :evil:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw sie 26, 2010 18:28 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

taizu pisze:Ja z pytaniem jak w moim podpisie - głosowałyście? Jest trudna sytuacja, schronisko w Brzegu zrobiło propagandę i narusza kruchą kocio-psią równowagę, nie wiadomo, czy układ z dogo przetrwa :evil:

Przecież miało być tak, że w jednym miesiącu pomoc otrzymuje kandydat z miau, w następnym z dogo, potem znowu miau... Teraz jest nasz miesiąc.
Oczywiście, że zagłosowałam.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sie 26, 2010 18:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

vega013 pisze:
taizu pisze:Ja z pytaniem jak w moim podpisie - głosowałyście? Jest trudna sytuacja, schronisko w Brzegu zrobiło propagandę i narusza kruchą kocio-psią równowagę, nie wiadomo, czy układ z dogo przetrwa :evil:

Przecież miało być tak, że w jednym miesiącu pomoc otrzymuje kandydat z miau, w następnym z dogo, potem znowu miau... Teraz jest nasz miesiąc.

No właśnie - miało być. Brzeg złamał umowę i w dodatku pisuje dość wulgarne komentarze, ja zmobilizowałam kilka osób spoza forum, bo inaczej sie nie da :(

taizu

Post » Czw sie 26, 2010 19:07 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

taizu pisze:
vega013 pisze:

No właśnie - miało być. Brzeg złamał umowę i w dodatku pisuje dość wulgarne komentarze, ja zmobilizowałam kilka osób spoza forum, bo inaczej sie nie da :(

Na naszym forum dużo luda jeszcze nie głosowało. Ich warto by zmobilizować.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw sie 26, 2010 21:47 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Zagłosowałam...
Wulgarne komentarze? Na dogo? Tam nie ma moderatorów...?
Eh, te polskie swary głupie... :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw sie 26, 2010 22:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Wulgarne komentarze na forum Krakvetu :oops:

taizu

Post » Pt sie 27, 2010 7:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Głos został oddany na Kotkowo. Oczywiscie. W czerwcu prosilam o głosy dla Pani Zofii. Wiadomo jak cieżko samotnej Karmicielce. Juz wtedy postanowiłam ,ze nastepny głos będzie na Kotkowo. Dziewczyny robią kawał cieżkiej roboty. Maja mase kociaków, długów. Byłam dwa dni temu na Dogo i czytałam.. Uwazam że to co sie dzieje łamie wszelkie panujace zasady. To nie w porzadku.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt sie 27, 2010 7:57 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Megana pisze:Zagłosowałam...
Wulgarne komentarze? Na dogo? Tam nie ma moderatorów...?
Eh, te polskie swary głupie... :?

Ton wypowiedzi na Dogo łamie zasady.Chca wygrać. To oczywiste. Tyle tylko, ze nie rozumieja pewnych zasad Miau i Dogo.Ze sa pewne ustalenia. Nie mozna ot tak sobie wejsc i z mety zadac wygranej.Powinni poczekać na swoja szanse za miesiac. To bardzo krzywdzace dla Kotkowa. To ich jedyna deska ratunku w tej chwili.

iza71koty

Post » Pt sie 27, 2010 8:00 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Cześć!
Doba się skurczyła.
Antoś zaczyna ząbkować, robi się marudny. 12 września chrzcimy go, więc pora ogarnąć mieszkanie.
Cięzko myc okna z takim maluchem ;) Trochę się 'zapuściliśmy'.

Luna nalała, tym razem do torebki mojej, książeczka ubezpieczeniowa pachnie kocim moczem.
Zasikane prześcieradła nie są już warte wspomnienia.

Pogoda masakryczna, ciemno i pochmurno.

Boguś pojawił się czy znowu zniknął?

Poozdrawiam

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Pt sie 27, 2010 8:04 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Mamy okropną pogodę. Leje cały czas.Chyba juz cały dzisiejszy dzień będzie taki deszczowy. :| Kurcze! :|
Odkad sie sprowadził ten Bezdomny na Tęczę, jednej kotki nie widzę wcale. :| Dwa inne sa przestraszone. :| Nie podoba mi sie to.Dzisiaj kociaki na Tęczy nie będa miały łatwo.Te ryjace wszędzie dziki, rozkopuja ziemię. Po takim deszczu, jest zwykle bagno. :|
Wczoraj szukałam maluszka od Bezdomnych.Nie wiem co mysleć. :roll: Słaby nie wygladał...Martwi mnie ten teren. :| To okropne odludzie, a dwa jeszcze pozostały...

iza71koty

Post » Pt sie 27, 2010 8:10 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

aglo pisze:Cześć!
Doba się skurczyła.
Antoś zaczyna ząbkować, robi się marudny. 12 września chrzcimy go, więc pora ogarnąć mieszkanie.
Cięzko myc okna z takim maluchem ;) Trochę się 'zapuściliśmy'.

Luna nalała, tym razem do torebki mojej, książeczka ubezpieczeniowa pachnie kocim moczem.
Zasikane prześcieradła nie są już warte wspomnienia.

Pogoda masakryczna, ciemno i pochmurno.

Boguś pojawił się czy znowu zniknął?

Poozdrawiam

Boguś sie nie pojawil. Ale mam świadomosć ze zyje i ze jest z nim dobrze. Choć to!
Zostawiam mu jedzonko w drodze na moje działki, tam gdzie wiem ze napewno znajdzie. Myślę ze głodny nie chodzi. Albo jest ostrozny albo woli tamten teren.
Teraz odkad sie pojawił jestem o niego spokojna.To madry kot.Ostrozny.Nie pcha sie gdzie nie potrzeba. Pod tym wzgledem jestem jego pewna. Myślę ze jesienia zagosci juz na stałe.Młodziez i dzieci wkrótce wroca do szkół.Skonczy sie wieczorno- nocne zamieszanie. Sytuacja sie troche uspokoi. Mi jest wtedy latwiej i kociakom też.
Widzę ze Luna nie odpuszcza. :| Musi i juz. :| Nie dobrze!

iza71koty

Post » Pt sie 27, 2010 8:26 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Czekam 1 września jak zbawienia. Na wprost balkonu mamy ławeczki. Krzyki, ryki, przekleństwa do późnej nocy...Może się uspokoi nieco, jak młodzież pójdzie do szkoły.

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Pt sie 27, 2010 8:36 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ja tez czekam, zeby odetchnać.Z przerazeniem patrze na ta wałęsajaca sie, nudzaca, czesto wypita młodzież. Tacy maja najgorsze pomysły....niestety!
Dodatkowo trasa rowerowa i spacerownik przy największym skupisku kotów. Pędza tymi rowerami. Koty nie przyzwyczajone, zawsze czuły sie tam swobodnie.
Jedni sa zadowoleni, maja gdzie pojezdzic, wyjsc z psami .Inni jak ja...niestety nie. Dużo stresu i nerwów o kociaki.

iza71koty

Post » Pt sie 27, 2010 8:40 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Porannie mówię dzień dobry :D
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

[poprzednia][następna]