Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 21, 2013 0:42 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Za malutką :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon wrz 23, 2013 20:31 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Dobry wieczór.

Malutka chora.

Podrzuclii kolejnego młodego kocurka ( burasek) pod moim blokiem. Zostawiam mu jedzenie, nic więcej nie zrobię, zamykam oczy i idę.... Skacze po parapetach okien. Straszne, na samą jesień, zimę.

Na cmentarzu też są 3 nowy koty, w tym jedne strasznie miziasty, serce pęka.
Zrobiło się już zimno, jesiennie, koty coraz więcej jedzą, jeszcze bardziej głodne, a karma jak na lekarstwo, trzeba wydzielać, liczyć dni. Normalna porcja teraz nie starcza już na 2 dni.
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon wrz 23, 2013 20:38 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

przypominam i zapraszam serdecznie

Anna Rylska pisze:zapraszam na jeszcze jedne bazarek viewtopic.php?f=20&t=156700

Anna Rylska

Post » Wto wrz 24, 2013 9:35 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

:1luvu: zdrówka dla malutkie i reszty kociastych. Aniu czy ta ludzka głupota kiedyś sie skończy!! czy człowiek rozumie nieszczęście i ból dopiero wtedy gdy samego go dotknie tragedia.
Wszyędzie jest zatrzęsienie kociaków i młodych i starych- koszmar.
Tym, którzy wyrzucają swoje zwierzaki życzę z całego serca i pełna premedytacją , żeby na starość doświadczyli co to ból, zimno i głód od tych, których tak bardzo kochają :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto wrz 24, 2013 12:03 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Anna Rylska

Post » Czw wrz 26, 2013 14:52 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Dziś wyszła kurierem paczka z suchą karmą (Sannabelle i Smilla) dla Twoich podopiecznych. Myślę ze powinna jutro dotrzeć.

Pozdrawiam
Obrazek

AnaP

Od: Wto cze 18, 2013 9:57

Post » Śro paź 02, 2013 22:08 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

AnaP pisze:Dziś wyszła kurierem paczka z suchą karmą (Sannabelle i Smilla) dla Twoich podopiecznych. Myślę ze powinna jutro dotrzeć.

Pozdrawiam
:1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt paź 04, 2013 21:48 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Witajcie,

ponieważ jestem po raz drugi w życiu na forum :oops: więc nie wiem jeszcze w jaki sposób mogę przekazać karmę dla kociej gromadki żyjącej na cmentarzu :( (Próbowałam klikać banerki, przeglądałam wątki).
Pomogę i kupię karmę, tylko gdzie mam ją wysłać???
Obrazek Obrazek

An_a

Od: Śro paź 31, 2012 13:44

Post » Pt paź 04, 2013 22:56 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Do Ani Rylskiej.
Poda swoj adres i mozna zamowic w sklepie internetowym, albo wyslac samemu paczke
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Sob paź 05, 2013 15:09 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Trochę z opóźnieniem, przepraszam. AnaP dziękujemy gorąco, kociaki były bardzo zadowolone.
Teraz tych chłodach 4kg-5 kg suchej i 7 puszek już jest mało na 1 karmienie cmentarniaczków ( a będą potrzebowały jeszcze więcej i więcej). Jeśli tylko jest możliwość, jest co dać, to wożę więcej ( nie często się to zdarza), zawsze dwie wielkie siaty, bo jedzenie znika bardzo bardzo szybko. Teraz jest lepiej dla mnie, bo już chłodno=gruba kurtka, tak całe ramiona w siniakach ale co tam, taki los karmicieli, byle by zdrowe były, miały co jeść i nie marzły!

An_a dziękuję ogromnie, już wszystko ustalone.
Karma jest bardzo potrzebna, w każdej ilości.W tej chwili bezdomniaczków schodzi się coraz więcej, zarówno na cmentarzu jak u mnie w mieście, gdzie karmię, są też tu psiaki, w liczbie 4-5, spuszczane w nocy przez właścicieli, by poszukały sobie jedzenie. Tak tu od lat. Pod samym blokiem przychodzą od ponad tygodnia dodatkowe koty, też biedaki są głodne.

Wybaczcie za wieczną ciszę ... ale mam kociaka od paru dni kociaka ( zabrany z miejsca gdzie koty ratuje się po cichu) w bardzo ciężkim stanie. Do tego trikolorka i parę innych kotów, bezdomniaczki itp.... i człowiek nie wie jak się nazywa.

Bardzo serdecznie i gorąco pozdrawiamy Wszystkich tu zaglądających. Dziękuję, że jesteście :1luvu: to wiele dla mnie znaczy :1luvu:

Anna Rylska

Post » Sob paź 05, 2013 18:46 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=157279

Anna Rylska

Post » Śro paź 09, 2013 9:00 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Wczoraj we śnie odszedł mój Buri. Miał 5 lat.
Zasnął i już się nie obudził, nawet pozycji nie zmienił, taki wyluzowany został. Zasnął w jedynej kociej budce, którą trzeba było rozmontować i wyrzucić, inaczej się nie dało. Był największym przyjacielem Hektorka, który w czerwcu zeszłego roku również odszedł na serce..........

Anna Rylska

Post » Śro paź 09, 2013 9:14 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Bardzo mi przykro :cry: Buri[*]
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro paź 09, 2013 9:18 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Przykro mi Aniu :cry:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro paź 09, 2013 10:51 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Bardzo współczuję
[']
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]