Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 05, 2010 20:52 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Tak swoją drogą, można by było w allegrach kotów wstawić linki do innych ogłoszeń. Może osoba, która trafi np. na ogłoszenie Krusi, a będzie szukała białego kota, dzięki temu zakocha się np. w Piętaszku? Co o tym sądzicie? Czy w ogóle można tak zrobić?

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Pon kwi 05, 2010 23:14 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Mała1 pisze:Agneska :D -jaki on musiał być szczęsliwy,ze miał ludzia na noc :1luvu:

dziewczyny, Cukierek i Krówek sa rózne-przede wszystkim krówek ma dosc sporo przerw w burych łatach na grzbiecie i jedna wielka plame w kształcie serca
Cukierek plecki ma raczej gładko bure
Poza tym Cukierek ma wyzej zachodzacy biały przecinek do góry na pyszczku-ze tak to okreslę

towarzystwo strasznie sie zasmarkało, prawie całe

najgorzej oczywiscie fivki
chociaz Krusia jakby daje rade
ale Franus i Kuba naprawde kiepsko :(

przytulamy się do siebie ciuteńkę świątecznie
Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

minusiki tez zasmarkane, ech :( -wiekszośc juz na antybiotyku

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto kwi 06, 2010 9:46 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

jak jest z linkami do allegra nie wiem niestety.
kase na to zbiorcze wzilibyśmy mysle z tych nazbieranych, jeszcze cos tam jest :wink:
Tylko nie wiem jak je zredagowac, co pisac itd

dzis Kubasek darł się wklatce ,ze hoho-starnowczo dzis w lepszej formie niz wczoraj :)
Za to Franuś dzis znów zwiniety w precelek tylko :(

ech...

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto kwi 06, 2010 9:58 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Trzymam kciuki za kotuchy!
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto kwi 06, 2010 12:26 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Sprawdzałam linki na Allegro - można powstawiać :!:

Ale na stronie głównej to oferta wyświetla się na dole strony i to pod warunkiem, że zostanie WYLOSOWANA!
Aby skorzystać z tej opcji, należy posiadać co najmniej 2 czerwone gwiazdki (10 komentarzy pozytywnych) oraz saldo +99 zł.

Po wybraniu opcji Strona główna Allegro przedmiot zostanie dodany do puli, z której losowanych jest 6 tytułów mających pojawić się na głównej stronie. Przedmioty z tej puli są losowane i wyświetlane po każdorazowym odświeżeniu strony przez Użytkownika.

Nie gwarantujemy pojawienia się tytułu na stronie głównej (zależy to m.in. od tego, jak wielu Sprzedających zdecydowało się na tę opcję). Przedmiot, dla którego została wybrana ta opcja, jest natomiast cały czas widoczny na liście dostępnej po kliknięciu na link Wszystkie.

Więc nie jestem do tego przekonana!

Poddaję pod rozwagę tą pierwszą stronę, bo nie jest to promowane za pomocą grafiki tylko linków pojawiających się u dołu pierwszej strony Allegro.

Wyróżnienie to doskonały sposób na promocję aukcji. Jeśli podczas wystawiania przedmiotu zaznaczysz tę opcję, nazwa Twojej aukcji zawsze znajdzie się na początku:

- listy aukcji z danej kategorii,
- wyników wyszukiwania.

Wyróżnienie

Wyróżnienie dotyczy również przeglądania listy aukcji poprzez zdjęcia (Wyświetl przedmioty jako obrazki w wyszukiwarce na stronie ze spisem przedmiotów w każdej kategorii) - zdjęcie Twojego przedmiotu znajdzie się na początku listy.

Wyróżnienie gwarantuje wzrost zainteresowania wśród Kupujących, co wielokrotnie zwiększa szansę na sprzedaż przedmiotu!

I to mają zrobione nasze FIV-ki!

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Wto kwi 06, 2010 13:22 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

no ja też mam watpliwości, dlatego pytam czy ktoś ma z tym doświadczenie i czy to ma sens. W tej chwili ta pula do losowania to ok 400 ogłoszeń. Największe wątpliwości mam w zwiazku z tym, że na tej stronie głównej jest podawany tylko link, bez zdjęć. Ale z drugiej strony może warto?

em.em.

