No ja pierdziu, doczytalam do konca!!! Alescie szarpniete, siostry kocham Was za to
O schronisku w Kielcach slyszalam juz jakis czas temu i mam nadzieje ze to sie wreszcie skonczy bo to hanba zeby ludzie za publiczne (a wiec i moje) pieniadze w taki sposob traktowali zwierzeta.
Ja tez skubie skorki obgryzam paznokcie i TZ mnei ciagle opinkala ale co mi tam. Stres to stres.
Wlasnie a propos stresu: dzis poszlam przeswietlic paszcze. Malo tych zebow zostalo ale zawsze to cos - i pan doktor moj ulubiony chirurg wybadal ze mam dwa zeby niedoleczone. Wiec zgody od dentysty nie mam. Jutro musze przesunac termin konsultacji z lekarzem ocznym na za tydzien, dodzwonic sie do mojej paszczowej lekarki na spotkania w trybie pilnym na po weekendzie, oraz jechac do lekarza i po skierowanie na badania.
W piatek ide do pracy (bo poki co na L4 jestem chora ale przez was zapomnialam o tym kompletnie

), po pracy na zajecia. W weekend mam szkole, w poniedzialek mam lekarza popoludniu, we wtorek chyba nic nie mam... wiec bede mogla sobie dentyste upchac na kolejne dni, po czym w czwartek rano musze dostukac sie do laryngologa i w piatek jechac do katowic na konsultacje.
Mam nadzieje ze mnie nie zostawia na oddziale bo w poniedzialek 25 mam bardzo wazna sprawe do zalatwienia i nie ma bata, musze byc w Krakowie. Vil Ty wiesz o jaka sprawe chodzi

A 19.10 mam jeszcze rozprawe apelacyjna w sprawie *** nego komina. Sasiadka uznala ze 2tys grzywny na rzecz hospicjum to za duzo bo ona stara chora i platy czolowe mozgu jej zanikaja (przysiegam, tak jest napisane w pismie.....

) - rewelacja. Wypadaloby sie stawic na rozprawe i wypowiedziec swoje zdanie w tej kwestii.
Ale za to w przyszlym roku postanowilam ze biore urlop i jade gdzies gdzie jest duzo slonca. Odpoczywam, ktos mi podaje do stolu, ktos za mnie gotuje i sprzata a ja tylko odpoczywam. Rzeklam! Howgh.
Majencja, ja tam sie moge poddac Twoim magicznym dloniom bez oporu

A ten tego mezczyzn tez tak rozpalasz...? Oczywiscie medycznie

Doszlam ostatnio do wniosku ze moja awersja do dzieci zniknela. Pewnie resztki toksyn po studiach pedagogicznych ze mnie w koncu ulecialy
ok uciekam siostrunie kochane dobrej nocy! Vil nie daj sie.