Słuchajcie, a moze zrobić ogłoszenie Vito ?
Ja mysle, ze to fajny kot, tylko troche charakterny
mozna napisac w ogłoszeniu, ze umiarkowanie miziasty
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:Słuchajcie, a moze zrobić ogłoszenie Vito ?
Ja mysle, ze to fajny kot, tylko troche charakterny
mozna napisac w ogłoszeniu, ze umiarkowanie miziasty
mika_xx pisze:Gdzie jest watek z historia wszystkich kotow? Iwona mialas go w podpisie..
mika_xx pisze:hmm no wlasnei zagladalam do tych watkow i jakos zaden nie przypomina mi tego co mialas w podpisie
a Pusia juz jest od dwoch dni w Znalazly domsprawdze jarmark
I od nastepnego razu zapisuje jakie koty oglaszam w jarmarku bo zapominamale Pusi jednak nie dawalam do Jarmarku..
A co z ta czarna kotka wyrzucona na ulice, ktora szukala domu? bo jej ogloszenie wciaz jest w jarmarku a ja nie wiem czy ona wciaz szuka domu??
Mała1 pisze:dziewczyny
tzn mika i iwona35
umówiłam Pingwinke i Karmelcie na sterylke na piątek.
Karmelke ja przywioze-wiec iwona ok 12.30-ktos musi mnie wpuscic do Ciebie.
Acha -zgłosilam ,ze Karmelcia ma przepukline
pepperoni pisze:ja w tym tygodniu wyjezdzam na kilka dni bo mam pare spraw do pozalatwiania i mozliwe ze wroce dopiero za tydzien... choc to jeszcze nie przesadzone. sprobuje wymyslic dzis jakis odpowiedni tekst do ulotki i jakies zdjecia moze do tego... tylko nie wiem jaki to ma byc format... no chyba ze juz sie ktos tym zajmuje?
karee pisze:pepperoni pisze:ja w tym tygodniu wyjezdzam na kilka dni bo mam pare spraw do pozalatwiania i mozliwe ze wroce dopiero za tydzien... choc to jeszcze nie przesadzone. sprobuje wymyslic dzis jakis odpowiedni tekst do ulotki i jakies zdjecia moze do tego... tylko nie wiem jaki to ma byc format... no chyba ze juz sie ktos tym zajmuje?
Jesli trzebaby bylo cos zredagowac to dziennikarka Kasia jest chetna, takze na wykonanie tekstu o kotach w schronisku na nasza strone.
Zdjecia na ulotke moge pomoc wyedytowac.
Grafik u mnie w pracy zglasza gotowosc przygotowania ulotki do druku, bowiem uswiadomil mi ze ja sie na tym nie znam![]()
Ale jesli to juz macie wszystko pochytane to oczywiscie nie chce sie wciskac miedzy wódke, a zakaske
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka, Google [Bot] i 88 gości