Karma powinna dziś dojść

Szykuję też bazarek od dłuższego czasu, tylko rzeczy na bazarek się robią... i idzie mi to dość wolno przez nadmiar pracy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:iza71koty pisze:Taka cisza zapadła grobowa na wątku......może nie powinnam pisać o sprawach nieprzyjemnych......
![]()
udawać że nawet kiedy jest żle -jest dobrze i radzimy sobie jak zwykle.
Jest takie powiedzenie- Kiedy się śmiejesz - śmieje się z tobą cały świat.Kiedy płaczesz- płaczesz w samotności.
Obiecałam paragony za dzisiejsze zakupy- więc je wstawimy.
Ostatnio staram się coraz rzadziej brzęczeć -że jest żle.Szukam środków sama -gdzie się da.Wystawiamy z Damianem aukcje Allegro.Nawet tutaj starałam się jeszcze z doskoku coś sprzedać- oferując wodę z niedużym użyciem za jedyne 70 zł-poniżej kosztu zakupu - która kosztuje prawie 300 zł i nawet to mi się nie udało.![]()
Dzisiaj- jutro pójdę naciąć gałązek na grób Taty.Szyszek już nazbierałam.Dobrze -że grobem Mamy zajmuje się co rok Ciocia-to chociaż ten problem mam z głowy.Nie stać mnie na kwiaty.Znicze kupię i to te tańsze.Trzeba zabezpieczyć koty.To zawsze priorytet.Sama mam problem z jedzeniem- chyba już z nerwów- wiec dla mnie żadna strata.
Iza ja jestem codziennie, czytam, ale nieraz nie wiem co napisać. Tyle robicie dobrego dla tych kotów, chciałabym Wam bardziej pomóc, ale chyba tak jak większość mam ograniczone możliwości
Yocia pisze:Zaglądam również regularnie, ale nie przepadam za częstym udzielaniem się na forum.
Karma powinna dziś dojść![]()
Szykuję też bazarek od dłuższego czasu, tylko rzeczy na bazarek się robią... i idzie mi to dość wolno przez nadmiar pracyale postaram się przyspieszyć, bo potem sezon świąteczny i przesyłki będą dłużej szły.
JózefK. pisze:U mnie też się szykuje bazarek, może uda się jeszcze w ten weekend wystawić, zawsze to byłoby kilka zł do przodu.
LimLim pisze:Mogę wpłacić listopadowo na Klarunie.
JózefK. pisze:Serdecznie zapraszam na bazarek kartek świątecznych przygotowany z myślą o kotach z obydwu wątków P. Izy:
viewtopic.php?f=20&t=213303
JózefK. pisze:Serdecznie zapraszam na bazarek kartek świątecznych przygotowany z myślą o kotach z obydwu wątków P. Izy:
viewtopic.php?f=20&t=213303
LimLim pisze:a Babelek jak zawsze cos zagaduje![]()
Piękny portret Kici domowej