MPikowo po raz 13 ... wiosnę czuć ...Najlepszego, Kobietki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 23, 2012 20:36 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

Gosiu :piwa: :piwa: :piwa:
A moja Małgosia 30+

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 23, 2012 20:38 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

mamaGiny pisze:no to dziś wszystkim Izom,Izabelom , Izabellom - wszystkiego co najlepsze !

ja nie obchodzę imienin - u nas w rodzinie obchodzimy urodziny, a że moje w środku sezonu urlopowego,więc ciągną się dłuuuugo

Małgoś - a nie zauważyłaś ,że większość Małgoś to 40 + ? :ryk: :ryk: :ryk:

No...dwudziestki...z vat'em :ryk: .
I ode mnie dla wszystkich Izabeli- :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lut 23, 2012 20:41 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

o to chwalebny wyjątek :ok:
byłam niedawno na mszy z chrztami - było jakoś tak dziwnie bo tylko jakieś Rogery,Angeliki,Brunony Kasjany ,a córka mojej koleżanki Zofia - dziwnie brzmiało ;-)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw lut 23, 2012 20:43 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

mamaGiny pisze:o to chwalebny wyjątek :ok:
byłam niedawno na mszy z chrztami - było jakoś tak dziwnie bo tylko jakieś Rogery,Angeliki,Brunony Kasjany ,a córka mojej koleżanki Zofia - dziwnie brzmiało ;-)

Ależ Zofia to przepiękne imię jest :!: :1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lut 23, 2012 20:43 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

Znowu moda na takie durne imiona?
Ci ludzie to naprawdę dziwni są, tylko krzywdę dzieciom robią.

Erin

Post » Czw lut 23, 2012 20:44 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

no właśnie ;-) Zosia jakoś tak normalnie i dziewczęco
ja się przyznam -nie bardzo mi moje imię pasi...
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lut 23, 2012 20:47 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

mamaGiny pisze:byłam niedawno na mszy z chrztami - było jakoś tak dziwnie bo tylko jakieś Rogery,Angeliki,Brunony Kasjany

Właśnie. Koleżanka z pracy dała synkowi na imię Kasjan właśnie... Może i ładne to imię jest ale nikt w pracy za cholerę nie może zapamiętać jak mały ma na imię :twisted:
Zostanie chyba Juniorem 8)
No - ja też mam normalne, proste imię, też długie lata mi nie pasowało ale teraz chyba się już przyzwyczaiłam :roll:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lut 23, 2012 20:48 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

Ja na swoje też nie narzekam ... królewskie 8)

A Zofia ładne jest :P

Erin

Post » Czw lut 23, 2012 20:52 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

Kasjan jako taki to ładnie....ale jak to zdrabniają? 8O

vip

Post » Czw lut 23, 2012 20:53 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

vip0 pisze:Kasjan jako taki to ładnie....ale jak to zdrabniają? 8O

Nie wiem... On jest mały, ma dopiero miesiąc :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lut 23, 2012 20:54 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

no tak po prawdzie to ja i królewska i żelazna lady mogę być :ryk:

kiedy moja córka była mała mieszkałam na parterze w bloku a naprzeciwko miałam sąsiadkę,której wnuk nazywał sie Filip - czasami się z moją córką bawili
problem był w tym, że córa na Filipa ciągle wołała Pitek ;-)
niedawno spotkałyśmy tego Pitka - chłop dwa metry wzrostu a córka do niego cześć Pitek !
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lut 23, 2012 20:58 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

mamaGiny pisze:no tak po prawdzie to ja i królewska i żelazna lady mogę być :ryk:

kiedy moja córka była mała mieszkałam na parterze w bloku a naprzeciwko miałam sąsiadkę,której wnuk nazywał sie Filip - czasami się z moją córką bawili
problem był w tym, że córa na Filipa ciągle wołała Pitek ;-)
niedawno spotkałyśmy tego Pitka - chłop dwa metry wzrostu a córka do niego cześć Pitek !

Do podstawówki chodzilam z Filipem.
I wierszyk taki pamiętam...
Jako, że w do mojej podstawówki jacyś tacy sami idioci chodzili, to wołali za nim " Filipie Filipie, podrap mnie po....no po tej części ciała " :oops:

vip

Post » Czw lut 23, 2012 21:02 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

a tak z innej beczki ;-)
ile z Was tu dziś siedzi i co chwila spogląda na wątek Ogryni ?? czy już jest???
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lut 23, 2012 21:12 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

No nie powiem, fajny wierszyk 8)

Za Ogrynię :ok:

Erin

Post » Czw lut 23, 2012 21:19 Re: MPikowo po raz 13 - śnieżnie się zrobiło ... odwilż idzie

A ja mam Iza na drugie....Ale to się nie liczy....Na życzenia się nie łapię... :mrgreen: Zaglądam do Ogryni od początku....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]