K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 07, 2009 12:59 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Wieści od Śnieżka: jest szczęśliwy, a Duzi razem z nim :lol:
Kotek miziasty, przytulak, jakich mało i grzeczniutki. W nocy śpi na swym posłanku, dzień spędza na ramieniu lub głowie młodszej Dużej. Apetyt mu dopisuje, ciałka przybywa. Ciągle domaga się pieszczot i głaskania.

Jak dostanę fotki, to wkleję na wątek.

Milu napisała w sms-ie, że u Ralfa w klatce czyściutko, sioo w jednej kuwetce, kupal w drugiej. O to mu chyba chodziło. 8)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro paź 07, 2009 13:23 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

O Fumiku mozna napisac na pewno ze uwielbia sie chowac :twisted:
Od pol godziny go nawoluje - wyszedl zwiedzac nowe mieszkanie i gdzies wlazl. Obstawiam pomieszczenie z piecem do co, tam jest mnostwo drewna i pudelek. Ja tam nie wleze ale Fumis... niech siedzi :) Moze nalapie pajakow :)
Ide sprzatac. Moze jak sie bede tluc to wyjdzie :)

Glus siedzi grzecznie w szafie. Felek z Fiona bawia sie w drugim pokoju, kotka zlazla laskawie z szafy i przestala zaklocac warczeniem radio. Dobra nasza.

Patka, rozwazamy z TŻ-em opcje zostawienia Glusia na DS... ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro paź 07, 2009 13:29 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

solangelica pisze:
Patka, rozwazamy z TŻ-em opcje zostawienia Glusia na DS... ;)

:1luvu:
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro paź 07, 2009 14:36 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Patka_ pisze:wlasnie zrobilam sobie kawke w kubeczku AFN i musze zareklamowac:( jest popekany i ma ubite uszko:( gdzie i za ile mozna kupic nieuszkodzony:)?

popękał po zrobieniu czy taki był? holender, przeglądane były na Kocimskiej wszystkie. Luterko, dobrze to patrzyłaś, może tylko pod katem uszu, tzn czy przylegają? Na wystawie tez wykryliśmy jeden obstrzępiony. Jak ktoś będzie miał dzisiaj gram czasu na Kocimskiej niech z łaski swojej obejrzy każdy kubek dokładnie

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro paź 07, 2009 14:39 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Patka_ pisze:odswiezam wlasnie ogloszenia, czy mozna prosic o lepsze opisy dla fumika i glusia? sa bardzo krociutkie

a moją grupę Muchomorków masz?

Tweety

Post » Śro paź 07, 2009 14:41 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:
Patka_ pisze:wlasnie zrobilam sobie kawke w kubeczku AFN i musze zareklamowac:( jest popekany i ma ubite uszko:( gdzie i za ile mozna kupic nieuszkodzony:)?

popękał po zrobieniu czy taki był? holender, przeglądane były na Kocimskiej wszystkie. Luterko, dobrze to patrzyłaś, może tylko pod katem uszu, tzn czy przylegają? Na wystawie tez wykryliśmy jeden obstrzępiony. Jak ktoś będzie miał dzisiaj gram czasu na Kocimskiej niech z łaski swojej obejrzy każdy kubek dokładnie

Można sprawdzic wlewajac do kazdego kawy albo herbaty - czasami sa uszka lekko uderzone i to wychodzi dopiero w trakcie picia.

Felek mi stlukl wczoraj kubek z rudasami :( Po sklejeniu bedzie sie nadawac tylko na olowki. Czy ja moge go przerobic na futeral na komorke?!

solangelica

Post » Śro paź 07, 2009 14:42 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Fumik wlazl gdzies w mysia dziure i siedzi cicho. W ogole go nie widac. Mam nadzieje ze nie pojdzie w slady innych kotow i wyjdzie skads szybciej niz po trzech tygodniach....
Zawalu przez niego dostane...

Glus siedzi grzecznie w szafie, chyba mu sie podoba :)

solangelica

Post » Śro paź 07, 2009 15:12 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:

taki byl, nie chodzI o kase - kupie kolejny tylko zbey za buble nie placic.
Obrazek

Patka_

Post » Śro paź 07, 2009 15:17 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

dziewczyny,

ktos mnie kiedys pytal o ktorej bede na Kocimskiej dzis. zmienily mi sie plany, bo musze zostac w pracy. Bede zatem o 18.30 u kotkow.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro paź 07, 2009 15:31 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Patka_ pisze:
Tweety pisze:

taki byl, nie chodzI o kase - kupie kolejny tylko zbey za buble nie placic.

niestety, firma kurierska zdemolowała paczkę, już zgłaszałam ale tylko 5 kubków bez uszu a tu się okazuje, że to większy problem.
Kosmuś, rzuć porządnie okiem na te kubki, proszę

Tweety

Post » Śro paź 07, 2009 16:37 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

wlansie zauwazylam ze miejsce laczenia uszka z kubkiem jest cale popekane wiec pewnie lada moment odpadnie :/
Obrazek

Patka_

Post » Śro paź 07, 2009 17:36 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

kto ma jutro rano dyżur na Kocimskiej? Proszę wziąć ze 3 puszki, bo przecież zanim do mnie dotrą zamówione to chwilkę potrwa a na wieczór coś dokupię i dostarczę

Tweety

Post » Śro paź 07, 2009 18:55 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Koty odstawione, Wielopole puste.
Ryfka pojedzie do Olkusza.
Bercik i Fredzia są już w swoich domkach, wygląda na to, że trafili świetnie.
Oczko siedzi teraz u Joli, siedzi i udaje że go nie ma :roll:
Może ta cała sytuacja wyjdzie futerkom na dobre.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Śro paź 07, 2009 19:03 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:Rodzinka prokocimska czyli Penelopa, Czako, Odi i Femka, pojechała właśnie z Robertem do szczepienia. Chyba wysyłałam zdjęcia wszystkim ogłaszaczkom? bo można już wrzucić kociuchy do ogłoszeń, czas na opuszczenie mojej łazienki :twisted:

Zdjęcia też do mnie nie dotarły, więc poproszę z opisem :)

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Śro paź 07, 2009 20:48 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

mjs pisze:Koty odstawione, Wielopole puste.
Ryfka pojedzie do Olkusza.
Bercik i Fredzia są już w swoich domkach, wygląda na to, że trafili świetnie.
Oczko siedzi teraz u Joli, siedzi i udaje że go nie ma :roll:
Może ta cała sytuacja wyjdzie futerkom na dobre.

Mariolko, nie smuć się, kociuchy teraz na swoich prywatnych DT a Ciebie gorąco zapraszam do naszego kociego przedszkola. już mają opowiedziane, że przyjdzie nowa, superowa Ciocia :)
Dzisiaj na szczęście nie było już tak gorąco, chyba trochę przykręcili to grzanie. Marek tam był i kombinował coś z tym okienkiem ale nie znalazł tego gotowego :roll:
Karmę uda mi się dowieźć jutro po południu, jeszcze mi tylko potwierdzą w psim raju, że jest i czeka.
Stegra dzisiaj przywiozła 10 kg worek, jeszcze raz serdecznie dziękuję :1luvu:

Mjs, wystawisz kubeczki? Proszę. Zaraz wrzucę tu fotki

Miszelina, jak jesteś jeszcze gdzieś przy necie to powiedz w jakim punkcie dorabiałaś klucze to nie pójdziemy tam a muszę też dorobić dla nas, bo daliśmy Edit_f

Tweety

[poprzednia][następna]