MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 14, 2014 12:08 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Dzień dobry <3
moje kotusie już po obiadku,a na bezdomniaczki wszystko już czeka naszykowane w pojemniczkach...
Wczoraj byłam w Biedronce i kupiłam dwa opakowania schabu bez kości,chciałam żeby w niedzielę też miały coś dobrego...dzisiaj ugotowałam,pokroiłam drobnitutko,dodałam ryż i startą marchewkę...wyszło tego dosyć sporo,dla bezdomniaczków dodałam jeszcze mokre...i jeszcze będą miały ciepły rosołek,bo dziś bura pogoda nas nie rozpieszcza :(
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 14, 2014 12:15 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 14, 2014 12:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Superjedzonko. Jak dobrze, że tak cudownie o nie dbasz.
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Nie wrz 14, 2014 13:54 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Pozdrawiamy niedzielnie... :1luvu: :1luvu:
Rzeczywiście super jedzonko, ale to chyba tak przy niedzieli...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie wrz 14, 2014 14:05 Re: MOJE KOCIE BIEDY. Podaruj karmę i serce...

Kochani <3
to dzięki Waszym pieniążkom oraz karmie,którą nam podsyłacie te biedne koty mogą godnie żyć,nie wiedząc już co to głód...ja sama nie dałabym rady :cry:
a przygotowywanie i roznoszenia jedzonka bezdomniaczkom, które dziękują jak mogą - to naprawdę cudowne uczucie <3
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 14, 2014 17:31 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Jutro minie osiem lat od czasu, kiedy znalazłam Puszeńka... Maluch nie miał nawet dwóch tygodni, a zaznał tak wiele zła :cry: Prawe oczko miał wydłubane nożem, sączyła się sama ropa i krew, małe żeberka były w kilku miejscach połamane, miał masę pcheł, grzybicę, nużycę... W niczym nie przypominał królewicza, ktorym jest teraz... Pusinek miał ogromną wolę walki, bardzo chciał żyć... 8 wrzesnia minęły 4 lata od operacji wyszycia cewki moczowej, nie było innego wyjścia, bo mimo wcześniejszego cewnikowania zatkał się trzy razy... Było z nim źle, wyniki badań krwi wyszły bardzo podwyższone, weci dawali małe szanse na to, że Puszuń wyzdrowieje... Po trzech dniach chłopak zawrócił z drogi za Tęczowy Most, nerki zaczęły działać, weci nie dowierzali, że tak chce żyć... Na szczęście od tego czasu jest bardzo dobrze, bawi się, ma apetyt na swoją karmę leczniczą, pije dużo wody, którą jest dopajany strzykawką... Jest bardzo radosny, biega jak szalony z kolegami, ciągnie psa Misia za uszy (a zęby ma bardzo ostre, uwierzcie - jego ugryzienie w chrząstkę w nosie okropnie boli ;))... Wspaniały kocurek, aż łzy płyną do oczu, że tak wiele krzywdy spotkało go z ludzkich rąk... :(
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, MÓJ KOCHANY PUSZEŃKU <3
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 14, 2014 18:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Pusiu kochany jesteś cudny!! <3 <3 <3 i masz wspaniałą Mamę :ok: :1luvu:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie wrz 14, 2014 18:47 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Wszystkiego Najlepszego Puszku Kochany :balony: :birthday:
Pako

Post » Nie wrz 14, 2014 18:56 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Tosinka też ma najwspanialszą Mamusię pod słońcem <3
Puszka kocham ponad wszystko...już tyle razy mogłam go stracić...nie wyobrażam sobie życia bez Niego...jest moją kocią miłością,najdroższym mi istnieniem...
Ciociu Marysiu,dziękujemy <3
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 14, 2014 19:22 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Hej hej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Puszeczku wszystkiego co najlepsze :balony: :balony: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:
Spełnienia najskrytszych kocich marzeń :D

Chociaż i tak uważam, że chyba największym marzeniem każdego kota, jest znalezienie takiego domku jak u Ciebie Beatko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przekaż urodzinowe buziaki od Cioci dla jubitala :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie wrz 14, 2014 21:33 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Jak to dobrze,że są takie osoby jak Pani.

Hmmm

Od: Wto wrz 09, 2014 17:57

Post » Nie wrz 14, 2014 21:41 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

MPikowo rowniez sie dolacza do zyczen :piwa: :birthday: :surprise: :201440

Widze, ze Pusiek rocznikowo jest rowiesnikiem mojej Pysi :)
Tez nie moge sie nadziwic, jak ten czas leci.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon wrz 15, 2014 7:34 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Wszystkiego najlepszego dla Puszeńka :birthday: :balony:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon wrz 15, 2014 8:19 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

Kochane Ciocie <3
baaardzo dziękujemy za życzenia i ciepłe myśli,Puszek jest bardzo szczęśliwy,wycałowany... jak królewicz ...nawet dzisiaj dla Niego słońce zaświeciło mimo wczorajszej burzy <3
Puszku kocham Cię mój syneczku :201465
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 15, 2014 11:18 Re: MOJE KOCIE BIEDY. 15.09 ósme urodziny ślepaczka Puszka :

kicikicimiauhau, pierwsza z zamówiony przeze mnie paczek została wysłana kurierem do Ciebie.

Paczka 2 (z 2) została przekazana kurierowi GLS .
Międzynarodowy numer przesyłki: 546672948657

Także w ciągu dnia-dwóch spodziewaj się wizyty.
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

[poprzednia][następna]