Bardzo mi się podobała ta mądra sunia, która się oszczeniła.
Zaprowadziła ludzi z vivy do swoich dzieci.
Mam nadzieję jednak że szczeniaki nie zostały uśpione

Tu jest więcej informacji http://korabiewice.pl/
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:nie rozumiem, przecież nikt ich nie winiłby za zastany tam stan zwierząt
andorka pisze:Wypowiedź Tomasza Matkowskiego http://pl-pl.facebook.com/people/Tomasz ... 1052323108 temat kociarni w Uwadze, na wyjątkowo lotnym poziomi, myślę że będzie wstydził sie już na tym forum pokazać
Mała1 pisze:te koty tam właśnie pewnie umierają, w ciemności i smrodzie
![]()
a pod płotem ludzie chcący pomóc,koszmar
nie rozumiem, przecież nikt ich nie winiłby za zastany tam stan zwierząt
Zofia&Sasza pisze:Mała1 pisze:te koty tam właśnie pewnie umierają, w ciemności i smrodzie
![]()
a pod płotem ludzie chcący pomóc,koszmar
nie rozumiem, przecież nikt ich nie winiłby za zastany tam stan zwierząt
Co do kotów, to ich "opiekunka", osławiona p. Basia ma postawione zarzuty prokuratorskie.
mb pisze:Mała1 pisze:nie rozumiem, przecież nikt ich nie winiłby za zastany tam stan zwierząt :|
Może też już mają coś na sumieniu: ta dziwna zbiórka pieniędzy, ta sprzedaż do Niemiec, ta niezniszczalna Szwarc :evil:
Elżbieta pisze:mb pisze:Mała1 pisze:nie rozumiem, przecież nikt ich nie winiłby za zastany tam stan zwierząt
Może też już mają coś na sumieniu: ta dziwna zbiórka pieniędzy, ta sprzedaż do Niemiec, ta niezniszczalna Szwarc
-------------------------
O kim mowa?Co za sprzedaż i czego do Niemiec?
Waldek
katebush pisze:Czy Ci wszyscy urzędnicy, policja, TOZ, PROKURATURA są ślepi, głupi, a może mają z "przymknięcia oczu" wymierne korzyści majątkowe?:!:![]()
![]()
Przecież to powinno być ścigane z urzędu. Tyle wiarygodnych dowodów na znęcanie się nad zwierzętami, więc nie potrafię zrozumieć dlaczego ta sytuacja nadal trwa, dlaczego? Może to ja jestem głupia? No jak to możliwe?!
Co można zrobić? Może jakieś petycje, listy do ministra, prokuratury? Przecież nie można tego tak zostawić! Jest nas dużo, a w ilości siła, może warto zrobić jakąś akcje w necie i pozapychać skrzynki instytucji odpowiedzialnych za opiekę nad zwierzętami. Może jakiś dobry prawnik by pomógł?
Mała1 pisze:ja wiem
ale mnie chodzi o nowych opiekunów, zarządzających itd
przecież schronisko zostało przejęte przez fundację REO
nie śledziłam dokładnie sprawy
,,stare,, jest powiązane jakoś z ,,nowym,,?
edit
ide poczytać
mb pisze:
Ta stara wiedźma ze szlugiem w pysku jest tam nadal.
OlaLola pisze:mb pisze:
Ta stara wiedźma ze szlugiem w pysku jest tam nadal.
dokładnie, co ten babsztyl tam robił?? Ona powinna mieć zakaz wstępu do tego miejsca. Absolutny....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], sherab i 319 gości