Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:MartynaP pisze:a na miau byl plakat taki co w lecznicach bywa niektorych-on moim zdaniem jest ok.
ludzie to wzrokowcy mysle ze wola popatrzec na zdjecia i czytac jak jest malo napisane
jak wywalimy tekst na cala strone to nie kazdy poczyta bo mu sie zwyczajnie nie bedzie chcialao
mozna by ten plakat i oczywiscie napisac kilka zdan ale uwazam ze nie za duzo jest szansa ze ktos biegnacy do pracy spojzy i te kilka zan przeczyta a dłuzszego tekstu nie
moje zdanie skromne
Martynko ale musimy napisać ze bedziemy lapac koty i dlaczego i kim jestesmy - jak damy same obrazki to nie wystarczy - dlatego jest bardzo wazne zeby napisac krótko zwieźle i zrozumiale dla starszych ludzi
moze byc komplet - plakat z tymi kotami a drugi treść o co chodzi
MartynaP pisze:niewiem czy ta spoldzielna zgadza sie zeby w klatkach schodowych to poprzyklejac-moze glupie pytanie ale niewiem jak tam jest.
u mnie kazdy klei co che i gdzie chce ale wiem ze gdzie niegdzie nic nie wolno
a mysle ze starsza pani predzej poczyta cos co jest na klatce niz to co na słupie zwlaszcza jak teraz pełno plakatow wyborczych to wszystko co "nasze" zginie
trzeba zrobic zeby ludzie zauwazyli i przeczytali bo takto praca na marne
pozniej powiedza "ja zadnej takiej informacji nie widzialem "
Alienor pisze:Zwłaszcza po tym jak poprzedni zarząd poszedł precz a jeszcze wcześniejszy poleciał za łapownictwo (podobno). Teraz ten nowy stara się jak może - wydają też mini-gazetkę pisząc o tym co najważniejsze zrobiono od ostatniej i co planują robić w najbliższym czasie
Dorota Wojciechowska pisze:Alienor pisze:Zwłaszcza po tym jak poprzedni zarząd poszedł precz a jeszcze wcześniejszy poleciał za łapownictwo (podobno). Teraz ten nowy stara się jak może - wydają też mini-gazetkę pisząc o tym co najważniejsze zrobiono od ostatniej i co planują robić w najbliższym czasie
No to może artykuł o KC w tej gazetce zajawkowy że dlaczego sterylizujemy i zdjęcie kici w gipsie to szybko przyciągnie wzrok
MartynaP pisze:to chyba fajna ta spółdzielnia
Filomen pisze:MartynaP pisze:niewiem czy ta spoldzielna zgadza sie zeby w klatkach schodowych to poprzyklejac-moze glupie pytanie ale niewiem jak tam jest.
u mnie kazdy klei co che i gdzie chce ale wiem ze gdzie niegdzie nic nie wolno
a mysle ze starsza pani predzej poczyta cos co jest na klatce niz to co na słupie zwlaszcza jak teraz pełno plakatow wyborczych to wszystko co "nasze" zginie
trzeba zrobic zeby ludzie zauwazyli i przeczytali bo takto praca na marne
pozniej powiedza "ja zadnej takiej informacji nie widzialem "
społdzielnia obiecała sama porozwieszać to w gablotach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Miaukowski i 35 gości