Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inga.mm pisze:gazety dostarczę w najbliższym czasie
co jeszcze potrzebne?
sonata pisze: (...) Bo przecież w takim przypadku SM powinna podjąć inne działania a nie zabierać niewidzące kociaki, przyczyniając się tym sposobem do rozmnażania kotów, bo prawdopodobnie niezłapana kota, a jak ma być złapana jak o niej nikt nie wie, zaraz będzie kotna. Generalnie schronisko nie powinno przyjmować kotów wolno żyjących, lub powiadamiać o takim przypadku wydział ds. zwierząt właściwy urząd gminy. (...)
MAU pisze:inga.mm pisze:gazety dostarczę w najbliższym czasie
co jeszcze potrzebne?
Jak powiedziałby Morf Fszystko- miękkie rzeczy czyli pościel,ręczniki,swetry,polary,koce,bawełniane koszulki,podkłady,lepsze jedzenie,przysmaczki i zabawki.
inga.mm pisze:MAU pisze:inga.mm pisze:gazety dostarczę w najbliższym czasie
co jeszcze potrzebne?
Jak powiedziałby Morf Fszystko- miękkie rzeczy czyli pościel,ręczniki,swetry,polary,koce,bawełniane koszulki,podkłady,lepsze jedzenie,przysmaczki i zabawki.
dowiozłam do kontenera, ale moge przekazywac komus, żeby trafiały do kotów
Kuba chyba juz nie jeździ?
jamkasica pisze:
Kto pojawi się u kotów w najbliższy weekend?![]()
sobota: sqter
niedziela:
Morus4 pisze: (...) Rozumiem przypadek kota zamkniętego w kartonie i zostawionego na przystanku autobusowym lub kilka podobnych. Chyba nie jest tego aż tak dużo. Czy np. kot schowany pod samochodem, który na "kici kici" podchodzi do mnie i da się pogłaskać to jest definicja kota domowego zagubionego czyli bezdomnego czyli do schroniska z nim? Świat oszalał? Czy to ja mam mały rozumek?
myrzapl pisze:Jeśli ktoś jadący na Paluch w sobotę lub niedzielę mógłby zahaczyć o ul. Filtrową, to mam do przekazania misz-masz - trochę karmy (puszki i saszetki Miamor), trochę szmatek na posłanka. Nie jest tego zawrotna ilość, bo uzbierała się spora torba tylko - ale niestety nie jestem zmotoryzowana, a mój zwariowany system pracy nie pozwala na wizytę w schronisku...
myrzapl pisze:adnama pisze:zaraz wyślę wiadomość na PW
Nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954 i 95 gości