Gratulacje dla nowej domowniczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze: ...
Siadam sobie koło Antośki i mówię: wiesz, nie jesteś już tymczasem. Jesteś prawdziwym, domowym kotem. U siebie. Zgadzasz się?
Nie wiem, skąd oni wiedzą. Jakim cudem rozumieją.
Zrozumiała. Wiedziała, o czym mówię
Dostałam tyle czułości, brzuch do wygłaskania. Tak się rozkokosiła, że ściągnęła narzutę z tapczana i owinęła sobie wokół głowy.
Jeszcze nigdy w życiu nie widziałam tak uśmiechniętego kota.
Zatem ogłaszam oficjalnie - Antosia ma dom
Dziękiankacom pisze:Jakiego glukometru używasz?
Jeśli ACCU-CHEK Active to mogę przysłać Ci trochę pasków.
Nic. Ale popadam w jakiś stuknięty rodzaj optymizmu. To trwa już tak długo, że musi się wreszcie skończyć. Gdzieś musi być dziura w tym murze, tylko trzeba w nią w końcu łbem trafićmorelowa pisze:A jak , hanelko, sprawy pracowe itp. ? Nic? A Twoje zdrowie?
Spytam, dziękiAlienor pisze:Biedny Soser. Swoją drogą czy u psa można stosować ludzki żel znieczulający powierzchniowo - taki jak u dzieci? Bo jak tak, to bym zasponsorowała...
hanelka pisze:Dziękiankacom pisze:Jakiego glukometru używasz?
Jeśli ACCU-CHEK Active to mogę przysłać Ci trochę pasków., mam glukometr Optium Xido
hanelka pisze: ciach. Kolanka mi się popsuły i kręgosłup marudzi, ale daję radę. Zmęczona jakaś jestem, nie wiem czym.
ciach.
Tak, chyba mam dobrą karmę. Mimo chwilowych potknięć. Aż czasem sama nie mogę uwierzyć i zrozumieć.morelowa pisze:No, proszę - widać dużo tego wolnego czasu macieW sumie i tak masz dobrą karmę, skoro w tydzień znalazłaś dt dla całego pojemnika kotów. Teraz pewnie się będziesz o nie martwić, starać...
Nie wchodzę na fb - jakby tu wątek, to można polecać .
Pytałam w aptece. Paski muszą być do danego glukometru.ankacom pisze:hanelka pisze:Dziękiankacom pisze:Jakiego glukometru używasz?
Jeśli ACCU-CHEK Active to mogę przysłać Ci trochę pasków., mam glukometr Optium Xido
Nie jestem pewna czy będą pasować do Twojego glukometru.
Jeżeli uważasz, że pasują to podaj mi swój adres na PW.
Nie było szans. Są takie momenty...morelowa pisze:Szkoda, że zdjęcie Antosi z narzutą sie nie zrobiło![]()
hanelka pisze:Trzymajcie kciuki za nas. Proszę.
Za kundla i Kardamonisia.
Nie mam czasu i siły więcej pisać teraz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 50 gości