KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 05, 2011 8:55 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

....mogła żyć z tymi brzydkimi zębami :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt sie 05, 2011 8:59 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mara S pisze:Wiesiu widzieliście ją wczoraj..... i chyba wyglądała normalnie? Już przynajmniej nie cierpi ani na oczka, ani na KK, ani na zęby ale i tak nie umiem przestać płakać :cry:

Mara jak dobrze Cię rozumie :cry: mam tak samo po każdym tymczasie którego nie da się uratować.
Trzymaj się dzielnie...jesteśmy z Tobą :!: :!:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt sie 05, 2011 9:00 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mara S pisze:....mogła żyć z tymi brzydkimi zębami :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mara ja też mam wyrzuty sumienia, ale robiłam ten zabieg swojej kotce, Teresa Filipkowi i wszystko było ok. Komfort zycia sie poprawił kotom, bo życie z bolącymi, gnijącymi dziąsłami też nie jest fajne. Nie przypuszczałam, że to sie tak skończy. :cry: :cry: :cry:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt sie 05, 2011 9:08 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Bardzo mi przykro Maro :( ale nie dało się tego przewidzieć.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sie 05, 2011 9:16 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mara S
....słów brakuje, przykro Nam strasznie .....

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt sie 05, 2011 9:31 Re: forum

A Beata zamiast karmic i sprzatac od 8 szuka czarnulki od Mani :evil: Dopiero tel. do Marleny rozwiklal zagadke ze maluch u p. Bozeny :evil: :evil: :evil: BARDZO WSZYSTKIM WTAJEMNICZONYM DZIEKUJEMY ZA PRZEKAZANIE INFO NA WATKU :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt sie 05, 2011 9:47 Re: forum

Dorota Wojciechowska pisze:A Beata zamiast karmic i sprzatac od 8 szuka czarnulki od Mani :evil: Dopiero tel. do Marleny rozwiklal zagadke ze maluch u p. Bozeny :evil: :evil: :evil: BARDZO WSZYSTKIM WTAJEMNICZONYM DZIEKUJEMY ZA PRZEKAZANIE INFO NA WATKU :evil: :evil: :evil:

moja wina :oops: bo Marlena nie ma dostępu do kompa ale wydawało mi sie, że sie umawialyśmy na adopcje na za tydzień :oops: zadzwonie do Cookie, chyba sie nie dogadałyśmy

Filomen

Post » Pt sie 05, 2011 10:46 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

bardzo mi przykro :(
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt sie 05, 2011 11:00 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kropeczka13 pisze:
Filomen pisze:jak dobrze pojdzie to w ten weekend z Dzienniku Zachodnim w Tygodniku Sosnowieckim czeka nas niespodzianka :ok:

Obrazek

kupiłam i przeczytałam :) super :ok:
Mara S pisze:Dziś w nocy odeszła Czandra :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
a wczoraj już jadła.... miała leki.... miało być tylko lepiej......

bardzo mi przykro ... biegaj szczęśliwie koteczko za TM [']
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt sie 05, 2011 12:29 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

po dyżurze:
kwarantanna, totalny sajgon.Wszystko porozwalane,ręczniki papierowe,leki w strzykawkach od burasi znalazły się w przedsionku,pod zlewozmywakiem kipisz,szafa otwarta z zawartością na zewnątrz. Zabezpieczyłam wejścia pod zlewozmywak, wszystkie leki schowałam do witrynki.Wyszorowałam suszarkę nad zlewozmywakiem.
Kotki ok.Po śniadaniu Cytryn spał przytulony do Smoły, a burasia od Mani do Longera. Jadzia z Wiesiem zabrali Biedronka,Klimka i Burasię do Almavetu.
zdrowa :
Nelka kicha i coś ma niewyraźny oddech.Trzeba ją obserwować.Kicha też druga Burasia.Założyłam jej kartę -trzeba czyścić uszy bo są równie brzydkie co u chorej Burasi. Dzisiaj wyczyściłam i zakropiłam Oridermyl.

Kurcze, może by nadać tyn naszym burasiom jakieś imiona ?

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pt sie 05, 2011 12:49 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dziś dyżur wieczorny zrobie bo niema chętnych
Jutro kotki Biedron i Burusia W. mają być w almawecie między 10:00 a 10:30.
Terenia jak nie dasz rady to daj znać to wysle "mojego osobistego transportera" :wink:
Faktura za czynsz odebrana z biura.
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt sie 05, 2011 13:01 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

MartynaP pisze:czy ktos mogłby zawiesc odemnie Zenka w srode rano do alwametu na kastracje :?:
ja niestety niedam rady-mam egzamin na prawko
odbiore go juz sama
bardzo prosze :!:

Czy moze mi ktos podac link do jakiegos naszego ogloszenia na allegro
chcialabym pokopiowac ogloszenia

przypome sie :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt sie 05, 2011 13:12 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt sie 05, 2011 13:45 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

ja jeszcze w sprawie Czandry - koteczka na pewno nie miała łatwego życia, byla raczej na ulicy, oddała ją karmicielka do schronu. U Mary znalazła spokój, miłość i pełny brzuszek. Była kochana i taka odeszła. Na pewno była szczęśliwa na swój koci sposób.

Filomen

Post » Pt sie 05, 2011 18:54 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:ja jeszcze w sprawie Czandry - koteczka na pewno nie miała łatwego życia, byla raczej na ulicy, oddała ją karmicielka do schronu. U Mary znalazła spokój, miłość i pełny brzuszek. Była kochana i taka odeszła. Na pewno była szczęśliwa na swój koci sposób.

Czandra jak wszystkie koty pod opieką K.Ch. znalazła ciepło ręki Opiekuna,jedzenie,opiekę wet. i miłość człowieka.
A dzięki temu co robimy nawet te, nie ufne jak co nie które nie adopcyjne, stają się że tak powiem "kuwetowymi" i pazurków nie wystawiają w zabawie.
Nie chcę tu wspominać bo się znowu :cry: ale każdego pamiętam.
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]