Paluch: kot z FIV + zly stan, FIP ['] w klatce dzieki dyr

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 07, 2009 20:09 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

gaota pisze:Paluch nie wyda???
Edit: wiem, że karta jest ich "własnością", ale czy ksera, fotek też się nie da zrobić? Skoro umowa była z zobowiązaniem leczenia, to trzeba wiedzieć jak i na co leczyć :evil:

Poproszę o nr schroniskowy tego kicia..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon gru 07, 2009 20:38 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

up

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon gru 07, 2009 23:03 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

MOŻE KOMUŚ, KTOŚ SKRADNIE SERCE...

Koty z weekendu 6.12

ObrazekObrazekObrazek
:arrow: UROCZA, BIAŁO-SREBRNA KOTKA. BARDZO MIZIASTA. MA URWANY OGON W POŁOWIE! CHYBA CZEKA NA PLASTYKĘ. BYŁA W OSTATNIM BOKSIE KOCIARNI. NUMER NA OBROŻY BYŁ CAŁKOWICIE ROZMAZANY.

Obrazek
:arrow: CZARNA KOTKA Z KILKOMA BIAŁYMI KŁACZKAMI NA SZYI. NARDZO SMUTNA, "NIERUCHOMA". NA NOSIE ŚWIERZB, GRZYB? BYŁA W OSTATNIM BOKSIE KOCIARNI.

ObrazekObrazekObrazek
:arrow: BIAŁO-RUDY, CHYBA NIEKASTROWANY. JEST W TRAKCIE ANTYBIOTYKU NA KK. SUPERKOT. MIZIASTY, ROZKRZYCZANY. JEST TEŻ OBECNIE NA STRONIE PALUCHA MA KWARANTANNIE. NR 667/09

ObrazekObrazek
:arrow: BIAŁO-BURY KOCUR Z CHARAKTERYSTYCZNYM CIAPATYM NOSKIEM. MIZIASTY, SMUTNY, CHORY. NR 439/09

Obrazek
:arrow: Z NR 439/09 W BOKSIE BYŁ W WEEKEND TAKI BIAŁO-BURY. WYGLĄDA NA TO, ŻE TO JEDEN Z RECYDYWISTÓW, KTÓRY W ZESZŁYM TYGODNIU BYŁ W BOKSIE DRUGIM, ALE PEWNOŚCI NIE MAM. PORÓWNAJCIE PROSZĘ.

Obrazek
:arrow: BIAŁA KOTKA Z BURYM OGONEM I ŁATKAMI NA GŁOWIE. TYLKO MI MIGNĘŁA W JEDNYM Z PIERWSZYCH BOKSÓW KOCIARNI ZA PSAMI (CHYBA W DRUGIM). ŚLICZNA!

ObrazekObrazekObrazekObrazek
:arrow: BIAŁO-BURY W FATALNYM STANIE. KK I CAŁA BUŹKA ZAPAPRANA GRZYBEM, ŚWIERZBEM? BYŁ W OSTATNIM BOKSIE KOCIARNI. SZARA OBROŻA.

ObrazekObrazekObrazek
:arrow: CZARNO-BIAŁE COŚ. NIE WIEM CZY KOTKA CZY KOCUR. DŁUGI, POCIĄGŁY PYSZCZEK, NA WYSOKICH NOGACH, BUDOWA RASOWCA. PEWNIE LECZONY NA K.K., JESZCZE W DOBRYM STANIE. BYŁ/A W OSTATNIM BOKSIE KOCIARNI

ObrazekObrazek
:arrow: RUDY Z BIAŁYM KRAWATEM, ŚWIERZN NA NOSIE. TEN KOCUREK BYŁ TYDZIEŃ TEMU W 2 BOKSIE OD RECEPCJI ZA PSAMI, W TYM TYGODNIU BYŁ W OSTATNIM BOKSIE KOCIARNI. MAM ZAPISAMY NUMER 109/355, ALE PEWNIE CHODZI O NR 355/09

I koty z zeszłego tygodnia... nadal są.

Obrazek
:arrow: KOT Z DUŻĄ NADWAGĄ, PEWNIE PO JAKIEJŚ ZMARŁEJ, STARSZEJ OSOBIE. W ZESZŁYM TYGODNIU WYCOFANY, LEŻAŁ NA PIACHU I PRAKTYCZNIE CAŁY CZAS PATRZYŁ W JEDNĄ STRONĘ. NIE REAGOWAŁ SPECJALNIE NA WOŁANIE. W TYM TYGODNIU O TEJ SAMEJ PORZE, W TYM SAMYM MIEJSCU, ROBIŁ TO SAMO :( NA WOŁANIE PATZRYŁ NA MNIE I NIUCHAŁ Z DALEKA. ON NA KOGOŚ CZEKA :cry:

