Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 04, 2012 9:57 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Król WIELKIE Słońce :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto gru 04, 2012 12:21 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

oj widać dobrobyt po futrach :mrgreen: :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto gru 04, 2012 15:54 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

:lol: Dworsko się zrobiło, tedy biję pokłony przed tak wysoką arystokracją. :lol:
Król Słońce był przy kości? :roll: :wink: Mnie się zdawało, że całkiem przystojny był jak na ówczesne kanony. On był rudy? 8O :roll: Słowem, widać po Józiu, że schudł. :wink: :lol:
Dawaj fotę Lalusia w dworskim wydaniu. :mrgreen: Markiz de Sade? :wink: :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt gru 07, 2012 12:24 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Iwonko, Ty mnie namawiasz na rozpowszechnianie Sodomii i Gomorii :twisted: :lol:
Żaden jednak MdeS z Lalusia, On jest taki niewinny :aniolek: Nie jest nawet dostojny, a raczej uroczo plebejski :mrgreen:
Zmuszona więc jestem zarzucić "Royal Story", co czynię z niejakim rozczarowaniem :wink:

Mam wreszcie wiadomość wspaniałą - wczoraj Lalek został zaszczepiony :dance: :dance2: Nawet wet prowadzący w kółko powtarzał jak bardzo się z tego cieszy :lol:
Wreszcie, wreszcie stan zdrowia malca na to pozwolił, ufffffffff.
Wczoraj oglądaliśmy go szczegółowo, zwłaszcza brzusio. Nie ma na nim śladu po ranach ani cerowaniach :D :D :D Jest za to wyraźny ślad po spożywanych pokarmach :mrgreen:
Za 2 tygodnie kastracja, o której już marzę :oops: Hormony Lalka roznoszą i nawet Bąbla gania :strach:
Tak więc Laleczek cały i zdrowy, tylko bez żadnych widoków na DS :(
Nikt nie dzwoni w jego sprawie ani do Fundacji, ani do mnie. Taki słodki kociak, nie pojmuję tego kompletnego braku zainteresowania :roll:
W weekend spróbuję zrobić nowe foty, koniecznie jedną z lusterkiem (jak Laluś to laluś 8) ).

Zaraz wkleję zdjęcia prawie aktualne, które prawie udało mi się zrobić :wink:

A póki co, wklejam link do bazarku, który powstał dzięki mojej koleżance dla tymczasów pod opieką Basi - horacy7. viewtopic.php?f=20&t=148782
Pomoc bardzo potrzebna...

Aaa, zapomniałam sprostować. Mój Józio kochany waży 5,4 kg. Jest duży, rubensowski nawet, ale NIE jest gruby :twisted: :wink:

Proszę wybaczyć zatrzęsienie ikonek, ale dzisiaj, jak to mawiają, sama za siebie nie mogę :oops: :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt gru 07, 2012 13:45 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Lalek ze Smokiem i gustowną siateczką w tle :mrgreen:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Laleczek zaspany :1luvu:

Obrazek

No i na koniec jednak odrobina Sodomii i Gomorii :wink: :D

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt gru 07, 2012 14:03 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Ło matko 8O jak Lalek wyrósł 8O 8O
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt gru 07, 2012 22:33 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Ogromnie się cieszę, że Laluś wyszedł z choroby. :D Super wieści! :ok: :D
Galanty z niego już młodzieniec i jaki jurny. :ryk: :ryk: Bąbel chyba kiepsko się odnajduje w roli mrocznego przedmiotu pożądania. :wink: :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt gru 07, 2012 22:45 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Ja nawet Lalka osobiście widziałam ,cudny krówek. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie gru 09, 2012 20:18 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Co tu tak cicho ?Czyżby wszyscy wyjechali na weekend? :wink:

horacy 7

Post » Nie gru 09, 2012 20:25 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

może by tak te nowe fotki Lalusia na FB podesłać :roll: niech by świat sobie przypomniał o takim przystojniaku, bo pewnie już wszyscy zapomnieli...
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pon gru 10, 2012 8:46 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: witamy przegorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewelinko :1luvu: :1luvu: :1luvu: , z największą przyjemnością podeślę fotki Lalka na Ja pacze sercem. W ten weekend chciałam zrobić jakieś takie "ogłoszeniowe" czyli pienkne, ale niestety się nie udało :evil:
Wybiorę coś z tego, co mamy :wink: :D

Iwonko Kochana, Bąbel zupełnie nie odnajduje się w roli mrocznego przedmiotu pożądania :lol: On - sobek, lizus i terrorysta nie godzi się z takim spraw rozwojem :mrgreen:

A w ogóle to toniemy w śniegu... Bardzo to piękne i bardzo niepraktyczne.
Buziole z mroźnego Poznania :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon gru 10, 2012 19:14 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

My przesyłamy buziole z Mazur w dzien bylo nawet fajnie bo byłam chwilę na dworze. :wink: Koty zaś okupują kaloryfery i koszyki blisko nich. :D

horacy 7

Post » Sob gru 15, 2012 10:43 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Basieńko, moje kociska też wtulają się w posłanka i okupują okolice kaloryferów :D
Oby i Tobie szpitalne kaloryfery zaczęły wreszcie dobrze grzać :evil:

Kochane Cioteczki, zachęcam bardzo gorąco do głosowania w konkursie fotograficznym ślepaczków.
Zwycięzca w nagrodę wskazuje ślepka w potrzebie, który otrzyma jedzonko i inne potrzebne rzeczy :ok: :ok: :ok:
Grają moje ślepki, nawet była tymczasia - Mgiełeczka. Gra wiele wspaniałych kotów i niezależnie od tego, który wygra ktoś uzyska tak potrzebną pomoc :D :D :D
Ideą konkursu jest również oswajanie tematu ślepków. Odbywa się i na miau (link do konkursu: viewtopic.php?f=20&t=148065) i na FB (stroan Ja pacze sercem).
Dziewczyny głosujcie, niekoniecznie na "moich", ale głosujcie koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Sob gru 15, 2012 11:26 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Doberek Pracusiu :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 15, 2012 12:35 Re: Bąbel& Spółka...szukają DS dla Lalusia;-) A Lalek zdrowy

Petka pisze:Doberek Pracusiu :lol: :lol:

:twisted: :twisted: :twisted:
"Odrabiamy" Wigilię, więc mam dziś świąteczny nastrój. Będziesz dziś miała okazję się przekonać :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]