ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 12, 2014 20:05 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]

Smutno :(
Obrazek

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro lis 12, 2014 20:28 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]

Strasznie dziś smutno u Ślepaczków :cry:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lis 12, 2014 22:40 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]

[i] dla wszystkich maleńkich duszków...
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw lis 13, 2014 8:30 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]

Wczoraj był naprawdę zły dzień dla ślepaczków :( . Dla wszystkich biedactw, które nas ostatnio opuściły[*].
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lis 13, 2014 9:35 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]

Bardzo prosimy o kciuki za te malce - Butcha czyli Buczka :1luvu: i Filipka :1luvu: .
Zdjęcia niewyraźne, sprzed tygodnia oraz kilku dni. Po weekendzie zrobimy z Martą lepsze.
Kotki przebywają w cudownym domu tymczasowym, który walczy o nie z wielkim oddaniem i determinacją. Niestety walka toczy się nie tylko o oczka - dzisiejszą noc Filipek spędził z opiekunką w klinice na kroplówce, a od rana znowu u weta prowadzącego. Bardzo potrzebne mu dobre myśli :ok:
Buczek już czuje się dobrze, jest dwa razy większy od braciszka.
Oczka leczymy według wskazań doktor Buczek i powoli widać efekty :D , ale za wcześnie by coś przesądzać.
Musi się udać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 13, 2014 9:38 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]

Ojojoj, jakie biedy :(
Najmocniejsze kciuki :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lis 13, 2014 14:07 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]

BOZENAZWISNIEWA pisze::placz:
nie wchodze,nie zagladam na wątki,bom "zbieraczka"jak się dowiedziałam....
No ale cóż robić w takim przypadku:zgłaszm tego kotka do pilnej pomocy,potrzebne teraz pieniązki na PCR,od tego zależy,co dalej.I ak będzie pozytywny bez domu trafi do mnie....w OSTATECZNOSCI
viewtopic.php?f=1&t=165932

Bożenko, wiesz, jakie są zasady naszego wsparcia dla dt -tylko sprawy okulistyczne, nie możemy udzielić go na testy białaczkowe. Kotek jest ogłaszany na naszej stronie fb od 31-10-2014 i nikt się nie zgłosił jako dt. :(
Klub Ślepaczków wesprze dt w zakresie leczenia, zabiegu, diagnozy ale okulistycznej. Testy, jak ostatnio , bo dt czasem sobie życzy kiedy kotek jest ze schronu, pokrywamy z prywatnych funduszy.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Czw lis 13, 2014 14:36 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]

Filipek walczy o życie :( - prosimy o kciuki, myśli i co kto dobrego może czarować :ok: :ok: :ok: :ok:

tyle maluszków na krawędzi życia... :cry:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lis 13, 2014 14:38 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]

Za Filipka ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I za Buczusia, żeby już było tylko dobrze :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lis 13, 2014 14:44 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]

Klub Ślepaczkowy pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze::placz:
nie wchodze,nie zagladam na wątki,bom "zbieraczka"jak się dowiedziałam....
No ale cóż robić w takim przypadku:zgłaszm tego kotka do pilnej pomocy,potrzebne teraz pieniązki na PCR,od tego zależy,co dalej.I ak będzie pozytywny bez domu trafi do mnie....w OSTATECZNOSCI
viewtopic.php?f=1&t=165932

Bożenko, wiesz, jakie są zasady naszego wsparcia dla dt -tylko sprawy okulistyczne, nie możemy udzielić go na testy białaczkowe. Kotek jest ogłaszany na naszej stronie fb od 31-10-2014 i nikt się nie zgłosił jako dt. :(
Klub Ślepaczków wesprze dt w zakresie leczenia, zabiegu, diagnozy ale okulistycznej. Testy, jak ostatnio , bo dt czasem sobie życzy kiedy kotek jest ze schronu, pokrywamy z prywatnych funduszy.

rozumiem
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lis 13, 2014 16:57 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]Filipek walczy o życie:-(

Mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Filipka.
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

Post » Czw lis 13, 2014 17:14 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]Filipek walczy o życie:-(

Filipku nie poddawaj się proszę, błagam!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lis 14, 2014 8:03 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]Filipek walczy o życie:-(

Kochani, maleńki, najsłodszy na świecie Filipek ['] odszedł od nas dziś o 3.30 :cry:

Daria, dziękuję Ci - jesteś nadzwyczajnym człowiekiem!

Pęka serce, dosłownie....................................
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 14, 2014 8:10 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII -Wicherek [*]Filipek walczy o życie:-(

Och.. smutne..
[*]
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]