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
RECYDYWIŚCI - NADAL SĄ. BYŁY JUŻ NA FILMIKACH I FOTACH WCZEŚNIEJ. WSZYSTKIE BARDZO MIŁE, ŁAKNĄ KONTAKTU. WSZYSTKIE CHORE. WYSZEDŁ BIAŁY KOT Z CZARNYMI ŁATKAMI. DRUGI BOKS OD KOŃCA KOCIARNI
:arrow: CAŁY BURY (TROCHĘ SZARY) WIĘKSZY - MA PRZY OBROŻY ZAWIESZKĘ Z NR 07, NA OBROŻY NUMER WYPŁOWIAŁ.
:arrow: BURY MNIEJSZY - WYDAJE MI SIĘ, ŻE MIAŁ BIAŁE SKARPETKI, NA PEWNO NA BOKACH TAKIE CHARAKTERYSTYCZNE PRĘGOWANIA, TROCHĘ MARMUREK. NA OBROŻY NR 100/08
:arrow: BIAŁO-BURY - CHYBA W NAJGORSZYM STANIE, GLUTY, ŚWIERZB, JEDNO OCZKO (LEWE) FATALNE. CZERWONA OBROŻA. NIESTETY NUMERU NIE UDAŁO SIĘ SPISAĆ.

ObrazekObrazek
:arrow: TEGO KOTA W TYM TYGODNIU NIE WIDZIAŁAM, ALE NIE WIEM CZY POSZEDŁ DO ADOPCJI. NIE WIEM CZY CHŁOPAK, CZY DZIEWCZYNA. W ZESZŁYM TYGODNIU BYŁ W KOCIARNI. WYGLĄDAŁ DOBRZE, ALE BARDZO WYSTRASZONY. MOMENTALNIE ZAREAGOWAŁ NA CICIANIE. ŚLICZNY I MILUTKI. Z WYWIESZKI WYNIKA, ŻE NA KWARANTANNIE DO 4.12. DOWIEDZIAŁAM SIĘ, ŻE KOT TRAFIŁ NA PALUCH PO ŚMIERCI WŁAŚCICIELA :( NUMER: 653/09

Te koty wyszły :ok: :ok: I kilka innych, których fotek nie posiadam
Obrazek
Obrazek
Ten wyjdzie we wtorek - idzie do rodziny z dziećmi poznanej na przystanku, tej, której w zeszłym tygodniu któryś z pracowników powiedział, że nie ma ani jednego kota do adopcji, bo mu się nie chciało już adoptujących obsługiwać o 15:00 :!: :evil:
Obrazek

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto gru 08, 2009 0:41 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

ObrazekObrazekObrazek
:arrow: UROCZA, BIAŁO-SREBRNA KOTKA. BARDZO MIZIASTA. MA URWANY OGON W POŁOWIE! CHYBA CZEKA NA PLASTYKĘ. BYŁA W OSTATNIM BOKSIE KOCIARNI. NUMER NA OBROŻY BYŁ CAŁKOWICIE ROZMAZANY.

Piękna kicia i ten ogon. Może ktoś mógłby jej pomóc? Może założyć jej wątek?

:arrow: BIAŁO-BURY W FATALNYM STANIE. KK I CAŁA BUŹKA ZAPAPRANA GRZYBEM, ŚWIERZBEM? BYŁ W OSTATNIM BOKSIE KOCIARNI. SZARA OBROŻA.

Obrazek

Czy Wy widzicie to co ja? :cry:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto gru 08, 2009 0:44 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Na żywo wyglada jeszcze gorzej...

Będzie więcej zdjęć kotów, ale czekam na mail.

alareipan

Post » Wto gru 08, 2009 0:46 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Widziałam go dwa tygodnie temu, oczko było przymknięte, spuchnięte, ale nie wyglądał na tragicznie chorego kota...
Obrazek

gaota

Post » Wto gru 08, 2009 0:54 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Bo może widziałaś Gaota jednego z recydywistów... on też jest na fotach, ale to dwa róźne koty - ten był w ostatnim boksie z rudym, czarną, czarno-białą, buro-srebna z uciętym ogonem, małą buro-białą dzieczynką (nie mam jeszcze jej foty). A recydywista, ten ze spuchnniętymi oczkami był w innym boksie ( w tym tygodniu chyba 3. od końca).

alareipan

Post » Wto gru 08, 2009 0:57 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Nie, nie, wydaje mi się, że to właśnie on, był wtedy w boksie z rudym.
Obrazek

gaota

Post » Wto gru 08, 2009 1:35 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

Ten rudy w zeszłym tygodniu był w jednym z pierwszych boksów za psami, w tym tygodniu był w ostatnim, pewnie 2 tygodnie temu był jeszcze w innym.

Ze spuchniętym oczkiem może ten. W tym tygodniu też był, tylko z tym biało-burym chłopakiem z ciapatym nosem. Moźna poznac po obrożach (czerwona i szara). Tam jest ze 3-4 takich biało-burych w paskudnym stanie. Ten z oczkiem bardzo miły
Obrazek

alareipan

Post » Wto gru 08, 2009 1:56 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

alareipan pisze:MOŻE KOMUŚ, KTOŚ SKRADNIE SERCE...

Obrazek
:arrow: CZARNA KOTKA Z KILKOMA BIAŁYMI KŁACZKAMI NA SZYI. NARDZO SMUTNA, "NIERUCHOMA". NA NOSIE ŚWIERZB, GRZYB? BYŁA W OSTATNIM BOKSIE KOCIARNI.

