Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:Czy tylko ja nie widzę żadnego prawdziwego kota?Co to za kocia impreza bez kotów?
MartynaP pisze:jak po imprezce??
co zostalo ustalone
bubor pisze:Zatem uzupełniamy fotorelację z Kociej imprezy o prawdziwe koty i nie tylko![]()
![]()
Generalnie było bardzo bardzo fajnie...................
u mnie zdjęcia otwierały się zaraz po zamieszczeniu posta teraz pokazuje się "fotosik"
u mnie zaraz po zamieszczeniu posta j.w zdjęcia otwierały się automatycznie bez problemu - a teraz nie chcąpokazuje się fotosik
.....i gdyby nie chmary komarów które zawitały o zmroku oraz szybko kończące sie wszelkie " rozweselacze " posiedzenie spokojnie mogłoby trwać do samego rana![]()
![]()
Dzięki za przesympatyczne spotkanie w tak zacnym gronie![]()
gosiakot pisze:MartynaP pisze:jak po imprezce??
co zostalo ustalone
Witaj Maryno
Impreza była niezwykle udana. Założycieli ogółem zadeklarowało się 22osoby, a ustalono następujące rzeczy:
podjęto uchwały o powołaniu stowarzyszenia ochrony zwierząt "nadzieja na dom " w sosnowcu, o przyjęciu statutu tego stowarzyszenie przez założycieli, o powołaniu komitetu założycielskiego i o upoważnieniu tego komitetu do przeprowadzenia rejestracji w KRS oraz wybrano zarząd, komisję rewizyjną i ustalono wysokość składki.
Do komitetu założycielskiego weszłam : ja , Mikuś oraz Ela- Wasz wet . zadanie moje - wypełnić formularze do KRS , reszty osób w komitecie- podpisać je w imieniu założycieli. Ustalono że zarząd będzie liczył 3 osoby . Wybrano w skład zarządu: Ewę -autorkę petycji w spr. wolontariatu w Sosnowcu - będzie prezesem zarządu, Martę mar_tikę wybrano na wiecperezesa, Teresę wybrano skarbnikiem -wszystkie osoby wyraziły zgodę na objęcie tych funkcji . Wybrano też radę nadzorczą , którą tworzą Wiesio (Kropeczka13) oraz Dorota Wojciechowska - także się zgodzili. Ustalono , że składka od każdego członka będzie wynosić 120 złotych rocznie, jednak można ją płacić w miesięcznych ratach po 10 zł .to chyba wszystko z najważniejszych ustaleń formalnych.
Filomen pisze:witam, dziekuję za zaufanie wszystkimbędę dokładac wszelkich sił żeby prezesować dobrze i skutecznie
pozdrawiamy wszystkich a szczególnie Heniuś ciocię Basię
zdjęcia mi się nie otwierają
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Tundra i 240 gości