Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 23, 2010 19:23 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Brzózka pisze:kropeczko :) muszę Cię zmartwić..... na etacie też nie płacą nadgodzin, a jak idziesz na zwolnienie to możesz stracić pracę ...:( o urlopie też można zapomnieć :( Cos o tym wiem ...... :(

Wiem Brzózko-pracowałam na etacie 16 lat!-zero szacunku dla człowieka,same nakazy i ciagła obawa,że coś sie komuś nie spodoba!ale sytuacja sama się rozwiązała-zlikwidowano nasz dział i teraz od 1996 roku jestem na swoim-niestety-oprócz tego,że sie jest panem samego siebie-innych plusów nie ma!-koszty prowadzenia sa wielkie,nawet jak ide na urlop-musze wykonac cały kontrakt+zlecenia inne-na zapas,bo opłaty sa koszmarne-ZUS i czynsz-dobijają!-nie zarabiasz,a płacić musisz!

Kasieńko skarbie-mam nadzieję,że nie bedziesz musiała,choć cudnie byłoby Cie poznać osobiście!-kuzyn na pewno przyjedzie-bo musi,tylko ta niewiedza-kiedy-jest okropna-bez tego nic nie można ruszyć!
I taż mi Miau muli :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lut 23, 2010 19:27 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

kropkaXL pisze:Nataszko-ja nie ma jak dowieźć ich do Warszawy-ode mnie nie ma pociągu bezpośredniego ,a nosic ich w transporterach od pociągu do pociągu nie dam rady-mam chory kręgosłup .A i trwało by to wieki,a ze względu na to,że nie moge zrobic sobie wolnego w pracy,to musze korzystac z pomocy kuzyna i czekac na jego przyjazd!
Jutro kociny zostaną zaszczepione,a jeśli sie uda,to za dwa tygodnie równiez wykastrowane będą!-o ile wcześniej nie trafi sie transport-nie wiem dokładnie kiedy kuzyn przyjedzie i on tez na razie nie wie-czeka na pismo z prokuratury w sprawie śmierci szwagra,który zginał,a który był moim kocim kurierem do Warszawy :cry: :cry: :cry:

A jak czytam słowo "dziewczyny"-w odniesieniu do mnie-to mi sie sam pysk smieje :ryk: -mam 50 lat!

Na forum wszyscy sa w tym samym wieku i wszyscy mlodzi :mrgreen:
Śmiech to zdrowie :ryk:
Miejsca przeciez zaklepane dla braciszkwów jakby nie było :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Wto lut 23, 2010 19:28 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kasiulek, jakoś damy radę. Nic się nie martw. Ponoć nie ma rzeczy niemożliwych :D Jak tylko będziesz wiedziała, kiedy kuzyn jedzie, daj proszę znać. A gdygy coś się pogmatwało i by nie jechał, też napisz. Coś wymyślimy. Nie zmarnujemy takiej szansy dla braciszków :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lut 23, 2010 19:31 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kasiu, ja też dużo lepiej dogaduje z młodszymi dziewczynami. :wink:

To kiedy wyprawa braciszków będzie? :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lut 23, 2010 19:34 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Nataszko-właśnie to samo myślę-tu nie ma wieku-tu sa serca,a one przecież wieku nie mają-jednakowo kocha sie koty jako dziecko i jako starsza osoba,tylko czasem możliwości inne!

Ciesze się bardzo,że kociny maja zapewniony domek,nawet nie wiesz jak ich los spędzał mi sen z powiek!!
Dzięki Wam-Tobie i Jessi-dostały ogromna szansę-kocham Was za to ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nawet nie marzyłam,że tak się stanie-powoli przygotowywałam się do wypuszczenia ich,bo pomimo tak długiego czasu,były tylko trzy telefony-w tym dwa z tego samego domku-nie do przyjecia!!!
Poza tym nikt więcej nie pytał :(

Kasieńko- :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aniu-w połowie marca kuzyn zabierze je do Warszawy,do Brzózki,która zaoferowała kocurkom TDT,a stamtąd pojada do Wrocławia!

Rozpytuje wszystkich o wyjazdy do Warszawy ale nic z tego.Pisałam do czarnej .wdowy,ale ona też już nie jeździ do Warszawy-tak więc licze na kuzyna!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto lut 23, 2010 19:54 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

A podrzucimy kocinki do góry-a co!-to ,że maja DT u aniołów z Wro-to nie znaczy ,że stałego domku nie szukają!
Jak tylko dojadą do Jessi i nataszki-poprosze Kamilę o nowy banerek-,że burasie szukaja DS!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lut 23, 2010 20:02 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kurcze, musiałam zdjąć braciszków, bo mnie kolejny raz moderator opintolił :( 8O
Nosz kurde, nie rozumiem... Znaczy, rozumiem, ale nie rozumiem... :( :?

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Wto lut 23, 2010 20:08 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

widzę że nie ma wpisu na wątku transportowym :?: to może napiszę?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lut 23, 2010 20:09 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Witam się wieczornie.
Kropciu a jak daleko masz do Sępopola?
Mam tam znajomych których syn pracuje w Warszawie :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto lut 23, 2010 20:11 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

phantasmagori pisze:Witam się wieczornie.
Kropciu a jak daleko masz do Sępopola?
Mam tam znajomych których syn pracuje w Warszawie :roll:

oooooo..... zaczyna robić się gorąco........ :wink:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lut 23, 2010 20:15 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

jessi74 pisze:widzę że nie ma wpisu na wątku transportowym :?: to może napiszę?

Znalazłam Yosie i napisałam do Niej-bedzie jechała w marcu,ale jeszcze nie wie kiedy!
Sorki-nie napisałam-jakaś ogłupiała jestem-czy co?

Napisz jessi-może masz szcześliwa rękę???

Phanteczko-daleko-oj daleko!-Morąg leży pomiedzy Olsztynem,a Elblągiem-to zupełnie inna częśc Mazur! :( -czesto ludzie myla z Mragowem,bo bardziej znane,ale jak juz nam zainstalują rakiety Patriot :evil: :evil: :evil: to bedzie głośno!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lut 23, 2010 20:25 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

No proszę, jaka radość na rakiety :):):)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto lut 23, 2010 20:31 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Jakby co, czekam na sygnał. Nie jestem wprawdzie bardzo dyspozycyjna ze względu na pracę, ale zrobię, co w mojej mocy. Nie ma sytuacji, bez wyjścia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lut 23, 2010 20:52 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Dziękuję skarbie!!!!!!!-jak nie bedzie innego wyjścia-ale mam nadzieje,że nie trzeba bedzie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lut 23, 2010 20:53 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Sihaja pisze:No proszę, jaka radość na rakiety :):):)

Dorotko-ja sie wcale z tego nie cieszę-nie ma z czego :( :( :( -to tylko ogromne zagrożenie dla nas :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]