Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:Agneska-jaki on musiał być szczęsliwy,ze miał ludzia na noc
![]()
dziewczyny, Cukierek i Krówek sa rózne-przede wszystkim krówek ma dosc sporo przerw w burych łatach na grzbiecie i jedna wielka plame w kształcie serca
Cukierek plecki ma raczej gładko bure
Poza tym Cukierek ma wyzej zachodzacy biały przecinek do góry na pyszczku-ze tak to okreslę
towarzystwo strasznie sie zasmarkało, prawie całe
najgorzej oczywiscie fivki
chociaz Krusia jakby daje rade
ale Franus i Kuba naprawde kiepsko![]()
przytulamy się do siebie ciuteńkę świątecznie
![]()
![]()
![]()
minusiki tez zasmarkane, ech-wiekszośc juz na antybiotyku
Aby skorzystać z tej opcji, należy posiadać co najmniej 2 czerwone gwiazdki (10 komentarzy pozytywnych) oraz saldo +99 zł.
Po wybraniu opcji Strona główna Allegro przedmiot zostanie dodany do puli, z której losowanych jest 6 tytułów mających pojawić się na głównej stronie. Przedmioty z tej puli są losowane i wyświetlane po każdorazowym odświeżeniu strony przez Użytkownika.
Nie gwarantujemy pojawienia się tytułu na stronie głównej (zależy to m.in. od tego, jak wielu Sprzedających zdecydowało się na tę opcję). Przedmiot, dla którego została wybrana ta opcja, jest natomiast cały czas widoczny na liście dostępnej po kliknięciu na link Wszystkie.
Wyróżnienie to doskonały sposób na promocję aukcji. Jeśli podczas wystawiania przedmiotu zaznaczysz tę opcję, nazwa Twojej aukcji zawsze znajdzie się na początku:
- listy aukcji z danej kategorii,
- wyników wyszukiwania.
Wyróżnienie
Wyróżnienie dotyczy również przeglądania listy aukcji poprzez zdjęcia (Wyświetl przedmioty jako obrazki w wyszukiwarce na stronie ze spisem przedmiotów w każdej kategorii) - zdjęcie Twojego przedmiotu znajdzie się na początku listy.
Wyróżnienie gwarantuje wzrost zainteresowania wśród Kupujących, co wielokrotnie zwiększa szansę na sprzedaż przedmiotu!
Agneska pisze:Mam pytanie odnośnie kuwetkowania. Maluszek bez problemu sika do kuwety, ale kupy robi na podłodze. Dałam dzisiaj drugą kuwetę z pociętymi gazetami, może to mu da do myślenia.![]()
Czy wiadomo jak było w domu wspólnym? A jak inne w DT? "Nie-klatkowe" w schronie nie mają problemu?
Mała1 pisze:dzis miłam dwa tel o Krusie-nie spytałam skąd-ale ludzie nie wiedzieli nic o chorobie, niestety się wycofali prawie od razu
i jeden tel o Kubaska-ale taki beznadziejny,ze nawet nie wspomnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 635 gości