koteczek555 pisze:Bożena właśnie tą odżywkę Royala mamy

Została jeszcze po Beci 3/4 saszetki, więc mamy na 3 dni. Pytanie czy to rzeczywiście wystarcza jako jedyne "jedzenie"? Znalazłam na forum temat, że sprzedają Interferon 7 ml za 1 zł

Muszę to skonsultować z wetem, ale jest to szansa, bo a aptekach straszne ceny

Tak, ja sobie juz zamówiłam dla moich 3 kotów-po niedzieli zaczniemy...Na pewno ma lzejsze działanie niz Vibragen, bo przy nowotworach sie tez go podaje.Najlepiej wysłac termos,albo odebrac osobiscie.Wiem,ze w aptekach jest drogo.Tu gdzie ja mieszkam można kupic Interferon ludzki w butelce za...800zł(mniejszych nie sprzedadza0,wiec tak czy inaczej szukam juz rozcieńczonego gotowca.
..
Co do choroby nerek-należy przez czas dłuzszy karmić tylko tym Renal(mój mokrej nie chce,tylko sucha)...Ja czasami tego Supporta wrzucam do jedzenia wszystkim jak taki sezon przeziebieniowy jest9zawsze to troche lepiej)
Co do jedzenia przez koty kurczaków to odobiscie nie polecam(chociaz moje jedza), chyba ,ze z hodowli ekologicznych

w przypadku białaczki najlepsza jest krwista wołowina, indyk, serca wołowe tez)...
Dla nerkowców wet zabronił podawac miesa innego niz indycze(bez skóry), bo niestety przy duzym zatruciu mocznikiem, inne jedzenie jest niewskazane(przynajmniej na poczatku leczenia)-ale to akurat moje spostrzezenie i rada mojego weta(Mój Czarcik dostaje tylko Renal saszetki i sucha),nic innego mu nie daje i biedny z głodu musi to zjesc..chyba sie poddał bo zaczyna saszetke tez skubac.Pierwsze co robi po wypuszczeniu to grzeje do kuchni w poszukiwaniu przysmaków w miskach a tam niestety od czasu wykrycia uszkodzenia nerek Czarcika pusto!Dobrze,ze pracuje w domu, bo trzeba go izolowac karmiac inne koty