PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 13, 2010 19:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

pomponmama pisze:
mamaja4 pisze:Gratulacje!Miałam Piranię naszą zareklamować,ale TŻ zagroził rozwodem.

Wiesz oni mieli co do kota niewielkie wymagania, ale jednym z zasadniczych kryteriów jest wiek. Chcieli dorosłego też o piranii myslałam, ale z racji wieku odpadła w przedbiegach

A to się pochwale,że wyskrobek ten,co miał 12 czerwca 300gr teraz waży 1,7 kilosa i wymienia uzębienie!
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Śro paź 13, 2010 19:52 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

mamaja4 pisze:A to się pochwale,że wyskrobek ten,co miał 12 czerwca 300gr teraz waży 1,7 kilosa i wymienia uzębienie!
Obrazek

Co za paszcza... 8O To już kawał kota jest! :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro paź 13, 2010 19:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

4 miesiace jest u nas,teoretycznie ma 5.BESTIA! :ryk:

I pewnie wkrótce rujka się pojawi,łomatko :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro paź 13, 2010 19:57 przez mamaja4, łącznie edytowano 1 raz

mamaja4

Post » Śro paź 13, 2010 19:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

mamaja4 pisze:
pomponmama pisze:
mamaja4 pisze:Gratulacje!Miałam Piranię naszą zareklamować,ale TŻ zagroził rozwodem.

Wiesz oni mieli co do kota niewielkie wymagania, ale jednym z zasadniczych kryteriów jest wiek. Chcieli dorosłego też o piranii myslałam, ale z racji wieku odpadła w przedbiegach

A to się pochwale,że wyskrobek ten,co miał 12 czerwca 300gr teraz waży 1,7 kilosa i wymienia uzębienie!
Obrazek

Jaki scerbol :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro paź 13, 2010 20:07 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Pse-Ślicne młode zębiska :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro paź 13, 2010 20:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Siostro mamajo! Scerbol jest superowy! Ale siostra ma widzę jakieś zapalenie na palcu! Cóż to ma znaczyć??? Proszę o siebie natychmiast zadbać, bo mietło zdzielę :twisted:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro paź 13, 2010 20:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

babajaga pisze:Siostro mamajo! Scerbol jest superowy! Ale siostra ma widzę jakieś zapalenie na palcu! Cóż to ma znaczyć??? Proszę o siebie natychmiast zadbać, bo mietło zdzielę :twisted:

Żadne zapalenie,tylko nerwowy odruch skubania skórek. :mrgreen: ,sorry,ale wnerw mi się tak objawia,i nie potrafie nad tym zapanować.Poza tym wszyscy zdrowi :oops:

mamaja4

Post » Śro paź 13, 2010 20:31 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Pestki z dyni se kup, skubania będziesz miała po dziurki w nosie :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro paź 13, 2010 20:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

mamaja4 pisze: Żadne zapalenie,tylko nerwowy odruch skubania skórek. :mrgreen: ,sorry,ale wnerw mi się tak objawia,i nie potrafie nad tym zapanować.Poza tym wszyscy zdrowi :oops:

Mam tak samo i to bez nerw :mrgreen: Co jakiś czas robią mi się takie suche i po prostu MUSZĘ je obskubać :roll: :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro paź 13, 2010 20:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

mamaja4 pisze:
pomponmama pisze:

Obrazek

Mammamija jaki ślicny scerbol....A gdzie reszta kota???

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro paź 13, 2010 20:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Omatko, wszędzie takie malce - podziwiam :roll: Mnie się kolana trzęsą jak sobie pomyślę jakie to delikatne jest :roll: Nie umiałabym się zajmować takimi maluchami :oops: Tym szczerzej podziwiam siostry :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro paź 13, 2010 20:53 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Obrazek
Pirania w SPA :wink:

mamaja4

Post » Śro paź 13, 2010 21:05 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

mamaja4 pisze:Obrazek
Pirania w SPA :wink:

Śliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu: - ale jaka malutka! 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro paź 13, 2010 21:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jakbys nie miała wyjścia to bys dała radę :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro paź 13, 2010 21:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

No ja pierdziu, doczytalam do konca!!! Alescie szarpniete, siostry kocham Was za to :1luvu:

O schronisku w Kielcach slyszalam juz jakis czas temu i mam nadzieje ze to sie wreszcie skonczy bo to hanba zeby ludzie za publiczne (a wiec i moje) pieniadze w taki sposob traktowali zwierzeta.

Ja tez skubie skorki obgryzam paznokcie i TZ mnei ciagle opinkala ale co mi tam. Stres to stres.

Wlasnie a propos stresu: dzis poszlam przeswietlic paszcze. Malo tych zebow zostalo ale zawsze to cos - i pan doktor moj ulubiony chirurg wybadal ze mam dwa zeby niedoleczone. Wiec zgody od dentysty nie mam. Jutro musze przesunac termin konsultacji z lekarzem ocznym na za tydzien, dodzwonic sie do mojej paszczowej lekarki na spotkania w trybie pilnym na po weekendzie, oraz jechac do lekarza i po skierowanie na badania.
W piatek ide do pracy (bo poki co na L4 jestem chora ale przez was zapomnialam o tym kompletnie :)), po pracy na zajecia. W weekend mam szkole, w poniedzialek mam lekarza popoludniu, we wtorek chyba nic nie mam... wiec bede mogla sobie dentyste upchac na kolejne dni, po czym w czwartek rano musze dostukac sie do laryngologa i w piatek jechac do katowic na konsultacje.
Mam nadzieje ze mnie nie zostawia na oddziale bo w poniedzialek 25 mam bardzo wazna sprawe do zalatwienia i nie ma bata, musze byc w Krakowie. Vil Ty wiesz o jaka sprawe chodzi ;)
A 19.10 mam jeszcze rozprawe apelacyjna w sprawie *** nego komina. Sasiadka uznala ze 2tys grzywny na rzecz hospicjum to za duzo bo ona stara chora i platy czolowe mozgu jej zanikaja (przysiegam, tak jest napisane w pismie..... 8O ) - rewelacja. Wypadaloby sie stawic na rozprawe i wypowiedziec swoje zdanie w tej kwestii.
Ale za to w przyszlym roku postanowilam ze biore urlop i jade gdzies gdzie jest duzo slonca. Odpoczywam, ktos mi podaje do stolu, ktos za mnie gotuje i sprzata a ja tylko odpoczywam. Rzeklam! Howgh.

Majencja, ja tam sie moge poddac Twoim magicznym dloniom bez oporu :D A ten tego mezczyzn tez tak rozpalasz...? Oczywiscie medycznie 8) Doszlam ostatnio do wniosku ze moja awersja do dzieci zniknela. Pewnie resztki toksyn po studiach pedagogicznych ze mnie w koncu ulecialy :ok:

ok uciekam siostrunie kochane dobrej nocy! Vil nie daj sie.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

[poprzednia][następna]