Wiejskie Kociambry-Życie toczy się dalej-jestem silna

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 13, 2013 20:51 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Iwuś Kochana,

jestem całym sercem z Tobą, wczoraj, dzisiaj, jutro i zawsze.
Zapal jutro ode mnie światełko dla mamusi. I powiedz jej żeby się o Ciebie nie martwiła bo nie jesteś sama, masz mnie i dziewczyny. Jesteśmy wszystkie przy Tobie.
Jutro wszystkie będziemy razem z Tobą stały przy mogile.
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt wrz 13, 2013 21:33 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Kociama pisze:
moś pisze:Kociamko, jaki masz rozmiar?. Mam w domu pare butow, nawet więcej niż pare, Chodzone ale w dobrym stanie.

ja mam 39 w porywach do 40 jak mi kulasy spuchną :oops:

kupiłam buty trochę dziwne ale za 10zł nowe nie śmigane
ale pewnie nie będę w nich chodzić potem bo to nie moja bajka takie buty

Coś znajde :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt wrz 13, 2013 22:09 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Iwonko, jutro stoje kolo Was - nie fizycznie, ale caly czas bede myslec ...
czuj sie wspierana,
i nie zwracaj uwagi na ludzkie malostki i ciasnote umyslowa.

Pozdrawiaja Cie takze wszystkie twoje miauowe znajome z Krakowa
sciskam
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pt wrz 13, 2013 22:12 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Przesyłam ciepłe myśli Kociamko droga :1luvu: . Dbaj o siebie - Twoja Mama by tego chciała. Trzymajcie się i wspierajcie nawzajem.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt wrz 13, 2013 23:03 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Alienor pisze:Przesyłam ciepłe myśli Kociamko droga :1luvu: . Dbaj o siebie - Twoja Mama by tego chciała. Trzymajcie się i wspierajcie nawzajem.

o wlasnie... madre slowa, choc trudne w takich chwilach do zrealizowania. Wiem cos o tym, bo gdy w zeszlym roku zmarl mi dziadek zalamalam sie bardzo. Bylam na granicy depresji. Na przekor sobie niemal trzymalam sie jakos, bo wiedzialam, ze dziadek by tego chcial, on byl twardym czlowiekiem, powiedzial by mi wtedy gdyby mogl ze zycie toczy sie dalej, nawet jesli ja tego nie chce.
Bardzo bylo mi ciezko przez pierwsze miesiace, bo czulam i czuje do dzis ze wraz z Nim umarla jakas czesc mnie. Trzymalam sie doslownie resztkami sil. Choc sama nie wiem, skad te sily wzielam...

Iwona-czlowiek zyje tak dlugo poki zyje pamiec o nim. Mama jest z Toba i bedzie zawsze, choc nie fizycznie, ale bedziesz czula jej obecnosc nie raz. Ona tak naprawde jest caly czas z Toba i Twoim zwierzyncem.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 13, 2013 23:50 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Zmroziło mnie okropnie,zacięło lzy i myślałam że ciśnienie rozwali mi głowę
i znowu ta piosenka niby mocny klimat ale taka prawdziwa tyle mieści prawdy
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
gdy ją sobie odtworzyłam to zaczęłam tak ryczeć i zaraz ciśnienie się unormowało
ale mam arytmię znowu strasznie mnie to przydusza i ciągle przez to kaszlę

Dziewczyny pewnie jutro będę czuła Waszą obecność
Dziękuję Wam bo to dodaje sił ,ale tak okropnie boję się jutra
dygoczę jakbym wpadła do rpzerębli ,całe ciało mocno się trzęsie
Nie mogę zasnąć
moze teraz sie położę bo zrobiło mi się dzięki Wam tak ciepło chociaz w sercu

tak cichutko prosze samą siebie o to bym sobie tak nie szkodziła mocno tym niejedzeniem
może uda mi się jakąś odrobinę rano zjeść

Dobrej i spokojnej nocy Wam życzę

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob wrz 14, 2013 0:12 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

my życzymy Ci siły w przetrwaniu już dzisiejszego dnia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
jesteśmy z Tobą...pamiętaj o tym
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob wrz 14, 2013 0:39 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

puszatek pisze:my życzymy Ci siły w przetrwaniu już dzisiejszego dnia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
jesteśmy z Tobą...pamiętaj o tym

Ja też będę .... sercem i myślami ...

edit: to co usunęłam miało być na pw, ale ze względu na godzinę ...poszło tutaj ...
Ostatnio edytowano Sob wrz 14, 2013 7:53 przez katarzyna1207, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob wrz 14, 2013 5:24 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Kociamko, jestem i myślę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 14, 2013 6:57 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

A ja sie czuje własnie coraz bardziej winna i nie wiem jak przeprosić że nic nie zrobiłam że nie mogłam że nie było mnie przy niej w tej chwili
że zrobiłam cos nie tak gdy była u mnie albo czegoś nie zrobiłam może co powinnam
że tak smiałysmy się ze śmierci
że nie pamiętam czy powiedziałam jej to co chciała usłyszeć
ogólnie to mam jakis żal do siebie
i nawet gdyby sie okazało że robiłam dla Mamy więcej niż chciała to i tak sobie dokopię

Leje deszcz i jest zimno dokładnie tak samo gdy umarł Tatuś
Niestety nie moge nic przełknąć i ciągle się trzęsę jak osika
znowu moja dusza jest jak u małego dziecka taka zagubiona bardzo
i znowu przychodza takie dziecinne myśli że Mamusia zmarznie z tej trumnie bo pada
i że dlaczego ja mam jeść kiedy Ona nie może
Gdy niedawno umarła Mia tez tak było i wtedy Mama mnie z tego wyciągnęła bo ciągle gadała o śledziach w śmietanie,pamiętam póżny wieczór,dzwoni agusialublin i Mama na głos o tych śledziach to nawet Agule ruszyło i tak żeśmy się śmiały ,my z Mamą w łożku a po drugiej stronie telefonu Aga
a potem zjadłysmy z Mamą tych śledzi całą miskę

Matko co ja plotę teraz o śledziach ,ale na samą myśl o tamtym jakoś się troszkę usmiechnęłam

było warto to wskoczyc na chwileczkę do Was

O nic nie proszę tylko Bądźcie ze mną
Kocham Was
IWA

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob wrz 14, 2013 7:03 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Na drugim końcu Polski, ale będę z Tobą! (jutro 10 rocznica śmierci mojego Taty-tyle czasu minęło, a ja wciąż nie potrafię uwierzyć,ze już nigdy Go nie będzie, że już nigdy :cry: ......)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 14, 2013 7:06 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Kociamo, a co moglas zrobic? Nikt z nas nie jest wszechmocny.
Prosze, sprobuj sie nie obwiniac, musisz probowac.
Pamietam, jak moja Babcia mowila, zeby nie plakac po tych, ktorzy odeszli, bo jest im tam ciezko.
Wiem, ze to nielatwe, co jakis czas nie daje rady sie opanowac, ale potem to cichnie.
Z czasem bedzie Ci troche lzej, przynajmniej powinno.
Jak juz dojdziesz troche do siebie, przebywaj jak najwiecej ze zwierzakami.
One potrafia pocieszyc jak nikt.

Bede dzisiaj z Toba. A dla Twojej Mamy (*)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 14, 2013 7:09 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Kociamko-jestem i będę przy Tobie.
O 11.00 będę na naszym cmentarzu u teścia-zapalę dwie lampki...
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob wrz 14, 2013 8:08 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

jestem...
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob wrz 14, 2013 9:54 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Jestem w modlitwie.
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]