Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 7:38 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

MIKUŚ pisze:Najwytrwalsi wytrzymali standardowo do godziny ok. 2 :lol: Imprezę uważa się za udaną i sympatyczną. Kociarze nie tylko uganiają się za kotami, ale i potrafią się świetnie bawić.

Następne spotkanie w SIERPNIU tego roku. Mamy nadzieję że tym razem Marta będzie mogła przybyć z małą Darką i Darkiem. Liczymy oczywiście na przybycie majencji i Bony 44 oraz osób które miały być a nie przybyły z różnych względów :wink:
Może coś jeszcze napisze Teri :wink:

Oj już was widzę fotki :ok:
Wszyscy debatują o nastepnej imprezie tylko organizatorka jakoś zamilkła :mrgreen:

Dziewczyny nie wiem, czy nie warto zamienić funkcje.Tak jak mówiłam jestem niestety usadzona przez małą w domu i nie bedę mogła w 100% angażować się w działalnośc kociej chatki.Nie wiem czy teresa nie byłaby bardziej odpowiednią osobą w tej funkcji i tym samym bardziej pomocną dla Ewy :?:

Teresa może zamienimy się :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon cze 28, 2010 9:54 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Marta, to wszystko było obgadane, dasz rade :ok:

Jesuuu mam wakacje, ale sie cieszę :P Muszę sie wziąc za "odszczurzanie" domu. Bałagan jest okrutny :? No i niestety znowu musze cos upiec, bo mój TZ ma jutro imieniny, to juz będzie czwarty wypiek w ciagu 8 dni. Jak ja nie lubie piec :evil:

Miłego dnia zyczę :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon cze 28, 2010 9:59 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Iweta pisze: No i niestety znowu musze cos upiec, bo mój TZ ma jutro imieniny, to juz będzie czwarty wypiek w ciagu 8 dni. Jak ja nie lubie piec :evil:

Ale pomimo "nie lubienia" super pieczesz :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon cze 28, 2010 10:20 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Iweta pisze:Marta, to wszystko było obgadane, dasz rade :ok:

Jesuuu mam wakacje, ale sie cieszę :P Muszę sie wziąc za "odszczurzanie" domu. Bałagan jest okrutny :? No i niestety znowu musze cos upiec, bo mój TZ ma jutro imieniny, to juz będzie czwarty wypiek w ciagu 8 dni. Jak ja nie lubie piec :evil:

Miłego dnia zyczę :D

No zobaczymy co na to ewa i teresa :)

Mój dzień zaczął się o 4:30 kolką u małej:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon cze 28, 2010 10:43 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

MIKUŚ pisze:Najwytrwalsi wytrzymali standardowo do godziny ok. 2 :lol: Imprezę uważa się za udaną i sympatyczną. Kociarze nie tylko uganiają się za kotami, ale i potrafią się świetnie bawić.
Następne spotkanie w SIERPNIU tego roku. Mamy nadzieję że tym razem Marta będzie mogła przybyć z małą Darką i Darkiem. Liczymy oczywiście na przybycie majencji i Bony 44 oraz osób które miały być a nie przybyły z różnych względów :wink:
Może coś jeszcze napisze Teri :wink:

No tak faktycznie najwytrwalsi wytrzymali na imprezce do 2 w nocy :D ja osobiście zakończyłąm imprezę jeszcze później porządkami po imprezie :D tak że padłąm chyba o 4 nad ranem dosłownie :)
Jeśli chodzi o imprezę sierpniową jeśli będą chętni nie ma sprawy mozna coś pod koniec sierpnia pomyśleć ewentualnie na poczatku września :mrgreen:
Skarbonka po imprezie jeszcze nie policzona stoi sobie u mnie w domku, wieczorkiem przeliczę i w środę przywiozę całość na kociarnię, bo w środę mam ostatni dyżur przed urlopem, przywiozę też poprane koce itp. Co dalej z Tanią i jej leczeniem musimy zdcydować, koszt podania jej leku jest bardzo wysoki, część już jest ale musimy zgromadzić całość przed rozpoczęciem leczenia, a przede wszystkim Tania musi mieć DT żeby kuracja przyniosła właściwe efekty.
Marta tu trzeba zapytać Gosi, bo może do załatwienia na początek w większości spraw będzie potrzebna tylko Ewa - kwestia reprezentacji Stowarzyszenia więc wiceprezesowanie być może czasowo nie będzie Cię obciążało, ja że tak powiem zostałam skarbniekiem ze względów praktycznych i miejsca pracy :) ale jeśli trzeba zmienić to nie ma sprawy :)
A wracając do rzeczywistości dziś spiszę dyżury na ten tydzień i następny tydzień, Basia będzie musiała podczas mojej nieobecności zadbać o grafik.
Widzę, że nasz watek pogalopował troszkę , oby jego założenie nie wypadło podczas mojego urlopu, chyba że zabiorę laptopa i wtedy będę mogła założyć nowy.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon cze 28, 2010 10:48 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

mar_tika pisze:

Mój dzień zaczął się o 4:30 kolką u małej:(

Takie sa uroki macierzyństwa 8) Moja córka przez rok budziła mnie o 4 i nie było mocnych zeby zasneła, zasypiała dopiero ok 8 kiedy mnie juz sen dawno odszedł w sina dal :evil: Ale dasz rade , tylko musisz wejść w ten rytm :wink: i powtarzaj sobie, ze z każdym miesiącem bedzie lepiej :ok:

Iweta

Post » Pon cze 28, 2010 12:36 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

UWAGA !!!
zalozyciele je

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon cze 28, 2010 13:13 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

gosiakot pisze:UWAGA !!!
zalozyciele je

Gosiu, ale na co mamy uważać :ryk: :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon cze 28, 2010 13:56 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

terenia1 pisze:
zalozyciele je

oj Teresa pewnie to był okrzyk radości Yes - co nie Gosiu - pewnie wniosek dobrze wypełniony i złożony od pierwszego strzała :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon cze 28, 2010 13:57 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

terenia1 pisze:
zalozyciele je

Tam miało byc napisane:

UWAGA !!!
załozyciele jeszcze zapomniałam Wam powiedziec, że każdy jako ekwiwalent dostanie dwa koty :wink:

Iweta

Post » Pon cze 28, 2010 14:12 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Iweta pisze:
terenia1 pisze:
zalozyciele je

Tam miało byc napisane:

UWAGA !!!
załozyciele jeszcze zapomniałam Wam powiedziec, że każdy jako ekwiwalent dostanie dwa koty :wink:

No Iwonka to ty juz byś miała 15 :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pon cze 28, 2010 14:46 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon cze 28, 2010 15:04 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Nawet nie straszcie - co prawda jeśli ktoś przyjdzie karmić koty/czyścić kuwety/głaskać kociaste 2xdziennie w czasie gdy mnie nie będzie (od 10 do 19 lipca i 19-22 sierpnia) mogę potymczasić , ale np. na Tanię choć ją kocham się nie piszę - Kotori szczepiona, a co do reszty to nie wiem, zresztą Rukia by ją chyba zastraszyła :?

A tak przy okazji - jak byłam w niedzielę rano na dyżurze, to posłanka kiciowe były raczej wilgotne - czy to tylko mnie się zdawało, czy też tak zawsze jest? Bo w takich warunkach w przypadku Tani szanse na powodzenie są bliskie zeru :(
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 28, 2010 15:25 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

I jeszcze ogromne dzięki dla Tereni za gościnność i dla wszystkich pozostałych gości za miłą atmosferę - byliście cudowni :D

Aha, ponieważ w mym domu jedyne drzwi prócz wejściowych to te do klopika więc jakby były spełnione warunki powyżej to albo klata albo kić po kwarantannie.

I miziamy wszystkie kotki które chcą (a te co nie chcą przekonujemy, że człowiek nie gryzie :wink: )
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 28, 2010 18:00 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

zalozyciele je

Oj przepraszam Was bardzo :ryk: :ryk: :ryk: ktoś mi przyszedł do pokoju w pracy w trakcie pisania posta i zamiast spuścić miau na pasek wysłałam omyłkowo wiadomość niedokończoną bo mnie przyćmiło ,a potem zapomniałam o całej sytuacji bo miałam w pracy tzw. Kocioł.
Informacje którą miałam wysłać jest już w części nieaktualna .Chciałam prosić o uzupełnienia braków, bo na skutek imprezowej atmosfery :dance: :dance2: - 3 osoby z nowych założycieli nie wpisały miejsca urodzenia. Brakowało mi też 1 podpisu na liście - bo na jeden byłam już umówiona . Teraz brakuje mi tylko miejsc urodzenia Joasi i Artura - więc bardzo ich proszę oboje o info na pw .
A ogólnie - założyciele możecie też uważać na siebie :P

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]