Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 20, 2010 12:44 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

Podobno maksymalne zagęszczenie kotów w mieszkaniu powinno wynosić 5m2 na jednego kota ...
U nas na jednym metrze kwadratowym mieszczą się spoko 4 kociaste. A i piąty próbował dołączyć :D

Obrazek
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob lis 20, 2010 12:46 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

pisiokot pisze:Podobno maksymalne zagęszczenie kotów w mieszkaniu powinno wynosić 5m2 na jednego kota ...
U nas na jednym metrze kwadratowym mieszczą się spoko 4 kociaste. A i piąty próbował dołączyć :D

Obrazek

:lol:

Loża! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob lis 20, 2010 14:13 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

Obrazek

Matko, Aniu, jaka słodka, cieplutka fotka, aż ma człowiek olbrzymią ochotę wskoczyć tam i się z kociastymi pod tą lampką ułożyć :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lis 20, 2010 16:29 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

piotr568 pisze:
Cameo pisze:Ale akcja :shock: Piotr miał jednak nosa... oby udało się odzyskać drugi rower!

Parę razy moi znajomi odzyskali w ten sposób na niedzielnej giełdzie radia skradzione w tygodniu z samochodów :twisted:

a co z drugim? Byliście dzisiaj? Jakiekolwiek tropy?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie lis 21, 2010 11:01 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

Grzeczne kotki śpią w słoneczku, robią słodkie minki, wystawiają brzuszki, aniołki po prostu :D

Kto by im tam pamiętał, że o siódmej hałasowały, łaziły po łóżku, skutecznie budząc służbę i ponaglając do niezwłocznego podania śniadania ...
Kto by pamiętał Kacperkowi, że o piątej rano swoją kościstą stopą stanął Dużej na twarzy (z pewnością zrobił to niechcący, koteczek kochany :evil:), a paluszki tejże stópki wcisnął prosto w oko :evil:

Giełda na Puszkina jest w niedzielę, TŻ właśnie pojechał się rozejrzeć.

edit: zlikwidowałam wulgaryzmy w postach dotyczących kradzieży, bardzo wszystkich czytających przpraszam za ich użycie :oops:.
Obrazek

pisiokot

Post » Nie lis 21, 2010 12:08 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

:ok: :ok: :ok: (z całych sił Aniu)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie lis 21, 2010 15:04 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

pisiokot pisze:Giełda na Puszkina jest w niedzielę, TŻ właśnie pojechał się rozejrzeć.

edit: zlikwidowałam wulgaryzmy w postach dotyczących kradzieży, bardzo wszystkich czytających przpraszam za ich użycie :oops:.

Zupełnie niepotrzebnie, należało się temutamkradziejowi!
A był tż na policji oglądać te złodziejskie paszcze?
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Nie gru 05, 2010 16:21 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

pisiokotku, hop, hop! Koteczki były grzeczne? Dostaną rózgi czy prezenty? :)
Obrazek

wania71

Post » Nie gru 05, 2010 19:43 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

Kotecki moje kochane są bardzo, baaardzo grzeczne :1luvu:
Rudzinek (to ten przystojniak biało-rudy, można go podziwiać w banerku w podpisie) przeżywał ciężkie chwile w tym tygodniu. Już od daaawna - aż wstyd się przyznać, że od ponad roku :oops: - wybieraliśmy się do pani dr, żeby zrobić czyszczenie zębów z kamienia i ogólne porządki w buźce. No i w końcu ta wiekopomna chwila nadeszła, poprzedzona wizytą po pobranie krwi i sprawdzeniem, czy chłopak zdrowy. Wyniki wyszły książkowe, więc nie było odwrotu od gmerania w paszczęce :wink:.
Okazało się, że Rudzinek ma okropny kamień, kilka zębów trzonowych trzeba było usunąć, a przy okazji wyszło, że miał na końcu prawego dolnego łuku zębowego wielką narośl, którą też trzeba było wyciąć. Pani dr przypuszcza, że wcześniej mógł to być ropień, który się zrobił w międzyczasie nieciekawą taką paskudą :(. Na szczęście wycięty, wszystko (co potwierdziła wczorajsza wizyta kontrolna) ładnie się goi, jest ok. Oczywiście Rudzinek-rekonwalescent wcina ponadprogramowe ilości piersi z kurczaka i różnych smakołyków. Na najmniejsze miauknięcie i wymowne przewracanie oczami Duża leci do kuchni i wyciąga coś dla biednego kotecka :D
Obrazek

pisiokot

Post » Nie gru 05, 2010 19:57 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

:ryk: Jakbym siebie widziała lecącą do kuchni.
Jak lecę, to głównie z powodu Noisika, ale i tak najwięcej korzysta Episia.
Pozdrowionka dla Was i głaski dla koteczków. :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Nie gru 05, 2010 20:12 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.84

Iwonka, ja biegam do kuchni jak z pieprzem wkoło Wojtek, bo:
Kicia moja nerkowa przewraca oczami, że może by coś przekąsiła. A przewraca bardzo wymownie :evil:. Przekąsza łyżeczkę czegoś tam, po czym po pół godzinie ta sama śpiewka :roll:
Kimisia ze względu na swoją delikatną wątrobę też ma chody i jakiś kawałek piersi z kurczaka zawsze dla niej w lodówce trzymam.
Teraz Rudzio :roll:.
Reszta nieuprzywilejowana biegnie za mną dzikim cwałem do kuchni, wiedząc, że na pewno jakieś extra żarełko będzie wyciągane. Na ogół udaje mi się zmylić pogoń i zatrzaskuję drzwi zanim zdążą mnie stratować i wpaść jak burza do kuchni. No i sobie siedzimy z Kicią zamknięte, ja jej podsuwam jedzonko, ona pooowoli i namysłem glamie, a reszta bandy spazmuje pod drzwiami, co wygląda mniej więcej tak :D :

Obrazek

Obrazek

Gwoli ścisłości powiem tylko, że godzinę wcześniej zjadły solidny obiad i są nażarte jak prosiaki, ale przecież nigdy nic nie stoi na przeszkodzi, żeby jeszcze coś zakąsić :mrgreen:
Obrazek

pisiokot

Post » Nie gru 05, 2010 20:21 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.88

Padłam :ryk: jakie biedne, wygłodzone koteczki :lol:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie gru 05, 2010 20:25 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.88

Te chude dupinki :D
Obrazek

wania71

Post » Nie gru 05, 2010 20:51 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.88

:mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie gru 05, 2010 20:53 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.88

:ryk: :ryk: Padłam!!! :ryk: :ryk:
Oczami wyobraźni widziałam spazmujące koty, ale zdjęcia przebiły to co mogłam sobie wyobrazić! :ryk:
Eh... szkoda, że nie mam drzwi do kuchni. :lol:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia][następna]