_ogonek_ pisze:Dokonałam analizy pierwszego postu i stwierdzam, że przyzwoicie byłoby umieścić bannerek wątku skoro już tutaj dupę truję.![]()
Ponadto:
Czy koty takie jak: Spryciarz, Gunia i Myszka są ogłaszane?
Czy Groszek i Miluś są aktualnie gdzieś ogłaszani?
Jak sytuacja psów - Nutki i Cytry?
Wybaczcie, ale nie wiem co się dzieje, bo informacje w pierwszym poście są że niektóre zwierze były ogłaszane w połowie lutego, więc nie wiem what's on, a długo mnie tu nie było w zasadzie...![]()
Jak finansowo? Czy w ogóle takowe wsparcie potrzebne jest?
Ufff, no to chyba tyle
banerek jest na samym początku -no, na poczatku pierwszego postu (coś z nim nie tak?)
rozumiem że Miluś jest juz w DS? dzisiaj poprawię
GRoszka ogłasza Duża von Focha (pisze o tym w trzecim poście -przy indywidualnych opisach kotów)
Nutka i Cytra sa w takiej samej sytuacji cały czas -mieszkają u pinokio_
finansowo nie wiem jak jest - to znaczy trzy koty sa na DT u pinokio_ i na ile pinokio potrzebuje kasy konkretnie na te koty tego nie wiem
ale na pewno pinokio_ potrzebuje kasy ogólnie na koty na DT (ma ich w tej chwili na DT 21 -założyłam jej kotom na Dt oddzielny wątek viewtopic.php?f=13&t=135752, tam tez ujęłąm te trzy z Wólki)
i czy potrzebna kasa na dwa rude? nie wiem -to zależy chyba od Carmen i od tego gdzie one w końcu pojadą
jeśli chodzi o ogłoszenia - to te trzy koty z Wólki, które sa u pinoko ogłasza issey (chyba, że coś pokręciłam

edit
issey32 pisze:
Co do ogłoszeń; jak skończę z Biedronkami, to będę ogłaszać wólkowe koty u Pinokio_, czyli Gunię, Spryciarza i Myszkę. I raczej wrzucę ogłoszenia na mazowieckie. Wykorzystam nowe zdjęcia.