cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 21:21 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

MIKUŚ pisze:Paweł czekamy na imię dla Pannicy :wink:
Będziesz Ojcem Chrzestnym 8)

Wygląda prawie jak Ryś więc może Rysia ? 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw kwi 14, 2011 21:26 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Będzie więc RYSIA :P
MIKUŚ

Post » Czw kwi 14, 2011 22:14 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

MIKUŚ pisze:Będzie więc RYSIA :P

slicznie :1luvu: i pasuje do niej :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 15, 2011 6:53 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Dzień pod znakiem sterylek :)
Na ciach-u jadą 4 kocice :)
2 na pewno ciężarne - reszta się okaże w praniu :wink:

Trzymajcie kciuki - bo normalnie na wariackich papierach - jedziemy z Martyss (muszę się wyrwać z pracy - oby mnie szefowa puściła :twisted: ).

A i Marta nie powiedziała, a Ja też zapomniałam.

W środę wyjęłyśmy zawartość mojego wiaderka w robocie 8)
Myślę że jest się czym pochwalic:
-20 l zapachowego benka
- 16 puszek
- 1,5 kg suchego jedzonka
Kocham to wiaderko :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pt kwi 15, 2011 6:55 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

A w wiaderku jest już kolejne 10l żwiru i parę puszek :1luvu: Marta wkrótce znowu trza opróżnić :1luvu:

A dziś do domu jedzie Borsuczek. Jedzie do Wojkowic.
EMIŚ DZIĘKUJĘ :1luvu: Emila podesłała mi p. Paulinę, która zaopiekuje się szkrabem :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pt kwi 15, 2011 8:41 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

MIKUŚ pisze:A w wiaderku jest już kolejne 10l żwiru i parę puszek :1luvu: Marta wkrótce znowu trza opróżnić :1luvu:

A dziś do domu jedzie Borsuczek. Jedzie do Wojkowic.
EMIŚ DZIĘKUJĘ :1luvu: Emila podesłała mi p. Paulinę, która zaopiekuje się szkrabem :1luvu:

Super :ok: Prosiłam Emilę żeby podsyłala Ci domki bo maluchy od karmicielki już znalazły domki a allegro dalej leci :wink:

Hidi podeslij caldiene opis Sali czy Sisi.

Dziewczyny czy ktoś może mi pomóc z tymi szafkami.Tzn pomóc w przenoszeniu ?Odbiór o godz 9 .Zejdzie jakaś godzinka.Prosze o pw

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt kwi 15, 2011 11:54 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Obrazek

Kociara82

Post » Sob kwi 16, 2011 8:08 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

No Ja pomogę - trochę siły mam - więc się chyba przydam :mrgreen: Dobra lecę na kociarnię, bo dziewczyny już pojechały po szafki :)
Dziś mam strasznie zakręcony dzień. Pomogę pownosić ciężary - potem do roboty lecę - a następnie na łapankę :roll: Jak nie oszaleję dziś to będzie cudownie :wink:
MIKUŚ

Post » Sob kwi 16, 2011 8:11 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Wczoraj kolejna akcja była - wysterylizowaliśmy 4 kocice. 8)

Olu - u Ciebie będziemy po Świętach. Obiecałam że ciachniemy to ciachniemy. Ustal proszę tylko możliwość transportu z Arnold2. Myślę że np. w okresie 26-30 kwietnia wyłapiemy towarzystwo u Ciebie - ciachniemy i wrócą na wolność :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob kwi 16, 2011 14:01 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Ehhh..........dziewczyny dzielnie wniosły szafki. Ja właśnie z pracy wróciłam. Zaraz się zbieram na łapankę kocic :twisted: Potem obrobię kociarnię. Szafki już poustawiałam częściowo. Już je rozplanowałam.

Dzięki dziewczyny za przytarganie ich na kociarnię. Dziękuję też Kasi za ocalenie szafek dla Naszej Kociej Przystani:)

Dowiem się później o tą szafkę 80 cm. Bardzo by się Nam przydała - wtedy wszystkie plany będą aktualne jeśli chodzi o ustawienie.
MIKUŚ

Post » Sob kwi 16, 2011 20:36 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

ok, zobaczy sie jak mi grafik ustala. Poza tym przypomnialo mi sie, ze ten budynek to w pewnym sensie prywatny jest. Pamietam, ze wlasciciel nie zgodzil sie kiedys na wyciecie czy chocbz obciecie nieco drzew, ktore niestety zaslaniaja mi dostep do slonca. Mam nadzieje, ze nie bedzie problemow robil tym razem z wylapaniem kotow i ciachnieciem ich...
Jesli o terminy poswiateczne chodzi, odpada u mnie 29 tj piatek. Co do reszty dni to sie jutro odezwe.

Kociara82

Post » Sob kwi 16, 2011 21:54 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Zadanie wykonane .Szafki z Martyną i jej body gardem (czyli mamą 8) )dostarczone.Najbardziej pracowita w przenoszeniu szafek była mama 8O Dziękujemy :1luvu:

W tym tygodniu szafki zainstalujemy i to chyba finish grubszego umeblowania.Alleluja chwalmy pana :)

Na kociarni dziś widziałam śliczny drapak to chyba Karolina dostarczyła .Dziś Przylepa okupował drapak i był przeszczęsliwy :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob kwi 16, 2011 22:51 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Ja, ale drapak jest od mojej koleżanko Gosi. Ostatnio okupował go Franek, ale z tego co widziałam Przylepa już sobie nie daje tak w kaszę dmuchać :) Jutro idę rano na dyżur, zobaczę co tam narobione zostało :D Jakieś przykazania do wykonania jutro?
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Nie kwi 17, 2011 8:42 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

A ja mam dość po wczorajszej łapance. Pierwszy raz na moich oczach zabiło kociaka. Sku****** taką małą uliczką jechał, a z prędkością jak po autostradzie :cry: Nie mogę tego przeboleć. To był kocurek którego złapaliśmy tylko na kastrację, wsadzając go do auta, były otwarte drzwi, poprawialiśmy transportery by w drodze do weta nic się nie wydarzyło , w końcu totalnie dzikie koty. No i w tym momencie kocurek rozwalił transporter i wyskoczył prosto pod koła auta..........

Kotka którą złapaliśmy była ciężarna. Są tam jeszcze 2 kocice ciężarne.......

Śpij Skarpeciaku [*] Gdybym wiedziała że tak to się skończy nie łapałabym Ciebie :cry:
MIKUŚ

Post » Nie kwi 17, 2011 9:32 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Przykro mi :(
Skąd miałaś wiedzieć? Nie możesz się obwiniać za szybką jazdę "najlepszych kierowców" po uliczkach, a i nie wszystko da się przewidzieć jak się stanie, co się stanie, kiedy się stanie... Chociaż wiem, że to żadne pocieszenie...

Skarpeciaku, brykaj wesoło i bez strachu za TM [']
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]