(2)WAW.. Tato (*)..Milenka kończy 10 LAT !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2016 11:43 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

MalgWroclaw pisze::1luvu: ks. Kaczkowski napisał żeby się martwić tylko gogodzinę dzienni

Tak, widziałam to, świetne, trudniejsze w zastosowaniu, przynajmniej przeze mnie.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie maja 08, 2016 15:10 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

Dla mnie też
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon maja 09, 2016 18:09 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

Stan Doroty się pogorszył. Jest zagrożenie życia.
Wszyscy się modlimy.
Proszę o wizualizacje zdrowia a ścisłej, spadku ciśnienia krwi w lewej półkuli mózgu.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto maja 10, 2016 19:45 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

Dorotko, niech będzie lepiej.
Najserdeczniejsze myśli przy Tobie.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto maja 10, 2016 20:10 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

najcieplejsze , najmocniejsze mysli dla Dorotki. Musi się udać żyć.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto maja 10, 2016 20:42 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

Dziękuję.
Jeszcze w nocy było pogorszenie, usunęli jej część czaszki, aby obrzek miał miejsce. Sporo ludzi różnych wyznań się modli.
I cud jest!
Dzisiejsza tomografia pokazała, że jest reakcja na leki. Lekarze powiedzieli, że rokowania są dobre.
Założyli jej dren aby ściągnąć krew z płuc. Trochę goraczkuje, ale to też dobrze, bo oznacza, że organizm walczy.

Właśnie wracam do domu. Mam ogromny ból zatok, nie mogę dotknąć się do czoła po prawej stronie.
Ale pomału odzyskuje węch, smaku jeszcze nie mam, więc nie chce mi się jeść. Muszę zapanować nad kaszlem o jrwotokami z nosa.

Mikunia gorzej je, a Milena wylizala sobie pół brzucha i wszystkie łapki od wewnątrz.

Marzenia11

Post » Wto maja 10, 2016 20:46 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

Marzenia11 pisze: (...)
Sporo ludzi różnych wyznań się modli.
I cud jest!
Dzisiejsza tomografia pokazała, że jest reakcja na leki. Lekarze powiedzieli, że rokowania są dobre.
Założyli jej dren aby ściągnąć krew z płuc. Trochę goraczkuje, ale to też dobrze, bo oznacza, że organizm walczy.
(...)

I niech ten cud trwa.

Marzenia, dla Ciebie powrotu do zdrowia.
Za kociaste :ok:

Blekitny.Irys

Post » Wto maja 10, 2016 20:48 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

Dziękuję.
Piszę z telefonu więc trudno mi wstawiać ikonki.

Marzenia11

Post » Pt maja 13, 2016 8:56 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

Jak się czuje Dorota?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pt maja 13, 2016 9:44 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

lilianaj pisze:Jak się czuje Dorota?

Stan stabilny. Lekarze są cały czas dobrej myśli. Spadło cisnienie krwi w mózgu i udało się ściągnąć krew z mózgu i z płuc. Ma odpoczywać. Rodzina serwuje jej bodźce, na które reaguje np. wzrostem pulsu. To są nagrane na telefon jej ulubione piosenki, śmiech siostrzeńca, miauczenie ulubionego kota.

Marzenia11

Post » Pt maja 13, 2016 9:45 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

5 lat temu Mikunia już była poza schroniskiem,w Olsztynie i czekała na podróż do Warszawy!

Przez te pięć lat zafundowałam jej 4 poważne operacje i PNN....

Marzenia11

Post » Pt maja 13, 2016 11:04 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

Zafundowałaś jej również zapewne pięć lat życia za ciężko zarobione pieniądze, zamartwianie się i troskę o nią.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pt maja 13, 2016 19:07 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

lilianaj pisze:Zafundowałaś jej również zapewne pięć lat życia za ciężko zarobione pieniądze, zamartwianie się i troskę o nią.

Też tak uważam.
Bez Ciebie by nie przeżyła.

Blekitny.Irys

Post » Pt maja 13, 2016 20:37 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

Marzenia11 pisze:5 lat temu Mikunia już była poza schroniskiem,w Olsztynie i czekała na podróż do Warszawy!

Przez te pięć lat zafundowałam jej 4 poważne operacje i PNN....

bez tych operacji już pewnie by jej nie było. A pNN jest poza Twoją możnością

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt maja 13, 2016 20:48 Re: (2) WAW-Mikuś nerkuś..Tato (*) czy zaświeci dla mnie sło

zajrzałam z kciukami :ok:
Trudno pisać coś "mądrego" jak świat jest przeciwko wszystkiemu.
Dobrze,że Dorotka coraz lepiej. Straszne przeżycie dla bliskich.
Ty kuruj się.
Twój Tata miał najświętszą rację o tym myśleniu :wink:
Mnie łatwopisac ale trudniej wykonać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

[poprzednia][następna]