Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze: Kotki jak na razie są w lecznicy na talony, więc mozna je przenieśc na koniec czerwca / początek lipca. Pod koniec czerwca pewnie trzeba będzie je zabrać, niestety nie zostaną zaszczepione, więc cały czas szukam dt. One są bardzo ciężko chore i walczą o wzrok...
AgaPap pisze:I zrobiłam jeszcze tak na szybko i bez zdjęć listę potrzebujących. Na niej lepiej widać gdzie i ile jest futerek:
1. mercy - 2 kotki, niee , dt jest u BUDRYSKA
2.fiona22 - Kewin,
3. fiona22 - 3 maluchy,
4. Never - 3 maluchy z ul. Esperanto,
5. Never - 2 buraski z Miłej, Never zgodziła sie przenieśc je na lipiec
6. bluerat - 3 maluchy z Radlina, 4 mają kk
7. kotika - 2 maluchy,
8. berni - Olaf
O kurczę większość maluchów i to po klilka, którymi opiekuje się jedna osobaWydawało się, że konkretna sumka na koncie a teraz jak to podzielić, żeby każdemu coś pomogło te parę złotych:cry:
Rozumiem, że najpilniejsza jest w tej chwili bluerat? alessandra pisała po 145 złotych na ten moment - ale wydaje mi się, że jednak tam gdzie jest więcej kotów to powinno iśc trochę wiecej pieniędzy tak jak robiliśmy do tej pory.
Edit: zakutalizowałam ilosci kotków
Lidka pisze:Licząc koty jest ich 23 ale nie każde schorzenie jest jednakowo wymagające finansowo. Piszę oczywiste oczywistości oczywiście:)
Ale może przyjąć, że jak jest więcej niż 2 to większą sumę. Zaraz sobie posymuluje.
dellfin612 pisze:AgaPap pisze:alessandra pisała po 145 złotych na ten moment - ale wydaje mi się, że jednak tam gdzie jest więcej kotów to powinno iśc trochę wiecej pieniędzy tak jak robiliśmy do tej pory.
chyba najlepiej, gdyby dofinansowanie było na kota, a nie na osobę, np. po 90-100 zł.
Gdy się leczy, to wizyta u weta jest liczna od kota, leki są dla kota, jeśli dużo kotów to i leków dużo. Zresztą co będę pisać, przecież wiadomo
AgaPap pisze:Co bysmy nie kombinowały to i tak to wszystko za mało jest, a podzielenie tego jak najlepiej to juz wyższa szkoła jazdy - a ja nie mam prawka
Lidka pisze:A może coś takiego
1. mercy - 2 kotki, 2 100
2.fiona22 - Kewin, 1 100
3. fiona22 - 3 maluchy, 3 150
4. Never - 3 maluchy z ul. Esperanto, 3 150
5. Never - 2 buraski z Miłej, 2 100
6. bluerat - 3 maluchy z Radlina, 3 150
7. kotika - 2 maluchy, 2 100
8. berni - Olaf 1 100
950
50 na malucha i 100 na dorosłego.
Wiadomo, ze to i tak nie wszystkie koszty leczenia:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, puszatek, Tundra, welon i 553 gości