j3nny pisze:nagminnie te koty ostatnio się gubią
Nie gubią tylko zaginają
Moderator: Estraven
j3nny pisze:nagminnie te koty ostatnio się gubią
KubaTST pisze:Rano na kociarni wszystko było w porządku, za wyjątkiem Fretki, u której rana po usunięciu zmiany troszkę się ślimaczy (wysmarowałyśmy ją z Renatą jodyną).
Ps. Na kociarni zostawiłam w reklamówce z Lidla kilka ciuchów odzyskanych z mojej szafy - może się nadadzą na jakieś bazarki - leżą tam gdzie wszystkie torby z rzeczami bazarkowymi.
Zlloty pisze:Jednak nie dojadę dziś do kociarni - jeden z moich ogoniastych musi pilnie jechać do veta, jutro zapewne szycie pyszczka. A miało być tak pięknie...
KubaTST pisze:Rano na kociarni wszystko było w porządku, za wyjątkiem Fretki, u której rana po usunięciu zmiany troszkę się ślimaczy (wysmarowałyśmy ją z Renatą jodyną).
Ps. Na kociarni zostawiłam w reklamówce z Lidla kilka ciuchów odzyskanych z mojej szafy - może się nadadzą na jakieś bazarki - leżą tam gdzie wszystkie torby z rzeczami bazarkowymi.
vanja pisze:No i mam bure czworaczki. Na razie zaszyte za lozkiem, ale jak im tam miseczke z jedzeniem wsunelam to troszke zjadly. Trzech chlopcow i dziewczynka. SliczneTylko tak podobne do siebie, ze troche czasu mi zajmie zanim zaczne je rozrozniac, a i to dopiero jak zaczna wychodzic z katow. Syczace ale na razie zebami nie piora. Maja na imie Strong,Korek, Kufel i dziewczynka Metka.
miszelina pisze:Grafik dyżurów w kociarni w lipiec 2011:
poniedziałki rano –Kinga Warmijska
wieczór – Leone
wtorki rano –
05.07. – Milu
12.07 – Vanja + Kuba TST
19.07 – kasumi
26.07 – Wiktor
wieczór – Miszelina (do 19.07.)
środy rano - Vanja
wieczór – Kocuria
czwartki rano - Małgosia skrzypaczka
wieczór – Miszelina (do 21.07.)
piątki rano –
08.07. – Basia Cz.
15.07. – kasumi
22.07. – kasumi
29.07 – Małgosia skrzypaczka
piątki wieczór (do 15.07) – Milu
soboty rano (do 16.07) - Milu
soboty wieczór – Miszelina
niedziele rano – Kinga Warmijska/ Miszelina
niedziele wieczór - Kocuria
niedziele lipiec:
03., 17.07 – Miszelina
10., 24., 31.07 – Kinga Warmijska
Zastępstwa potrzebne w lipcu:
09 lipca wieczór (sobota)- jej siostra
22 lipca wieczór (piątek) – Basia Cz.
23 lipca rano (sobota) – kasumi
23 lipca wieczór (sobota) - Vanja
26 lipca wieczór (wtorek) – jej siostra/ Monika W. (cat-rom)
28 lipca wieczór (czwartek) – jej siostra
29 lipca wieczór (piątek) - Kocuria
30 lipca rano (sobota) - Vanja
30 lipca wieczór (sobota) - Vanja
2 sierpnia wieczór (wtorek) – jej siostra/ Monika W. (cat-room)
4 sierpnia wieczór (czwartek) – jej siostra
5 sierpnia wieczór (piątek) - Kocuria
6 sierpnia rano (sobota) – Vanja
Dzięki, Kocuria![]()
Czy mogę Cię prosić o koordynację grafiku sierpniowego?
Wstawię go 20 lipca w wersji mnie znanej z prośbą o uzupełnienie.

panikota pisze:Przelałam 70,50 zł na konto AFN z mojego bazarkuviewtopic.php?f=20&t=129038&start=0 zgodnie z rozliczeniem na stronie 5.
Tweety, będę wdzięczna za potwierdzenie jak pieniądze dotrą, tutaj albo w wątku bazarkowym, coby kupujący widzieli, że nie przepiłam ich kasy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości