» Czw mar 29, 2012 15:07
Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Dziękujemy za Głosy w KV
iza71koty pisze:Prakseda pisze:iza71koty pisze:wiora pisze:Iza na uspokojenie żołądka rumianek i węgiel

Nie znoszę rumianku Wiora.Zamiast węgla wziełam Nifuroksazyd.Bez efektu.
Najlepszy porządny, podwójny drink. Zdezyfekuje i energii doda. Powaga
Zdrowia życzę.
A propos Krakvetu, trzy lata temu do mnie przyjechała karma dośc szybko. Ale trzeba sprawdzić kompletnośc zamówienia, bo nie wszystko na raz przyjechało. A o akcesoria typu kuweta, transporter musiałam się przypominać, nie bylo w magazynach dłuższy czas.
Aga ja mam wstręt do alkoholu.Zupełnie nie pijąca jestem.Na samą myśl teraz mi się wszystko podnosi.Nie dam rady.
Serio.
Zamawiałam tylko karmę.[b]Od razu mnie uprzedzono że akcesoria tego typu nie mogą wchodzić w skład zamówienia.Zresztą klatki, transportery i kuwety posiadam.Wszystko mam w dobrym gatunku tylko problem z karmą......[/b]

A wtedy można było wszystko z ich oferty.
uzupełniłam sobie wtedy niezbędny sprzet. M. in. pokrowce na transportery - kot się mniej stresuje, ludzie nie zaglądają, a zimą ocieplają. Pewnie masz?
Jakie stosujesz kuwety? Ja mam wszystkie kryte Marchioro - są trwałe i porządne, z mocnego plastiku.
W poprzednich krytych innej firmy robiły się dziury jak koty skakały na nie z wyskości.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)