Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ciekawa.swiata pisze:Kasia idź do Pani Ewy do Vita Vetu, ona sterylizowała moją Lulu (też z problemami neurologicznymi i atakami oczopląsu), prowadzi też Kiwi, która baaaardzo się kiwa:) P. Ewa co prawda nie jest neurologiem, ale ma ogromne doświadczenie i sporą wiedzę, również w zakresie problemów neurologicznych.
Prowadzi wszystkie moje zwierzaki od wielu lat i mam do niej 120% zaufania:)
Co do innego neurologa we Wrocławiu to jest jeszcze Niedzielski, ma gabinet przy Komandorskiej, zbada Ci kota dokładnie, ale też na 100% skieruje Cię z kotem na rezonans (który można wykonać tylko u niego) a jak chciałam robić to badanie Lulu to chcieli za zdjęcia głowy 800 zł.... Pani Ewa obeszła się bez zdjęć, a Lulu nie tylko się poprawiła, ale też zupełnie łagodnie przeżyła sterylkę także spróbuj do niej uderzyć:)
na PW Ci podam nr do lecznicy.
_leśna_ pisze:Ja może tak nie na koci temat ale...
Czy znacie może kogoś kto jest dobry a nawet bardzo dobry w naprawie rozszczelnionego akwarium ?
Chciałam tylko skromnie zaznaczyć że to 300 lit i to bydle mi się rozszczelniło na szczęście od góry. Szukam pilnie kogoś kto mi pomoże. Bo moje rybcie raczej z trzysetki w 40 długo nie wytrzymają, mam tam zupę rybną
_leśna_ pisze:silikon akwarystyczny mam tylko nie mam doświadczonego osobnika który by mi chociaż doradził jak to zrobić
Ale cały czas szukam i szukam i szukam
JaEwka pisze:a co do za domek? Możesz coś napisać ?też z pieskiem albo innym kotkiem? Ja w tym tygodniu niestety nie dam rady z wizytą PA, ale gdyby się nikt nie znalazł to w przyszłym powinnam dać radę
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 83 gości