cz. III Kocia Przystań Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 17:53 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:Czyli mamy kolejnego kota Romka do adopcji:)

Baśka +57 zł =to 12 zł Danzig i 45 zł alexsa =bazarek kolczykowy Uli
Ja tez się dopisze do grafiku ale na razie mam po raz koleny kapcia,chyba mam gwoździa w oponie więc jutro oddaje koło do naprawy i zobaczę kiedy będę mobilna :roll:

marta moze ty mi pomozesz wycenic ten zegar

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Nie paź 23, 2011 18:17 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

herzpl pisze:

Ja tez się dopisze do grafiku ale na razie mam po raz koleny kapcia,chyba mam gwoździa w oponie więc jutro oddaje koło do naprawy i zobaczę kiedy będę mobilna :roll:

Poszukaj na allegro może znajdziesz jakis podobny:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie paź 23, 2011 19:00 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mar_tika pisze:
herzpl pisze:

no to mi pomoglas....

herzpl

Post » Nie paź 23, 2011 19:01 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

herzpl

Post » Nie paź 23, 2011 19:18 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

herzpl pisze:
mar_tika pisze:
herzpl pisze:

no to mi pomoglas....

Marta ja zawsze szukam w sieci podobnych giftów jakie mam na bazarek i próbuję porównać ceny i produkt .Jak mam ci pomóc jak kompletnie nie orientuję się ile taki zegar może kosztować?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie paź 23, 2011 20:47 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

ja mam pytanie zwirkowe

do tej pory używaliśmy żwirku benek- bardzo sie nosiił, skuszona opiniami kupiłam drewnainego CATS BESTA- i jest problem z zapachami, jak Amik walnie kupala to klękajcie narody, smród na cąły dom, przy benku nie było tego problemu, że robił kupe się dowiadywaam jak sprzatałam kuwete. macie też takie doświadczenia z tymi rodzajami żwirku?
bo chyba nie jest tak zeby mu sie akurat teraz smierdziucha kupa przyplątała.....

CATS BEST poza smrodem jest super

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Nie paź 23, 2011 21:03 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Jego pozostałe zalety przynajmniej jak dla mnie są warte tej jednej :roll: .......wady ?

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie paź 23, 2011 21:11 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

bubor ale rozumiem , że też tak masz? , ze przy innych nie ma smrodku a przy tym jest?

to wróce do benka , bo u nas kuweta w przedpokoju centralnie i jak jemy a on zasruli to jest ostro :mrgreen:

filcowasova

Post » Nie paź 23, 2011 21:12 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Kasiu - zakup w sklepie zoologicznym neutralizator zapachów do kuwety z benka, drewniany, o zapachu trawy :ok:
Na pewno poskutkuje :wink:
MIKUŚ

Post » Nie paź 23, 2011 21:14 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

bubor pisze:Jego pozostałe zalety przynajmniej jak dla mnie są warte tej jednej :roll: .......wady ?

Twoim pannicom też to polecam Pawle :spin2:
MIKUŚ

Post » Nie paź 23, 2011 21:23 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mikuś mam neutralizator jakiś benkowy - nie daje na to rady.... no chyba ze ten leśny jakis czarodziejski to moze spróbuję - myślę ze problem w tym ze ona nie potrafi tego tymim pałeczkami zakopac - benka kopie jakby sie chciał do sąsiadów dokopac wsio potrafi w jednym kącie na kopiec usypac - a tu kopie ale efekt rzaden za lekkie moze?
hmmmm

filcowasova

Post » Nie paź 23, 2011 21:53 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Koko - czeka na operację. :? Malutka koteczka 3 miesiące, znajdka z ciemnej dzielnicy Sosnowca :roll: Urocza, bardzo cierpii......już we wtorek amputacja.
Obrazek

Miecio - bez lewej przedniej łapy, prawdopodobnie gronkowiec. Kocur do kastracji i adopcji. Wystraszony ale łagodny ciapa w ciele niedźwiedzia.
Obrazek

Blondi - wysterylizowana przez Nas koteczka 2 lata temu jako dzika dzicz. Nawet ucho ma cięte. Obecnie w pełni zresocjalizowana koteczka. Ulubienica mojego ojca :mrgreen:
Obrazek

Syjamopodobna kocica z szafrej strefy - do resocjalizacji - ciężarna. W środę jedzie na aborcyjną :twisted:
Obrazek
MIKUŚ

Post » Nie paź 23, 2011 22:00 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

filcowasova pisze:ja mam pytanie zwirkowe

do tej pory używaliśmy żwirku benek- bardzo sie nosiił, skuszona opiniami kupiłam drewnainego CATS BESTA- i jest problem z zapachami, jak Amik walnie kupala to klękajcie narody, smród na cąły dom, przy benku nie było tego problemu, że robił kupe się dowiadywaam jak sprzatałam kuwete. macie też takie doświadczenia z tymi rodzajami żwirku?
bo chyba nie jest tak zeby mu sie akurat teraz smierdziucha kupa przyplątała.....

CATS BEST poza smrodem jest super

No to fajne kupy robi Amik, bo u mnie jak kot zrobi do Benka, to natychmiast lecę sprzątać ;) I rozpylam dezodorant, bo śmierdzi strasznie, neutralizatora też używam. Ale gdy dobrze zakopie, to rzeczywiście po jakimś czasie nie wiadomo, że była kupa.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie paź 23, 2011 22:01 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Dodam iż Blondi ma bardzo zniekształcone ucho, prawdopodobnie wynika to z choroby :roll:

Nie zrobiłam zdjęć kocurowi ze stacji beznzynowej. Ma na imię ........właściwie jeszcze nie ma. Wiem że ma złamany ogon i chore oko :?
MIKUŚ

Post » Nie paź 23, 2011 22:05 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

mikuś to może Pirat;) znaczy ze imię ? taka luźna propozycja:)

filcowasova

[poprzednia][następna]