S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 22, 2010 10:43 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Zmieniła sie strona więc wkleje jeszcze raz 8)
Iweta pisze:Dziewczyny, cos mi sie przypomniało z ubiegłorocznej kociej imprezki, a mianowicie pyszna sałatka 8) :D Niestety nie pamietam nic poza tym, ze była pyszna :wink:
Nie pamietam też kto przyniósł tę sałatke, ale wydaje mi sie , ze osoba , która siedziała obok mnie (oczywiscie tez nie pamiętam kto to był :mrgreen: )
ale wygrzebałam zdjecie
....Obrazek.... wydaje mi sie, ze sałatke przyniosła, któras z dziewczyn siedzących przy stole w niebieskiej koszuli.

Prosze autorke sałatki o przepis .Plissss :P (a moze jeszcze ktos zna jakąś fajna sałatke, potrzebuje odświeżyć swój bufet sałatkowy 8) )

MIKUŚ pisze:
Iweta pisze:Okropnie jest ,u mnie pada śnieg a Skrzyczne jest bialutkie :evil: Brrr, mogłoby juz zrobic sie cieplej 8)

To Ja chcę w takim razie na Skrzyczne :)

A dziewczyna w niebieskiej koszuli to zalezy :
- Anetka ma czarne włosy i niebieską bluzę
- Beatka ma koszulę dŻinsową i blond włosy

No własnie oto chodzi, ze nie wiem która była autorka sałatki ,czy Anetka czy Beatka, ale mam nadzieje, ze któras to przeczyta i da mi przepis :wink:

Przypomniało mi sie, ze chyba Terenia miały tez prosic o przepis na te sałatkę 8) Tereniu może masz przepis na sałatke Anetki lub Beatki z kociej chatki ? :D

Monika
Wszystkiego najlepszego :ok: Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw kwi 22, 2010 11:28 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

MIKUŚ pisze:MONIKA czyli Felinae

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKZAJI URODZINEK :mrgreen:

Obrazek

Wszystkiego najlepszego, urodzinki dzisiaj masz.
Babeczka już gotowa, świeczuszki zdmuchnąć czas
.

Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, zdrowia, pomyślności i niekończącej się miłości.

Przyłączam sie do życzeń ;) wszystkiego NAJ Monika :birthday:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw kwi 22, 2010 11:58 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kleo pisze:

Obrazek

.

Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, zdrowia, pomyślności i niekończącej się miłości.

Przyłączam sie do życzeń ;) wszystkiego NAJ Monika :birthday:

wszystkiego naj naj naj naj :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw kwi 22, 2010 14:37 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Obrazek

.

Obrazek Obrazek Obrazek
"Pieniądze szczęścia nie dają być może
Lecz kufereczek stóweczek daj Boże"
:!: Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw kwi 22, 2010 15:31 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Oczywiście Monika i my dołączamy się do życzeń Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw kwi 22, 2010 15:40 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

GORĄCO ZAPRASZAM.
Ledwo zrobiłam ten bazarek lewą łapką. :?

viewtopic.php?f=20&t=110391
MIKUŚ

Post » Czw kwi 22, 2010 16:27 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Iweta masz pw:)

To i ja dołączę się do życzeń ,bo za pierona nie mogę się do Ciebie dodzwonić.Wszystkiego naj Moniczko Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw kwi 22, 2010 17:12 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

DIZĘKUJE WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA!!! :1luvu: :1luvu:

KASA się przyda bo im więcej ja ma tym więcej uda mi się uszczknąć dla kociastych.
A życzenia zdrówka to przydadzą się RAmiemu, bo coś schudł :kotek: :kotek: .
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Czw kwi 22, 2010 17:39 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Witam Wszystkich :1luvu: czwartkowo
Od koleżanki dostałam taką wiadomość i muszę się tym podzielić

Co łączy faceta z kotem?
1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka.
13. Cały czas by spał.
12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień.

a tak to są ok. :ok: :ryk: :ryk:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw kwi 22, 2010 17:47 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

jESZCze jeden bazarek

viewtopic.php?f=20&t=110395
MIKUŚ

Post » Czw kwi 22, 2010 17:49 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Bona44 pisze:Witam Wszystkich :1luvu: czwartkowo
Od koleżanki dostałam taką wiadomość i muszę się tym podzielić

Co łączy faceta z kotem?
1. Wrzeszczy kiedy jest głodny.
2. Zawsze pcha się do łóżka.
3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry.
4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej.
5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę.
6. Nie lubi obcinania pazurów.
7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety.
8. Ciężko przemówić mu do rozumu.
9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa.
10. Nie sprząta po sobie.
11. Wpycha nos do każdego garnka.
13. Cały czas by spał.
12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień.

a tak to są ok. :ok: :ryk: :ryk:

Dobre :lol: :ryk:
Basiu ale dziś pracowicie spędzasz czas 8O Widzę że paluszek już aałaaa nie boli :wink:

mar_tika

Post » Czw kwi 22, 2010 19:13 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

dziewczyny dajcie znac jak odbierzecie ulotki czy dobrze wyszly? nie widzialam tej partii, pozdrowienia z Londka :D tu tez duzo kotow ale wygladaja na szczesliwe i majace domki

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw kwi 22, 2010 19:18 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Filomen pisze:dziewczyny dajcie znac jak odbierzecie ulotki czy dobrze wyszly? nie widzialam tej partii, pozdrowienia z Londka :D tu tez duzo kotow ale wygladaja na szczesliwe i majace domki

Ja bywając we Wiedniu u TŻ na wakacjach nigdy ,ale to nigdy nie widziałam kota błąkającego się po ulicy bez opiekuna ,ta sama sprawa dotyczy psów ,mało że na smyczy to jeszcze właściciel musi mieć zawsze ze sobą opakowanie na kupale :ok: gdyby właściciel zwierzaka zastał zatrzymany przez policję (a mają takie prawo )i nie posiadał torebki na odchody płaci mandat w wysokości 45 euro :1luvu:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Czw kwi 22, 2010 19:33 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Filomen pisze:dziewczyny dajcie znac jak odbierzecie ulotki czy dobrze wyszly? nie widzialam tej partii, pozdrowienia z Londka :D tu tez duzo kotow ale wygladaja na szczesliwe i majace domki

Ewa ulotki już odebrane .Leżą na kociarni.Powiem szczerze nie zaglądałam do nich bo wpadłam tylko na kociarnię ściągnąć szwy Abi i Paulisi :roll:

mar_tika

Post » Czw kwi 22, 2010 21:04 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Iweta pisze:Dziewczyny, cos mi sie przypomniało z ubiegłorocznej kociej imprezki, a mianowicie pyszna sałatka 8) :D Niestety nie pamietam nic poza tym, ze była pyszna :wink:
Nie pamietam też kto przyniósł tę sałatke, ale wydaje mi sie , ze osoba , która siedziała obok mnie (oczywiscie tez nie pamiętam kto to był :mrgreen: )
ale wygrzebałam zdjecie
....Obrazek.... wydaje mi sie, ze sałatke przyniosła, któras z dziewczyn siedzących przy stole w niebieskiej koszuli.

Prosze autorke sałatki o przepis .Plissss :P (a moze jeszcze ktos zna jakąś fajna sałatke, potrzebuje odświeżyć swój bufet sałatkowy 8) )

Iwetko, prawdobodobnie to ja jestem tą osobą. Ja -czyli Beata. Podaj mi e-maila to wyślę i może dorzucę jeszcze jakiś przepis.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

[poprzednia][następna]