Bardzo mnie cieszy, że nie ma tłumów kocich w schronie.
Byleby pozostałe znalazły dom!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
munabrava pisze:Roman jest niesamowity
munabrava pisze:No aż oczu nie mogę oderwać!! Nigdy nie widziałam takiego kotaA tak btw, zaczynam powoli urabiać chłopa z brytyjką...
Nie na tymczas, tylko na stałe
Zobaczymy co wskóram
munabrava pisze:No aż oczu nie mogę oderwać!! Nigdy nie widziałam takiego kotaA tak btw, zaczynam powoli urabiać chłopa z brytyjką...
Zobaczymy co wskóram
Mruczeńka1981 pisze:munabrava pisze:No aż oczu nie mogę oderwać!! Nigdy nie widziałam takiego kotaA tak btw, zaczynam powoli urabiać chłopa z brytyjką...
Zobaczymy co wskóram
To ja powiem tak-brytyjka to milutki domowy piękny kotek.Mam nadzieję,że znajdzie szybko dom,bo zasługuje na niego.Nie pasuje do schronu,jest taka wytworna.Wolałabym takiego kotka niż malucha. Ja maluchy kocham,o czym wiedzą wszyscy.Niestety ta miłość oznacza nieprzespane noce i to przez kilka tyg z rzęduPoza tym straty też przy maluchach są duże-firanki itp.
Dlatego dorosłe koty to jest dobry wybór
Kicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze:munabrava pisze:No aż oczu nie mogę oderwać!! Nigdy nie widziałam takiego kotaA tak btw, zaczynam powoli urabiać chłopa z brytyjką...
Zobaczymy co wskóram
To ja powiem tak-brytyjka to milutki domowy piękny kotek.Mam nadzieję,że znajdzie szybko dom,bo zasługuje na niego.Nie pasuje do schronu,jest taka wytworna.Wolałabym takiego kotka niż malucha. Ja maluchy kocham,o czym wiedzą wszyscy.Niestety ta miłość oznacza nieprzespane noce i to przez kilka tyg z rzęduPoza tym straty też przy maluchach są duże-firanki itp.
Dlatego dorosłe koty to jest dobry wybór
Poza tym z rozpieszczonych maluchów wyrastaja marudne, humorzaste, dorosłe kotyLepiej wziąć dorosłego, dobrze wychowanego kotka
munabrava pisze:Ja o tym wiem doskonaleTeraz za pomocą małego młotka staram się wbić to wszystko facetowi. Jak nic nie da, to wezmę na litość i zacznę beczeć
A swoją drogą dlaczego nie dwa koty? Zawsze to raźniej
Agness78 pisze:munabrava pisze:Ja o tym wiem doskonaleTeraz za pomocą małego młotka staram się wbić to wszystko facetowi. Jak nic nie da, to wezmę na litość i zacznę beczeć
A swoją drogą dlaczego nie dwa koty? Zawsze to raźniej
Czytasz w moich myślach![]()
Dwa - to najlepsze rozwiązanie - polecam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości