Jana pisze:Ale zostawmy to, bo to jest przecież wątek o kotach mirki_t, a nie o Agn i... mnie![]()
No to `a sio`.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Ale zostawmy to, bo to jest przecież wątek o kotach mirki_t, a nie o Agn i... mnie![]()
PearlRain pisze:...anna57 a Ty pomożesz czy pogadasz dalej jaką to Mirka prowadzi złą działalność?
pixie65 pisze:pixie65 pisze:Dla uspokojenie Pań Troskliwych napiszę tylko, że zawsze jest jakieś WYJŚCIE z sytuacji.
Z racji pewnej odległości zapewne nie będę mogła pomóc osobiście ani Mirce ani Agn w przypadku jakieś sytuacji kryzysowej, chociaż nie wykluczam takiej możliwości.
Natomiast jeśli chodzi o koty (tylko, czy aby o KOTY tu chodzi...) to mogę obiecać, że wszystkie one mają jak w banku, że zasponsoruję im morbital.
Zwłaszcza te u Agn.
Bo te ładniejsze od Mirki - na pewno trafią we właściwe ręce.
Spokojnych snów
anna57 pisze:Legnica pisze:A co dzieje się ze zwierzętami liczonymi w setkach,tysiacach kiedy miasto zajmuje teren,obiekty uzytkowane przez schron?
Takich schronisk,ryzykujacych utratę darczyńców,utratę budynków jest w Polsce tysiace,dla czego zadna z was nie martwi sie o tysiące schronisk utrzymywanych a datków i setki tysięcy przebywających tam zwierzat?
Że nie wspomnę o tym ze bez utraty sponsorów,bez wypowiadania schronom użytkowania miejskich obiektów,psy każdego dnia zagryzają sie,brak jest wyżywienia czy chocby leczenia.
Mało wam przykładów na forum?
Mirka akurat ma jedno DT i w porównaniu ze schronami tylko 50 kotów.
Tak na marginesie,jakby ktos nie zauważył większych tragedii w naszym pięknym kraju.
Przepraszam, jaka żadna z nas![]()
A kto Tobie powiedział, że nikt nic nie robi i niczym się martwi..
Zadałam tylko proste pytanie i widzę odpowiedzi, ot, co..
MariaD pisze:Statystyka z pierwszej strony wątku.
Koty "tymczasowe" - czas w "DT"
1 - 5 lat
2 - 4 lata
4 - 3 lata
3 - 2 lata
7 - 1.5 roku
8 - 1 rok
8 - 6 m-cy i poniżej
Reszty już nie liczyłam.
Legnica pisze:Zazdroszcze takiej ilosci wolnego czasu![]()
Legnica pisze:MariaD pisze:Statystyka z pierwszej strony wątku.
Koty "tymczasowe" - czas w "DT"
1 - 5 lat
2 - 4 lata
4 - 3 lata
3 - 2 lata
7 - 1.5 roku
8 - 1 rok
8 - 6 m-cy i poniżej
Reszty już nie liczyłam.
Zazdroszcze takiej ilosci wolnego czasu![]()
Dobrej nocy.
MariaD pisze:Legnica pisze:Zazdroszcze takiej ilosci wolnego czasu![]()
Jestem na zasłużonym urlopie od pracy zawodowej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 74 gości