Od: Wto kwi 07, 2009 5:08

Post » Wto kwi 06, 2010 13:29 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Przyznam szczerze, że chociaż całkiem sporo kupuje na Allegro, to nigdy nie zwracałam uwagi na te promocyjne ogłoszenia - szukam konkretnej kategorii i przedmiotu! Dlatego uważam, że jest to strata pieniędzy! Gdyby można było wystawić takie "obrazkowe" POLECANE ogłoszenie - to tak, wtedy warto, ale sam link - dla mnie bez sensu!

Przy (obecnie!)450 linkach jaka jest szansa, że ktoś zauważy ten nasz?

osspdg

Post » Wto kwi 06, 2010 13:38 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Darujcie sobie to promowanie na głównej stronie, nie ma to sensu - o wiele lepsze jest zapłacenie bodajże 12zł za wyróżnienie, dzięki któremu ogłoszenie zawsze będzie na górze listy aukcji w swojej kategorii.

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Wto kwi 06, 2010 14:07 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Takie jest i moje zdanie!

Natomiast grzebiąc w "bebechach" Allegro znalazłam "cóś" takiego jak RekS http://www.reks.pl/index.jsp. I nad taką formą reklamy zastanawiam się!!!

Czy ktoś z tego korzystał?

osspdg

Post » Wto kwi 06, 2010 15:59 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Mam pytanie odnośnie kuwetkowania. Maluszek bez problemu sika do kuwety, ale kupy robi na podłodze. Dałam dzisiaj drugą kuwetę z pociętymi gazetami, może to mu da do myślenia. 8)
Czy wiadomo jak było w domu wspólnym? A jak inne w DT? "Nie-klatkowe" w schronie nie mają problemu?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto kwi 06, 2010 16:09 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Agneska pisze:Mam pytanie odnośnie kuwetkowania. Maluszek bez problemu sika do kuwety, ale kupy robi na podłodze. Dałam dzisiaj drugą kuwetę z pociętymi gazetami, może to mu da do myślenia. 8)
Czy wiadomo jak było w domu wspólnym? A jak inne w DT? "Nie-klatkowe" w schronie nie mają problemu?

No właśnie mam problem z Wojtkiem w tym temacie :?
Gdy siedział w łazience załatwiał się głównie do wanny :evil:
Dwa razy siku było w kuwecie ze żwirkiem.Dałam pustą kuwetę do wanny,a do drugiej papierowe ręczniki,korzystał jedynie z tej z ręcznikami,chociaż siku też wolał zrobić w wannie.
Od soboty jest z moim stadkiem i dzisiaj rano zsikał się na łóżko :x
W tamtym domu w kuwetach były papierowe ręczniki,w schronisku koty załatwiają się do trocin,które jutro muszę kupić.
Pieron jeden :evil:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Wto kwi 06, 2010 16:11 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

to ja sprawdzę z papierowymi ręcznikami...
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto kwi 06, 2010 16:13 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Agnesko- Boenka miła bodajze mały z tym problem, dzwoniłam wtedy do córki Pani, ona miała w kuwetach ręczniki papierowe
w schronisku w kuwetach są zwykłe trociny
Mam nadzieje,że chłopak szybko załapie :ok:

no to olewamy to drogie ogł i dobrze, na allegro juz o nich sporo
za to może pomyslec o jakimś płatnym gdzies w gazecie-sama nie wiem

dzis miłam dwa tel o Krusie-nie spytałam skąd :oops: -ale ludzie nie wiedzieli nic o chorobie, niestety się wycofali prawie od razu
i jeden tel o Kubaska-ale taki beznadziejny,ze nawet nie wspomnę

z minusków na antybiotyku juz Strzałka,Misio, Pusio, Biedronek,Ignac,Sipetek i Karolek :roll:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto kwi 06, 2010 16:18 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Mała1 pisze:dzis miłam dwa tel o Krusie-nie spytałam skąd :oops: -ale ludzie nie wiedzieli nic o chorobie, niestety się wycofali prawie od razu
i jeden tel o Kubaska-ale taki beznadziejny,ze nawet nie wspomnę

qrcze no, przecież FIV nie taki straszny, co ci ludzie :?
kciuki za zdrowie całego towarzystwa plusowego i minusowego :ok:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Wto kwi 06, 2010 17:09 Re: Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Ale ludziska myślą, że jak kot już jest "chory", to ciągle będą problemy zdrowotne 8)

Ale jak się bierze zdrowego kota, to też może być różnie - tego nie przewidują...

osspdg

[poprzednia][następna]