Więc lepiej, że trafił do nowego domu bez Shreka Dużęgo, a został wraz z Tobą jego duchowym przyjacielem i Ojcem Chrzestnym

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Ech, z oka Was spuścić, to sobie od razu otworzycie transwestycko-zoofilskie biuro matrymonialneNo dobra, wiadomo, że najważniejsze jest uczucie
salvadoredali67 pisze:alix76 pisze:Ech, z oka Was spuścić, to sobie od razu otworzycie transwestycko-zoofilskie biuro matrymonialneNo dobra, wiadomo, że najważniejsze jest uczucie
jak mi się joarkadia oświadczy, z kwiatkami do ojca i z flaszka do mojej rodzicielki pójdzie to zrobię imprezę dla całego forum. oprócz tortu ze śledzikiem będzie kaszanka, serdelki, rzepa i dużo popitki.
![]()
joarkadia pisze:salvadoredali67 pisze:alix76 pisze:Ech, z oka Was spuścić, to sobie od razu otworzycie transwestycko-zoofilskie biuro matrymonialneNo dobra, wiadomo, że najważniejsze jest uczucie
jak mi się joarkadia oświadczy, z kwiatkami do ojca i z flaszka do mojej rodzicielki pójdzie to zrobię imprezę dla całego forum. oprócz tortu ze śledzikiem będzie kaszanka, serdelki, rzepa i dużo popitki.
![]()
Salvadore, nie ma problemuZgadzam się!!!! A co dostaną wszystkie obecne na imprezie zaręczynowej kociaki i psiaki ????
salvadoredali67 pisze:Oświeciło mnie: kot Gargamela Klakier był rudy jak Garfield
salvadoredali67 pisze:Oświeciło mnie: kot Gargamela Klakier był rudy jak Garfield
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości