Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 27, 2010 16:01 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Czy tylko ja nie widzę żadnego prawdziwego kota? :twisted: Co to za kocia impreza bez kotów? ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie cze 27, 2010 16:11 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Axa76 pisze:Czy tylko ja nie widzę żadnego prawdziwego kota? :twisted: Co to za kocia impreza bez kotów? ;)

No cóz czasami koty (te prawdziwe) uciekają jak "Kocice" zaczynają rządzić :ryk:
Ale zdjęcia prawdziwych kotów myślę że wkleji Bubor- bo z namiętnością polował na kocie piękności :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie cze 27, 2010 16:15 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

MartynaP pisze:jak po imprezce??
co zostalo ustalone ;)

Witaj Maryno
Impreza była niezwykle udana. Założycieli ogółem zadeklarowało się 22osoby :1luvu: , a ustalono następujące rzeczy:
podjęto uchwały o powołaniu stowarzyszenia ochrony zwierząt "nadzieja na dom " w sosnowcu, o przyjęciu statutu tego stowarzyszenie przez założycieli, o powołaniu komitetu założycielskiego i o upoważnieniu tego komitetu do przeprowadzenia rejestracji w KRS oraz wybrano zarząd, komisję rewizyjną i ustalono wysokość składki.
Do komitetu założycielskiego weszłam : ja , Mikuś oraz Ela- Wasz wet . zadanie moje - wypełnić formularze do KRS , reszty osób w komitecie- podpisać je w imieniu założycieli. Ustalono że zarząd będzie liczył 3 osoby . Wybrano w skład zarządu: Ewę -autorkę petycji w spr. wolontariatu w Sosnowcu - będzie prezesem zarządu, Martę mar_tikę wybrano na wiecperezesa, Teresę wybrano skarbnikiem -wszystkie osoby wyraziły zgodę na objęcie tych funkcji . Wybrano też radę nadzorczą , którą tworzą Wiesio (Kropeczka13) oraz Dorota Wojciechowska - także się zgodzili. Ustalono , że składka od każdego członka będzie wynosić 120 złotych rocznie, jednak można ją płacić w miesięcznych ratach po 10 zł .to chyba wszystko z najważniejszych ustaleń formalnych.
W części nieformalnej były - pyszne grillowane mięska ,kiełbaski, kaszanki, pełno sałatek vege i fusion,ziemniaczki (mniam) różnokolorowe wina z różnych krain, piwo, a jako punkt kulminacyjny - prześliczne i smaczne ciasto w kształcie leżącego kotka które upiekła Iweta wpędzając mnie w czarną rozpacz zazdrości ( gdyż ja nie mam KOMPLETNIE talentów kulinarnych).
Odbyła się także zbiórka do pudełeczka w kotki pieniążków na leczenie Tani- mam nadzieję że przyniosła sympatyczny efekt ? pewnie się wkrótce dowiemy. Nie wiem co się działo po godz. 10-tej wieczorem, gdyż o tej porze opuściłam tę zacną imprezę aby dzięki uprzejmości Moniki bezpiecznie dotrzeć do domu w Będzinie. Co do dalszego przebiegu może ktoś z obecnych uchyli rąbka tajemnicy :ryk:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie cze 27, 2010 17:09 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Zatem uzupełniamy fotorelację z Kociej imprezy o prawdziwe koty i nie tylko 8) :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Generalnie było bardzo bardzo fajnie :D ...................

Obrazek

Obrazek

Obrazek

.....i gdyby nie chmary komarów które zawitały o zmroku oraz szybko kończące sie wszelkie " rozweselacze " posiedzenie spokojnie mogłoby trwać do samego rana :lol: :wink:

Obrazek

Dzięki za przesympatyczne spotkanie w tak zacnym gronie :) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie cze 27, 2010 20:32 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Paweł zdjęcia się nie otwierają :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie cze 27, 2010 20:35 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Ja je widzę cały czas :roll: .............

bubor

Post » Nie cze 27, 2010 20:44 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Ja też zdjęć nie widzę :|
MIKUŚ

Post » Nie cze 27, 2010 20:50 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Ja je widziałam wcześniej a teraz nie, może to wina forum
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie cze 27, 2010 20:52 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

No nie wiem , u mnie widać :roll:

bubor

Post » Nie cze 27, 2010 20:57 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Najwytrwalsi wytrzymali standardowo do godziny ok. 2 :lol: Imprezę uważa się za udaną i sympatyczną. Kociarze nie tylko uganiają się za kotami, ale i potrafią się świetnie bawić.

