Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asiap84 pisze:Działka kupka oki oczka jej łzawią ..
Patka2805 pisze:regularkate pisze:Patka2805 pisze:regularkate pisze:To może najpierw posprzątamy, skoro jest trójka pusta? Beatka pisała parę postów temu o sprzątaniu. Ja się zapisuję, tylko nie w ten weekend, bo coś mnie bierze i nie chcę się rozłożyć totalnie.
Ja też chętna na sprzątnie, ale po sesji. tj zobacze w tym tyg jak wyniki a jak nie to w jeszcze następny myślę że już jak najbardziej
To co, sprzątamy w najbliższy weekend? Sobota albo niedziela? Jeśli nic nie przeoczyłam, to trójka dalej pusta. W sobotę mogłabym tak do 12 być od rana.
Jak dla mnie sobota okej
regularkate pisze:Proponuję więc sobotę od rana, ja bym się zjawiła tak 8:30 i zacznę od trójki. Zapraszam chętnychPotem może jakoś wytargamy tę kanapę
Z transportem innej, jakby się trafiła w miejsce tej, to faktycznie trzeba będzie pokombinować.
ale mi mówili że pchełką tylko przejdąmajencja pisze:Ty Dorotka lepiej sie nie całuj z tasiemczykiem
Patka2805 pisze:regularkate pisze:Proponuję więc sobotę od rana, ja bym się zjawiła tak 8:30 i zacznę od trójki. Zapraszam chętnychPotem może jakoś wytargamy tę kanapę
Z transportem innej, jakby się trafiła w miejsce tej, to faktycznie trzeba będzie pokombinować.
Wczesna pora jak na sobotnie wstawanie![]()
Trójka ponoć posprzątana.
To będziemy:
- Patrycja
- Kasia
- Angela
- Agata (okna)
Przydałoby się zakupić wodę do parownicy w dużej ilości,
Musimy:
- wszystko przelecieć parownicą,
- powywalać niepotrzebne szpargały, poukładać w szafkach itd
Boksy w tygodniu ogarnia Gosia a Karola regał.
regularkate pisze:Patka2805 pisze:regularkate pisze:Proponuję więc sobotę od rana, ja bym się zjawiła tak 8:30 i zacznę od trójki. Zapraszam chętnychPotem może jakoś wytargamy tę kanapę
Wczesna pora jak na sobotnie wstawanie![]()
Trójka ponoć posprzątana.
To będziemy:
- Patrycja
- Kasia
- Angela
- Agata (okna)
Przydałoby się zakupić wodę do parownicy w dużej ilości,
Musimy:
- wszystko przelecieć parownicą,
- powywalać niepotrzebne szpargały, poukładać w szafkach itd
Boksy w tygodniu ogarnia Gosia a Karola regał.
Ano wczesna, sama nie wiem, jak to zrobięAle skoro musze koło 12 uciekać, to chcę, żeby było mnie tam coś znać. Wy nie musicie się spieszyć, przybądźcie jak Wam wygodnie
![]()
No to oprócz tego, co w/w, to jeszcze targanie kanapy. Jest jeszcze taki okropny lód przed chatką? Jakby coś to wezmę narzędzia i to skuję.
Tajron pisze:Chyba nie. Koszyki to ta parownica. Super odkarza
Angela poprosimy virkon.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 119 gości