Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
teapot pisze:A Białasek znalazł dom następnego dnia po naszej pierwszej wizycie.
yooraskowo pisze:Ja tez, historia sie nie zakonczyla.....
*anika* pisze:Się ogłoszę: potrzebuję kierowcy z samochodem na wtorek na godzinę 17:30-18:00, aby zawiózł mnie i srebrnego kota do Garncarza w centrum. Ja zlokalizowana jestem na Targówku, tuż przed Zaciszem (obok marketu budowlanego OBI). Pomoże ktoś? Zimno jest, a kot podziębiony nadal...
jopop pisze:
Dlatego też NOWE wpłaty, przeznaczone na kolejne zabiegi kotów piotrkowskich (kastracje i szczepienia, oby już nie było leczenia) - proszę wpłacać na konto wskazane przez grupę JoKot. Podpowiadam, że rozliczenia w JoKocie robi memka.
A grupę JoKot o podanie tego konta proszę
jopop pisze:DŁUG w takim razie to 238,49 pln. Tak jak napisałam viewtopic.php?f=1&t=101202&start=720 - nie chcąc obciążać nowej ekipy startowaniem od długu - biorę stary dług na siebie, ten piotrkowski jest oczywiście jego częścią.
Magis pisze:jopop pisze:DŁUG w takim razie to 238,49 pln. Tak jak napisałam viewtopic.php?f=1&t=101202&start=720 - nie chcąc obciążać nowej ekipy startowaniem od długu - biorę stary dług na siebie, ten piotrkowski jest oczywiście jego częścią.
to jest oczywiście Twoja decyzja i nie zamierzam z nią dyskutować, ale osobiście uważam, że dług piotrkowskich który wzięłaś na siebie powinien być spłacony. To nie jest jakaś kolosalna kwota, mam jeszcze kilak bazarków, ale już na po świętach bo zaraz wyjeżdżam. Jeżeli się zgodzisz to chciałabym przeznaczyć wpływy z tych aukcji na spłacenie tych 240 zł. Kiedy weźmie się za niego kilka osób zostanie spłacony raz dwa - w kupie zawsze raźniej(no chyba, że wygrałaś w totka, albo wyszłaś za szejka arabskiego
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], haaszek i 144 gości