Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 19, 2009 10:07 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Ja tam bylam w lozku i smacznie spalam :mrgreen:

Witam Mrusie :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob gru 19, 2009 12:45 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

ja tez spalam :) Buziaki dla mrusiow i hopsiamy :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 19, 2009 14:56 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Bo kto to w sobote z wlasnej nieprzymuszonej woli wstaje tak wczesnie ;) :twisted:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob gru 19, 2009 17:38 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Do gory Mrusie :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob gru 19, 2009 17:41 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

to ja juz dzis taki malenki OT dla wszystkich poczawszy od slodkich bohaterow watku skonczywszy na odwiedzajacych ten watek :)

http://www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3169996

Kociara82

Post » Sob gru 19, 2009 18:07 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Juz niedlugo i bedzie musiala wystartowac kolejna czesc Tyskich Mruczkow :D Cioteczki sie postaraly :D Szybko zlecialo takie marne (juz prawie) 100 stronek ;)
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob gru 19, 2009 18:11 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

no, przelecialo z predkoscia swiatla :) A sporo sie w tej czesci dzialo. Troche smutku bnylo ale i mile wiesci tez :)

Kociara82

Post » Sob gru 19, 2009 18:39 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Caragh pisze:Juz niedlugo i bedzie musiala wystartowac kolejna czesc Tyskich Mruczkow :D Cioteczki sie postaraly :D Szybko zlecialo takie marne (juz prawie) 100 stronek ;)

to nie samowite , jak to szybko leci .....

A czy pamietacie Magde Pawlik ??? Ona miała odemnie kotke rudą Sisi ale z pewnych waznych powodów musiała ja oddac ale na szczęscie znalazła domek .... ale do rzeczy :
Magda i jej mama zorganizowały ogromna zbiorke rzywnoście dla psów i kotów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
dla psów to była ponad 20 kg suchego i tez sie moge podzielic z jednym z psich przytulisk a koty to tez maja co jeść :1luvu: :1luvu: :1luvu: Magda bardzo i to bardzo dziekuje Tobie i Twojej wspaniałej mamie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jestescie wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob gru 19, 2009 18:46 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Kochani czy mógł by ktos zrobić ogloszenia dla Kubusdia , on musi szybko znaeźć dom , on jesdt bardzo wystraszany , nadal je bardzo mało i to tylko RC dla kociat .... nie mam jego zdjęcia ale Caragh pozwala na wykorzystanie zdjęć Pumcia czyli Miałczera , kubuś jest identyczny ...
Treść do ogłoszeń :

Kubuś - czarny piekny około 2 letni czarny kot , czy ma szanse na dom ??? Trafił do mnie prosto z dworu gdzie mieszkał w kartoniku przy juz wielkim mrozie .... czy by przeżył tam w kartoniku , chyba nie :(:(:( Jest teraz u mnie na tymczasie ale bardzi sie boi moich psów i kotow a jego była opiekunka mówi że z niego jest miziak , ale u mnie sie nie potrafi otworzyc i dlatego BŁAGAM O DOM DLA KUBUSIA , jak tylko ktos go przygarnie ma kastracje on nas załatwiona ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 19, 2009 18:50 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Ja niestety ogloszen nie umiem :(
A zdjecia mojej Pumci kochanej do tego celu mozna wykorzysta, pewnie :) TUTAJ jest jego album
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob gru 19, 2009 20:39 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

:kotek: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob gru 19, 2009 20:47 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

no, ogloszenia sie przydadza na pewno :) A Magda... Jest aniolem :) A wlasnie, jak sie miewaja obie Sisulki, masz wiesci od Lateczki?

Kociara82

Post » Sob gru 19, 2009 22:55 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Łatka OK zadomowiła sie błyskawicznie :1luvu: :1luvu: :1luvu: , Sisi czarna jest nie do poznania :1luvu: wypiekniała a sierść to aż błyszczy , Borcia i Kikuka tez sa piekne i szczęsliwe :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Z rudą sisi ostatnio nie miałam wieści ale mam nadzieje że wszystko OK
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 20, 2009 1:28 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

to sie ciesze :) A czarna Sisunia od poczatku byla urocza. Ja ci mowilam, ze widze jej urok osobisty mimo paskudnej infekcji. Wiedzialam, intuicja mi podpowiadala, ze to zejdzie i dopiero wtedy tak naprawde bedzie widac jaka jest sliczna! :)

Pomruczonka dla mrusiow :) Wtorek lub sroda ostatecznie na pewno sie widzimy przyjaciele :) W poniedzialek jade wymiziac mojego ukochanego Awatarka, wielkiego pieszczocha nad pieszczochami i niesamowicie cierpliwego kociaka, mojego kociego zioomala ;)

Kociara82

Post » Nie gru 20, 2009 2:08 Re: Tyskie mruczki IV.. koty czekają na DS!! Dług u weta!!

Właśnie Kubus je suche RC i to w mojej obecności bo jest w tej wielkiej klatce a ja przy kompie , on powoli zaczyna wracac zza swiatów .... tylko BŁAGAM O OGŁASZANIE GO BO JA NIE POTRAFIE :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]