Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Mnie się w tych doniesieniach medialnych podoba jedno- że tym razem media są życzliwie nastawione do obrońców zwierząt.
EVA2406 pisze:A może ta osoba, która krzyczała, to była podstawiona, żeby rozprawę utajnić.
Filomen pisze:(...) Niestety, nie będę mogła Was informować o postępach.
pwpw pisze:Filomen pisze:(...) Niestety, nie będę mogła Was informować o postępach.
Pisz choć czy w dobrym kierunku... Marzenia ściętej głowy, ale kiedy sądy bardziej się przejmą prawami społeczeństwa, tego, przestrzegającego prawa, niż prawami zwyrodnialcówEhh
BTW To pretekst.. były instrumenty właściwe do przewinienia.. Sąd zadecydował inaczej w zasadzie zastosował odpowiedzialność zbiorową, mam nadzieje, ze dla tego zwyrodnialca będzie równie bezwzględny
pwpw pisze:Filomen pisze:(...) Niestety, nie będę mogła Was informować o postępach.
Pisz choć czy w dobrym kierunku... Marzenia ściętej głowy, ale kiedy sądy bardziej się przejmą prawami społeczeństwa, tego, przestrzegającego prawa, niż prawami zwyrodnialcówEhh
BTW To pretekst.. były instrumenty właściwe do przewinienia.. Sąd zadecydował inaczej w zasadzie zastosował odpowiedzialność zbiorową, mam nadzieje, ze dla tego zwyrodnialca będzie równie bezwzględny
Filomen pisze:pwpw pisze:Filomen pisze:(...) Niestety, nie będę mogła Was informować o postępach.
Nie to nie był pretekst jakby było cicho to byśmy uwalili wniosek obrony i tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 643 gości