Marzenia11 pisze:lidka02 pisze:8O Myślałam ze jakoś inaczej, ale jak może być to się bardzo cieszę
![]()
no troszkę można doszlifowac, ale meritum jest ok. Takie jest moje zdanie, nie wiem jak myslą inni?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:lidka02 pisze:8O Myślałam ze jakoś inaczej, ale jak może być to się bardzo cieszę
![]()
no troszkę można doszlifowac, ale meritum jest ok. Takie jest moje zdanie, nie wiem jak myslą inni?
morelowa pisze:A nie możesz zadzwonić do weta i zapytać co może być przyczyną takiej pozycji u Filusia? I co robić?
Trzymamy kciuki za towarzystwo
morelowa pisze:To jak wygląda to pikuś w porównaniu do tego jak sie pewnie czujeMówię o Grażynie. Testów nie miała ? Nie ma kasy? Może spróbuj zebrać przez jej wątek ? To moze byc tak jak pisałyśmy z dziewczynami - jeden rodzaj pożywienia np. zostaje.. Ta karma może też mieć coś czego nie powinna jeść.
Czwarte piętro to wysoko, kurcze, na takie latanie; dla psa też nie dobrze.. Nie dałaby rady z pampersem?
Się wykonczysz. Chyba, że zakładasz schudnięcieAle psa raczej nie chyba..
alab108 pisze:Lidka przestań proszę, nie jesteś w stanie się rozdwoić. Przykro mi bardzo
lidka02 pisze:Pewnie mace racje ale mój błąd bo mogłam już je łapać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości