BARDZO WAS PROSZĘ ROZSYŁACIE TEN TEKST GDZIE SIE TYLKO DA , BO JA JUŻ TRACĘ NADZIEJE

:(:(
BŁAGAM O POMOC, proszę przeczytajcie do końca i może macie jakąś opcje pomocy ...
Lesny to kot białaczką , ma około 1.5 i pilnie szuka domu lub domu tymczasowego , aktualnie przebywa na kwarantannie i bardzo sie tym stresuje a stres przy białaczce jest zabójczy , a to jest piwnica i mimo iż jest tam ciepło, sucho i jest światło i ma co jeść to nie jest to rozwiązanie do końca życia Lesnego , jest to jedynie rozwiązanie tymczasowe:( A dlaczego go nie mogę dołączyć do kotów w mieszkaniu to fakt tej białaczki a że mam w domu koty niepełnosprawne , pampersowe to jestem w stanie w zamian za dom dla Lesnego wziąć kota kalekiego , nawet takiego z złamanym kręgosłupem , pogruchotana miednicą lub innymi złamaniami a mam w tym spore doświadczenie ( i tu można wstawić link do wydarzenia pampersowców ) , jest u mnie 4 takich kotów i dwa psy tez pampersowe, oczywiście sa też i inne z rożnymi dolegliwościami . Ja sie nie chce tak poprostu pozbyć Leśnego , ja chce tylko albo aż aby mógł jeszcze trochę pożyć w domowych warunkach , gdzieś gdzie nie będzie narażony na stres , gdzie nie bedzie nikogo zarażać , może znajdzie sie taki dom ,gdzie już są białaczkowce, lub gdzie byłby jedynym kotem .... Bardzo i to bardzo Was proszę o pomoc dla Leśnego .