Następne spotkanie w SIERPNIU tego roku. Mamy nadzieję że tym razem Marta będzie mogła przybyć z małą Darką i Darkiem. Liczymy oczywiście na przybycie majencji i Bony 44 oraz osób które miały być a nie przybyły z różnych względów :wink:
Może coś jeszcze napisze Teri :wink:
MIKUŚ

Post » Nie cze 27, 2010 20:59 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

bubor pisze:Zatem uzupełniamy fotorelację z Kociej imprezy o prawdziwe koty i nie tylko 8) :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Generalnie było bardzo bardzo fajnie :D ...................

Obrazek

Obrazek
u mnie zdjęcia otwierały się zaraz po zamieszczeniu posta teraz pokazuje się "fotosik"
u mnie zaraz po zamieszczeniu posta j.w zdjęcia otwierały się automatycznie bez problemu - a teraz nie chcą :? pokazuje się fotosik
Obrazek

.....i gdyby nie chmary komarów które zawitały o zmroku oraz szybko kończące sie wszelkie " rozweselacze " posiedzenie spokojnie mogłoby trwać do samego rana :lol: :wink:

Obrazek

Dzięki za przesympatyczne spotkanie w tak zacnym gronie :) :wink:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie cze 27, 2010 21:08 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

gosiakot pisze:
MartynaP pisze:jak po imprezce??
co zostalo ustalone ;)

Witaj Maryno
Impreza była niezwykle udana. Założycieli ogółem zadeklarowało się 22osoby :1luvu: , a ustalono następujące rzeczy:
podjęto uchwały o powołaniu stowarzyszenia ochrony zwierząt "nadzieja na dom " w sosnowcu, o przyjęciu statutu tego stowarzyszenie przez założycieli, o powołaniu komitetu założycielskiego i o upoważnieniu tego komitetu do przeprowadzenia rejestracji w KRS oraz wybrano zarząd, komisję rewizyjną i ustalono wysokość składki.
Do komitetu założycielskiego weszłam : ja , Mikuś oraz Ela- Wasz wet . zadanie moje - wypełnić formularze do KRS , reszty osób w komitecie- podpisać je w imieniu założycieli. Ustalono że zarząd będzie liczył 3 osoby . Wybrano w skład zarządu: Ewę -autorkę petycji w spr. wolontariatu w Sosnowcu - będzie prezesem zarządu, Martę mar_tikę wybrano na wiecperezesa, Teresę wybrano skarbnikiem -wszystkie osoby wyraziły zgodę na objęcie tych funkcji . Wybrano też radę nadzorczą , którą tworzą Wiesio (Kropeczka13) oraz Dorota Wojciechowska - także się zgodzili. Ustalono , że składka od każdego członka będzie wynosić 120 złotych rocznie, jednak można ją płacić w miesięcznych ratach po 10 zł .to chyba wszystko z najważniejszych ustaleń formalnych.

witam, dziekuję za zaufanie wszystkim :D będę dokładac wszelkich sił żeby prezesować dobrze i skutecznie :D pozdrawiamy wszystkich a szczególnie Heniuś ciocię Basię :1luvu:
zdjęcia mi się nie otwierają :(

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie cze 27, 2010 21:11 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Filomen pisze:witam, dziekuję za zaufanie wszystkim :D będę dokładac wszelkich sił żeby prezesować dobrze i skutecznie :D pozdrawiamy wszystkich a szczególnie Heniuś ciocię Basię :1luvu:
zdjęcia mi się nie otwierają :(

Pani Prezes proszę wycałować Henryka i uściskać od cioteczki :1luvu:
MIKUŚ

Post » Nie cze 27, 2010 21:19 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Majencja już się na sierpniową imprezę nie załapie - nie ma szans :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon cze 28, 2010 6:43 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

bryyy wszystkim
a ja może w końcu na sierpniową się załapę imprezę :)
teraz niestety siła wyższa była :(
co do zdjęć to w domku otwierają mi się wszystkie natomiast w pracy ani jedno :(
ale w pracy mam poblokowane pewne rzeczy na necie
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]