justyna8585 pisze:Błagam o tymczas dla czarnej kotki
Wychodząc dzisiaj z pracy widziałam jak tacy faceci (patologia) próbowali złapać kota, zainteresowałam się...dzieciaki powiedziały mi, że oni wyłapują psy,koty i jedzą je.Jednego faceta kojarzę,non stop chleje i nie ma kasy,kiedyś pracownik socjalny mówił mi, że na Barbarze(to tam właśnie) ludzie jedzą zwierzaki,bo nie mają co jeść.Kotka uciekła, ale w tym momencie nogi ugięły się pode mną, jak podeszła czarna koteczka, w połowie łysa ze strupamiwyglądała strasznie i wciąż się drapała
to wyglądało jakby alergia na pchły.Dzieciaki powiedziały,że ma na imię Zuza, ludzie wyjechali do Anglii parę mies. temu i wyrzucili ją
Twierdzą, że jest oswojona,mnie wystraszyła się, nie miałam nawet transportera,a durni faceci grozili mi, darli się.Tak się składa , że nie jestem tam mile widziana z powodu ujawnienia przemocy w domu,a tam ludzie się trzymają razem.Za nią przyszła inna kotka-cała łysa w strupach,ale ona jest na pewno dzika
Ja już nawet nie mówie o tej dzikiej,ale tamta podobno normalnie mieszkała w domu, gdzie były dzieci
Szukałam kotki dzisiaj i przywlokłam pod kurtką koteczkę małą

Leczyłam ją na kk,a dzisiaj byłam świadkiem, jak psy o mało jej nie rozszarpały.Odgoniłam je i poszłam,ale mała szła za mną aż do głównej ulicy

Maciek nie jest szczepiony

Blagam o tymczas, z 3 tyg. przyjeżdża moja siostra z rodzina na wesele bratanicy.Jesteśmy na ścieżce wojennej z powodu zwierzaków:(
Ania wczoraj przywlokła koteczke z wydłubanym oczkiem