Moderator: Estraven
Akima pisze:Patka_ pisze:W tej smutnej chwili mam dobre wiesci,
Prot zostaje na ds w swoim dt !!
Wyciągnełaś Marcela w ostatniej niemal chwili przez zarazą. Jak się czuje. Czy już wie co to kuweta?
Akima pisze:Idę zaraz do Kociarni z surowizna. Będę przekupywać. Co sądzicie o wypuszczeniu burej kotki od edit_f na catroom ?
kosma_shiva pisze:Marina przerażona ale przytulaśna, ja chyba nie rozumiem kobiet... nic nie zjadła.
dzikie w górnej prawej też nic nie zjadło.
Mura pojedzona drze japę, żeby ją głaskać. Agłaji otworzyłam klatkę, ale nie chciała nawet wyjść. Jedzenie nie tknięte, podbiega do miski i odchodzi. Dopiero jak otworzyłam winstona (taki jakby pasztet w puszce) to trochę zjadła.
Dzikuny pozostałe miały wszystko wyjedzone, wylizane...
Cat Room w normie.
Nie wiem kim są ci nowi, ale chyba niezbyt sympatyczni. szkoda mi troche Armaturek, oni chyba fuczą, bo się tak nauczyli. Było ich w klatkach dłuzej trzymać, to by moze z nich koty były...
Aisza ma się dobrze. Z palca coś mi jadła, pokrzykiwała, potem namiętnie sprzątała w kuwecieDusia pcha się strasznie do człowieka.
Tyle się naodkażałam, że jestem sterylna jak szpital![]()
Trzeba bardzo uważać.

Amelki już nie ma...Akima pisze:Agłaja nie lubi, może szynki kupię też. Surowe lubi Aisza, Dusia i Murka da się pokroić. Reszta przy mnie nie jadał,a le zostawiła surowe wszędzie. Czy gdzieś zostało na wieczór mięso ?
Akima pisze:No to szynką spróbuję. W catroomie latają dwie nieszczepione koleżanki koteczki od edit-f. Zastanawiam się nad jej wypuszczeniem teraz bo obawiam się że odkąd u nas jeszcze nic nie zjadła. Boję sie też od Marinę i Dymitra.
Akima pisze:No to szynką spróbuję. W catroomie latają dwie nieszczepione koleżanki koteczki od edit-f. Zastanawiam się nad jej wypuszczeniem teraz bo obawiam się że odkąd u nas jeszcze nic nie zjadła. Boję sie też od Marinę i Dymitra.
Tweety pisze:...no to Nukę już ma ...
....
edit_f pisze:Akima pisze:No to szynką spróbuję. W catroomie latają dwie nieszczepione koleżanki koteczki od edit-f. Zastanawiam się nad jej wypuszczeniem teraz bo obawiam się że odkąd u nas jeszcze nic nie zjadła. Boję sie też od Marinę i Dymitra.
dwie koteczki w catroomie (Pola i Tola) są szczepione.. Kora (bura koteczka z klatki górnej prawej) nie jest szczepiona.. ona w tej klatce się wykończy.. wypuścić, ale gdzie? kłaj?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości