Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 19:41 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Salvadore, a widzisz Dużego i Małego Shreka razem śpiących w zgodzie w Twoim łóżku?? Chyba nie za bardzo.... :mrgreen:
Więc lepiej, że trafił do nowego domu bez Shreka Dużęgo, a został wraz z Tobą jego duchowym przyjacielem i Ojcem Chrzestnym :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie lis 07, 2010 19:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

alix76 pisze:Ech, z oka Was spuścić, to sobie od razu otworzycie transwestycko-zoofilskie biuro matrymonialne :twisted: No dobra, wiadomo, że najważniejsze jest uczucie :ryk:

jak mi się joarkadia oświadczy :twisted: , z kwiatkami do ojca i z flaszka do mojej rodzicielki pójdzie to zrobię imprezę dla całego forum. oprócz tortu ze śledzikiem będzie kaszanka, serdelki, rzepa i dużo popitki. :piwa:
:1luvu:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Nie lis 07, 2010 19:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Widzę ich śpiących razem. mam takie wizje czasami . po dopalaczach
kociej trafce albo jak zjem za dużo....

salvadoredali67

Post » Nie lis 07, 2010 19:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

salvadoredali67 pisze:
alix76 pisze:Ech, z oka Was spuścić, to sobie od razu otworzycie transwestycko-zoofilskie biuro matrymonialne :twisted: No dobra, wiadomo, że najważniejsze jest uczucie :ryk:

jak mi się joarkadia oświadczy :twisted: , z kwiatkami do ojca i z flaszka do mojej rodzicielki pójdzie to zrobię imprezę dla całego forum. oprócz tortu ze śledzikiem będzie kaszanka, serdelki, rzepa i dużo popitki. :piwa:

Salvadore, nie ma problemu :ryk: Zgadzam się!!!! A co dostaną wszystkie obecne na imprezie zaręczynowej kociaki i psiaki ???? :ryk:

joarkadia

Post » Nie lis 07, 2010 19:46 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Kocimiętka dla wszystkich :twisted: łącznie z Narzeczonymi :twisted: będzie się działo :ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lis 07, 2010 19:47 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

joarkadia pisze:
salvadoredali67 pisze:

Salvadore, nie ma problemu :ryk: Zgadzam się!!!! A co dostaną wszystkie obecne na imprezie zaręczynowej kociaki i psiaki ???? :ryk:

A rano jeszcze byłem wolnym człowiekiem....... help..... sam chciałem....

salvadoredali67

Post » Nie lis 07, 2010 19:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Oświeciło mnie: kot Gargamela Klakier był rudy jak Garfield

:kotek:

salvadoredali67

Post » Nie lis 07, 2010 19:57 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

:1luvu:[/quote]

Salvadore, nie ma problemu :ryk: Zgadzam się!!!! A co dostaną wszystkie obecne na imprezie zaręczynowej kociaki i psiaki ???? :ryk:[/quote]

A rano jeszcze byłem wolnym człowiekiem....... help..... sam chciałem....[/quote]

Sam zaproponowałeś, więc teraz cierp :piwa: :mrgreen:

joarkadia

Post » Nie lis 07, 2010 20:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

cierpię z godnością. zaraz poinformuje mojego współspacza Shreka. będziemy cierpieć razem.

salvadoredali67

Post » Nie lis 07, 2010 20:01 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Widzisz teraz, na jakie ryzyko naraża się człowiek wyciągając kota spod samochodu :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lis 07, 2010 20:01 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

salvadoredali67 pisze:Oświeciło mnie: kot Gargamela Klakier był rudy jak Garfield

Phi, a ja dałabym sobie włosy uciąć, że był czarny... :? Wujek googel potwierdził jednak, że masz rację. Ale, że niby rude to wredne...?

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Nie lis 07, 2010 20:02 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

salvadoredali67 pisze:Oświeciło mnie: kot Gargamela Klakier był rudy jak Garfield

Jasność pomroczna - Klakier był brudno czarno szarym kociakiem... a Garfild typowo egipskim kociakiem, z trójkątnym pyszczkiem - cały rudy w pręgi jak tygrys. Imię odziedziczone po poprzednim właścicielu....

joarkadia

Post » Nie lis 07, 2010 20:05 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

oglądałem w czarno białym tv a info ze strony smerfów: http://smerfy.pl/index.html

w sumie mógł być czerniawy. ale wredny był jak ruda małpa.

salvadoredali67

Post » Nie lis 07, 2010 22:26 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

Salvadore, nie jest tak źle.... sympatyczny kocur z tego Klakiera, choć przy takim panu to wiele się nie najadł :mrgreen:
Poza tym rude wcale nie jest wredne - to stereotyp :evil:
Chociaż dobrze, że nie ufarbowałam włosów na rudo, bo co byś dopiero napisał 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Pon lis 08, 2010 12:08 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Gołąbka, Trawis i Fabiś szukają DS

A ja sobie cichutko przycupnę i poczekam na tę imprezkę dla całego forum. :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]