K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 14:55 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

A swoją drogą czy ktoś w ogóle ma jakiegoś linka do tego obrazka, o którym napisała MartynaP?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lis 24, 2010 14:56 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

proszę ;) fotka powiększalna
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro lis 24, 2010 15:01 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Filomen pisze:
MartynaP pisze:a na miau byl plakat taki co w lecznicach bywa niektorych-on moim zdaniem jest ok.
ludzie to wzrokowcy mysle ze wola popatrzec na zdjecia i czytac jak jest malo napisane
jak wywalimy tekst na cala strone to nie kazdy poczyta bo mu sie zwyczajnie nie bedzie chcialao
mozna by ten plakat i oczywiscie napisac kilka zdan ale uwazam ze nie za duzo jest szansa ze ktos biegnacy do pracy spojzy i te kilka zan przeczyta a dłuzszego tekstu nie

moje zdanie skromne :oops:

Martynko ale musimy napisać ze bedziemy lapac koty i dlaczego i kim jestesmy - jak damy same obrazki to nie wystarczy - dlatego jest bardzo wazne zeby napisac krótko zwieźle i zrozumiale dla starszych ludzi
moze byc komplet - plakat z tymi kotami a drugi treść o co chodzi

aha kurde to ciezka sprawa chyba bedzie :?
moze lepiej porozwieszac i tez porozdawac troche takich ulotek
niewiem czy ta spoldzielna zgadza sie zeby w klatkach schodowych to poprzyklejac-moze glupie pytanie ale niewiem jak tam jest.
u mnie kazdy klei co che i gdzie chce ale wiem ze gdzie niegdzie nic nie wolno
a mysle ze starsza pani predzej poczyta cos co jest na klatce niz to co na słupie zwlaszcza jak teraz pełno plakatow wyborczych to wszystko co "nasze" zginie

trzeba zrobic zeby ludzie zauwazyli i przeczytali bo takto praca na marne
pozniej powiedza "ja zadnej takiej informacji nie widzialem "
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro lis 24, 2010 15:10 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Można wykorzystać pomysl tych plakatów i zrobić ulotkę w ktorej byłby element wspólny obrazkowy żeby się kojarzyło i w ulotce wyjaśnic kto i co i po co.
A ulotki rozniesie społdzielnia do skrzynek przez dozorców, lub załączy do pisma z podwyżkami :mrgreen: - a podwyżki to zawsze wszyscy studiują dokładnie :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lis 24, 2010 15:20 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

MartynaP pisze:niewiem czy ta spoldzielna zgadza sie zeby w klatkach schodowych to poprzyklejac-moze glupie pytanie ale niewiem jak tam jest.
a mysle ze starsza pani predzej poczyta cos co jest na klatce niz to co na słupie zwlaszcza jak teraz pełno plakatow wyborczych to wszystko co "nasze" zginie

społdzielnia obiecała sama porozwieszać to w gablotach

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro lis 24, 2010 15:24 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Są w każdej klatce na wejściu i wszyscy je czytają, żeby problemów nie mieć, że o braku wody się dowiemy jak już nie ma w kranie :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lis 24, 2010 15:28 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

to chyba fajna ta spółdzielnia :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro lis 24, 2010 15:31 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Zwłaszcza po tym jak poprzedni zarząd poszedł precz a jeszcze wcześniejszy poleciał za łapownictwo (podobno). Teraz ten nowy stara się jak może - wydają też mini-gazetkę pisząc o tym co najważniejsze zrobiono od ostatniej i co planują robić w najbliższym czasie 8O
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro lis 24, 2010 15:44 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Alienor pisze:Zwłaszcza po tym jak poprzedni zarząd poszedł precz a jeszcze wcześniejszy poleciał za łapownictwo (podobno). Teraz ten nowy stara się jak może - wydają też mini-gazetkę pisząc o tym co najważniejsze zrobiono od ostatniej i co planują robić w najbliższym czasie 8O

No to może artykuł o KC w tej gazetce zajawkowy że dlaczego sterylizujemy i zdjęcie kici w gipsie to szybko przyciągnie wzrok :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lis 24, 2010 15:57 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Problemem, choć drobnym, może być fakt, że tu sporo ludzi koty luzem puszcza
Sama też tak robiłam, ale krótko i bardzo się tego wstydzę :oops:

Alienor

Post » Śro lis 24, 2010 16:10 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Dorota Wojciechowska pisze:
Alienor pisze:Zwłaszcza po tym jak poprzedni zarząd poszedł precz a jeszcze wcześniejszy poleciał za łapownictwo (podobno). Teraz ten nowy stara się jak może - wydają też mini-gazetkę pisząc o tym co najważniejsze zrobiono od ostatniej i co planują robić w najbliższym czasie 8O

No to może artykuł o KC w tej gazetce zajawkowy że dlaczego sterylizujemy i zdjęcie kici w gipsie to szybko przyciągnie wzrok :mrgreen:

tak, to tez jest super pomysł :)
tylko poproszę o "wsad" do artykułu

Filomen

Post » Śro lis 24, 2010 16:11 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

MartynaP pisze:to chyba fajna ta spółdzielnia :mrgreen:

powiem tak - mozna się dogadać :) zobaczymy jak dalej sie to potoczy

Filomen

Post » Śro lis 24, 2010 17:35 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Filomen pisze:
MartynaP pisze:niewiem czy ta spoldzielna zgadza sie zeby w klatkach schodowych to poprzyklejac-moze glupie pytanie ale niewiem jak tam jest.

społdzielnia obiecała sama porozwieszać to w gablotach

no i jak sami obiecali to niech rozwieszą, bo ja jak porozwieszałam wasze ulotki to mi spółdzielnia je zdjęła z tych gablot bo są ich i nikt obcy się nie może na nich ogłaszać
ten obrazek wklejony parę postów wcześniej jak dla mnie jest bardzo czytelny
może tylko dodać nr kontaktowy i jakies info, że to się robi przy współpracy ze spółdzielnią
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lis 24, 2010 19:47 Re: K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Jutro na sterylki jadą dwie koteczki schroniskowa Czitka która już ma DS i Hanka od Mary, Mara chyba już kicię dozwiozłaś do Kociej Chatki :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lis 24, 2010 19:57 Re: KOCIA CHATKA-kotka z połamanymi łapkami 500zł długu str 86

No i jak zwykle będę upierdliwa :mrgreen: brak dyżurów szczególnie rannych :(
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 29.11.-05.12.2010
29.11. pon. rano brak wie. MaraS.
30.11. wt. rano brak wie. Beatka
01.12. śr. Asia i Bogusia wie.Alienor
02.12. czw. rano brak wie. MaraS.
03.12. piat. rano brak rano wie. Teresa
04.12. sob. rano Martyna wie. brak
05.12.niedz. rano Dorotka wie. MartynaP.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]