Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
charm pisze:jasdor pisze:Bo ludzie wpadają w jakąś paranojęŚwięto dopiero we wtorek, a od wczoraj o niczym się nie słyszy tylko: groby, cmentarze, akcja znicz, sklepy, świeczki, chryzantemy.
taaa..... bo o zmarłych myli się tylko przy okazji 1XI.... nie dba się na bieżąco o groby, nie sprząta, nie kupuje zniczy... a skoro inni będą widzieć, to raz w roku trzeba wypucować grób itd, bo co ludzie powiedzą...![]()
![]()
ech... nie jestem przystosowana do tego świata...
villemo5 pisze:charm pisze:jasdor pisze:Bo ludzie wpadają w jakąś paranojęŚwięto dopiero we wtorek, a od wczoraj o niczym się nie słyszy tylko: groby, cmentarze, akcja znicz, sklepy, świeczki, chryzantemy.
taaa..... bo o zmarłych myli się tylko przy okazji 1XI.... nie dba się na bieżąco o groby, nie sprząta, nie kupuje zniczy... a skoro inni będą widzieć, to raz w roku trzeba wypucować grób itd, bo co ludzie powiedzą...![]()
![]()
ech... nie jestem przystosowana do tego świata...
U mnie na szczęście tak nie jest. dla mnie cmentarz jest ważnym miejscem, mam tam bardzo WAŻNE dla mnie Osoby i lubię tam przebywać. No i właśnie - lubię, tak zwyczajnie, a nie od święta.
jozefina1970 pisze:pomponie![]()
No, ekstra - ja też chcę drugiego kota, bardzo. I może mi ktoś zasponsoruje przez rok, dwa żwirek i jedzenie?
Kurde, biję się z myślami czy stać mnie na drugiego kota, na żwirek i w miarę dobre jedzenie dla nich, nie mówiąc już, tfu, tfu o wecie a tutaj proszę - prosty sposób spada mi z nieba - sponsoring
shira3 pisze:Byłam na zakupachLudzie, jakie ilości żarcia się dziś kupuje
Ciekawe, ile wyrzucą po
pomponmama pisze:jozefina1970 pisze:pomponie![]()
No, ekstra - ja też chcę drugiego kota, bardzo.![]()
chcesz drugiego kota!!! A wiesz, że napisanie czegoś takiego na forum to samobójstwo jest? Bo wiesz - mówisz i masz - Cizia jest do wzięcia
kces?
Transport załatwimy
Kandydat tyż pikny ale koty od pomponmamy fajne somjozefina1970 pisze:Ja już mam kandydata -
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości