Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:kto ma jutro rano dyżur na Kocimskiej? Proszę wziąć ze 3 puszki, bo przecież zanim do mnie dotrą zamówione to chwilkę potrwa a na wieczór coś dokupię i dostarczę
lutra pisze:Więc tak:
Ryfka u mnie. Leży przy koszu na buty w miejscu strategicznym, ma na oku cały dom i wszystkie koty. Tunelik zrobił furrorę, Masza nie chciała wyjść. Ryfson nieswój trochę, ale mam nadzieję, że się zbyt nie przejął.
MJS ma rację, wielopole smutne, będę zawsze mieć sentyment do tego miejsca. Jeszcze tylko muszę wpaść i zebrać pozostałe rzeczy... No tak, coś się kończy, coś zaczyna. Ważne, że wszystkie koty w domach.
ogocha pisze:Chciałam tylko ogłosić wszem i wobec, ze dzisiaj nastał pierwszy dzień Zupełnie Nowego, Odjajczonego SpajderaDr Szpeyer nie dość, że usunął dwa nabiały w tempie ekspresowym, to jeszcze pozbawił chlopaka podwójnych kłów (obok mleczaków wyrosły stałe). Czekam z utęsknieniem na chwilę gdy Spajder przestanie wonieć i ze spokojnym sumieniem pożegnam jego wypracowany, jakże wiele mówiący przydomek: Skunks.
Nasz Eunuszek nie odczuł chyba specjalnie braków w "przyrodzeniu" i goni się po mieszkaniu z Pomiotem Szatańskim.
Tak więc jest dobrze
solangelica pisze:A jak sie miewaja Pomioty Szatanskie?
solangelica pisze:Z tego co kojarze, o oczy mi sie obilo chyba, ze klucze dorabialy dziewczyny w punkcie na wprost Bagateli, w takim przejsciu - tuz obok Rossmana. Tam sie dorabia bardzo szybko i tanio
anna09 pisze:Gratulacje dla SpajderkaCiekawe, czy przestanie wydzielać ten specyficzny zapaszek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], puszatek i 105 gości