ObrazekObrazek
:arrow: BIAŁO-BURY KOCUR Z CHARAKTERYSTYCZNYM CIAPATYM NOSKIEM. MIZIASTY, SMUTNY, CHORY. NR 439/09

Obrazek
:arrow: Z NR 439/09 W BOKSIE BYŁ W WEEKEND TAKI BIAŁO-BURY. WYGLĄDA NA TO, ŻE TO JEDEN Z RECYDYWISTÓW, KTÓRY W ZESZŁYM TYGODNIU BYŁ W BOKSIE DRUGIM, ALE PEWNOŚCI NIE MAM. PORÓWNAJCIE PROSZĘ.

ObrazekObrazek
:arrow: RUDY Z BIAŁYM KRAWATEM, ŚWIERZN NA NOSIE. TEN KOCUREK BYŁ TYDZIEŃ TEMU W 2 BOKSIE OD RECEPCJI ZA PSAMI, W TYM TYGODNIU BYŁ W OSTATNIM BOKSIE KOCIARNI. MAM ZAPISAMY NUMER 109/355, ALE PEWNIE CHODZI O NR 355/09

I koty z zeszłego tygodnia... nadal są.

Obrazek
:arrow: KOT Z DUŻĄ NADWAGĄ, PEWNIE PO JAKIEJŚ ZMARŁEJ, STARSZEJ OSOBIE. W ZESZŁYM TYGODNIU WYCOFANY, LEŻAŁ NA PIACHU I PRAKTYCZNIE CAŁY CZAS PATRZYŁ W JEDNĄ STRONĘ. NIE REAGOWAŁ SPECJALNIE NA WOŁANIE. W TYM TYGODNIU O TEJ SAMEJ PORZE, W TYM SAMYM MIEJSCU, ROBIŁ TO SAMO :( NA WOŁANIE PATZRYŁ NA MNIE I NIUCHAŁ Z DALEKA. ON NA KOGOŚ CZEKA :cry:

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
RECYDYWIŚCI - NADAL SĄ. BYŁY JUŻ NA FILMIKACH I FOTACH WCZEŚNIEJ. WSZYSTKIE BARDZO MIŁE, ŁAKNĄ KONTAKTU. WSZYSTKIE CHORE. WYSZEDŁ BIAŁY KOT Z CZARNYMI ŁATKAMI. DRUGI BOKS OD KOŃCA KOCIARNI
:arrow: CAŁY BURY (TROCHĘ SZARY) WIĘKSZY - MA PRZY OBROŻY ZAWIESZKĘ Z NR 07, NA OBROŻY NUMER WYPŁOWIAŁ.
:arrow: BURY MNIEJSZY - WYDAJE MI SIĘ, ŻE MIAŁ BIAŁE SKARPETKI, NA PEWNO NA BOKACH TAKIE CHARAKTERYSTYCZNE PRĘGOWANIA, TROCHĘ MARMUREK. NA OBROŻY NR 100/08
:arrow: BIAŁO-BURY - CHYBA W NAJGORSZYM STANIE, GLUTY, ŚWIERZB, JEDNO OCZKO (LEWE) FATALNE. CZERWONA OBROŻA. NIESTETY NUMERU NIE UDAŁO SIĘ SPISAĆ.

ObrazekObrazek
:arrow: TEGO KOTA W TYM TYGODNIU NIE WIDZIAŁAM, ALE NIE WIEM CZY POSZEDŁ DO ADOPCJI. NIE WIEM CZY CHŁOPAK, CZY DZIEWCZYNA. W ZESZŁYM TYGODNIU BYŁ W KOCIARNI. WYGLĄDAŁ DOBRZE, ALE BARDZO WYSTRASZONY. MOMENTALNIE ZAREAGOWAŁ NA CICIANIE. ŚLICZNY I MILUTKI. Z WYWIESZKI WYNIKA, ŻE NA KWARANTANNIE DO 4.12. DOWIEDZIAŁAM SIĘ, ŻE KOT TRAFIŁ NA PALUCH PO ŚMIERCI WŁAŚCICIELA :( NUMER: 653/09

jakie cudne te chore kociaki, jakie podobne do moich...
czy kropelka na grzbiecik coś by dała na ten świerzb?

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Wto gru 08, 2009 8:31 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

tyle pieknych kotow.... :(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto gru 08, 2009 9:24 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

serce pęka :cry:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto gru 08, 2009 10:08 Re: Paluch:wielki 'sukces' kierownictwa-brak kotow do adopcji

podrzucam

szaraczki

Od: Pt lis 27, 2009 15:44

Post » Wto gru 08, 2009 10:16 Re: Paluch:PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT DZIS 20:30!!!!!!

BLAGAM O POMOC- MUSZE DZIS NA 20;30 PRZETRANSPORTOWAC 2 KOTY DO SPECJALISTY - NIE DAM RADY BEZ SAMOCHODU..... JESLI NIE UDA MI SIE NIC ZALTWIC, ZABIORE TYLKO JEDNEGO, DRUGI ZOSTANIE BEZ DIAGNOZY... :( :( :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]