Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcjannakape pisze:Koteczka u jopop
Tam chyba coś jest nie tak z dt, bo kotka nie jest u jopop tylko u kogoś innego
Migota pisze:Rozmawiałam z p. Ewą i ustaliłyśmy, że możecie przelać pieniążki na moje konto. Komu wysłać numer?
Po niedzieli pojadę z koteczką na Białobrzeską zrobić badania i testy, na ile kasy wystarczy. Podstawowe badania to już dawno były zalecone, ale wszystko rozbija się o pieniądze.
Oczywiście p. Ewa bardzo dziękuje. Dla niej to ogromna pomoc.
alessandra pisze:ksiezna_kluska pisze:alessandra pisze:jak bedize zdjecie po rekonwalescencji, chicałabym wrzucic ogłoszenie koteczka na nasza klasę-juz pare kotków w ten sposób znalazło domek stały
Alessandra, a w co je wrzucasz na nk? założyłaś koci profil?
tak z ciekawości chętnie obejrzę
a zapraszam do znajomych, inaczej nijak nie łobejrzysz![]()
:
piekne koteczki ,tylko wyjatkowe sa w albumie głownym z Przemiłkiem na okładce:
http://nasza-klasa.pl/profile/18757875/gallery
Nicola1402 pisze:Czarna koteczka, mieszka na bazarku Bródno-Podgrodzie w Warszawie, dziś lekarz stwierdził, że jest niewidoma.
Może sobie nie poradzić (obok jest zajezdnia autobusów) i dlatego PILNIE potrzebuje domu i opieki.
Ma około 2 miesięcy i je sama.
Chętnych proszę o pilny kontakt:
anna140280@interia.pl
tel: 519-184-706
Zdjęcie mogę przesłać mailem.
Bazyliszkowa pisze:Niewidoma kocinka pilnie szuka domu:Nicola1402 pisze:Czarna koteczka, mieszka na bazarku Bródno-Podgrodzie w Warszawie, dziś lekarz stwierdził, że jest niewidoma.
Może sobie nie poradzić (obok jest zajezdnia autobusów) i dlatego PILNIE potrzebuje domu i opieki.
Ma około 2 miesięcy i je sama.
Chętnych proszę o pilny kontakt:
anna140280@interia.pl
tel: 519-184-706
Zdjęcie mogę przesłać mailem.
Ta kotka to jeszcze nie końca zdiagnozowana. Na pewno nie leczona tak jak powinna być. Mam nadzieję, że opiekunowie zdecydują się na pójście do okulisty i rozpoczęcie kuracji. Bo jeśli nie, to faktycznie skończy jako niewidoma.
Tu wątek koteczki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95692
Edit: dodałam fotkę
anita5 pisze:Właśnie zobaczyłam ten wątek i normalnieOby się domek znalazł, ona sobie nie da rady...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 149 gości