CatAngel pisze:CatAngel pisze:Marcin go zawiezie przed pracą. Ale ktos musi go odebrać.
Max właśnie pojechał. Pamiętajcie żeby go odebrać jak będzie juz wiadomo co i jak.
Nie trzeba odbierać Maxa. Info na wew.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:CatAngel pisze:Marcin go zawiezie przed pracą. Ale ktos musi go odebrać.
Max właśnie pojechał. Pamiętajcie żeby go odebrać jak będzie juz wiadomo co i jak.
Cookie1706 pisze:Nie trzeba odbierać Maxa. Info na wew.
Tajron pisze:A pisałam kiedyś, żeby Bruna puścić przed schronisko. On jest ciężki w oswojeniu. Nie da się uszczęśliwić nikogo na siłę. Miejmy nadzieję że jakoś się sytuacja rozwiąże, bo faktycznie zrobił ci się zwierzyniec w domu.
Michcia (Karola) pisze:Cookie1706 pisze:Nie trzeba odbierać Maxa. Info na wew.
Nie wiem co jest na wewnętrznym?
Odszedł Max? Co mu było?((
fruciu pisze:Tajron pisze:A pisałam kiedyś, żeby Bruna puścić przed schronisko. On jest ciężki w oswojeniu. Nie da się uszczęśliwić nikogo na siłę. Miejmy nadzieję że jakoś się sytuacja rozwiąże, bo faktycznie zrobił ci się zwierzyniec w domu.
Bruno niestety nie potrzebuje człowieka, i w jego przypadku to udomowienie było na siłę, nie wiem co teraz, na zimę nie dam go do woliery raczej. Zobaczę jak się odnajdzie jak wróci do mnie do domu
Mara S pisze:Spoko ale ta liczba kotów, które się zmieszczą i dogadają ze sobą w kontenerze też nie jest nieograniczona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, teesa i 727 gości